- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Canım sen hemen çok bı nöbetçi eczane yada normal daha kapanmamistit al sabah ilk idrarla yap bize de atBen çok bekledim canım ama pembelik dağılırken de hafif belirlesiyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen hemen çok bı nöbetçi eczane yada normal daha kapanmamistit al sabah ilk idrarla yap bize de atBen çok bekledim canım ama pembelik dağılırken de hafif belirlesiyordu
ayy ben dayanamam diyosan koş kan testine :))Ben çok bekledim canım ama pembelik dağılırken de hafif belirlesiyordu
tamam sakin ol şampiyonAy kızlar ölcem şimdi :0 :)
burda dağılmış gibi duruyor. bekleyince mi böyle oldu?
Bende diom koş diye ben ard Arda üç kesnkan vermiş insanım bu nas bekliorsaayy ben dayanamam diyosan koş kan testine :))
Çıkmadan öncesi bu canım dagilirkenburda dağılmış gibi duruyor. bekleyince mi böyle oldu?
Doktor dedi geçince gel dedi sormustumdaBende diom koş diye ben ard Arda üç kesnkan vermiş insanım bu nas bekliorsa
Sen nabcan Acile git ilaç kullancam hamilelikten şüphe ediyorum de bakarlarDoktor dedi geçince gel dedi sormustumda
Vayyy taktiğe bakkSen nabcan Acile git ilaç kullancam hamilelikten şüphe ediyorum de bakarlar
ay hadi insallah vardır :)Çıkmadan öncesi bu canım dagilirken
sen çok komiksinnBende diom koş diye ben ard Arda üç kesnkan vermiş insanım bu nas bekliorsa
o normal ovu da da öyle oluyor ilk yatay kırmızı çıkıyor sonrasında çizgiler beliriyor..Çıkmadan öncesi bu canım dagilirken
Bende bekleyim diyorum ayyy valla çok heyecanladim şimdi yaa offfay hadi insallah vardır :)
bana sorarsan kan verme en azından adetin geçinceye kadar
Ayy ciddimi yaa bayılcam simdio normal ovu da da öyle oluyor ilk yatay kırmızı çıkıyor sonrasında çizgiler beliriyor..
hadi hadi sen eczane kapanmadan yeni test al sabah yapmak icin. mümkünse farklı marka :)Bende bekleyim diyorum ayyy valla çok heyecanladim şimdi yaa offf
Ya of çok uzakta eczane ve kapanmikapa büyük ihtimalle esimde geç geliyor baya yarın halletmeye calisiyim artık diğerlerinde çok pahalı canimhadi hadi sen eczane kapanmadan yeni test al sabah yapmak icin. mümkünse farklı marka :)
ama sakiiinn :))Ayy ciddimi yaa bayılcam simdi
o zaman sabah hiç wc gitmeden alıcan testi sabah yap bence yaaaYa of çok uzakta eczane ve kapanmikapa büyük ihtimalle esimde geç geliyor baya yarın halletmeye calisiyim artık diğerlerinde çok pahalı canim