- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
Ya daha dokuz aylık evliyim ilk hamilelik olursa insallah ölucem şimdii çok heyecanlı ya rabbimin izniyle yanilmayiz insallahama sakiiinn :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya daha dokuz aylık evliyim ilk hamilelik olursa insallah ölucem şimdii çok heyecanlı ya rabbimin izniyle yanilmayiz insallahama sakiiinn :))
Sakin ol canım bende gördüm bence yarın sabah sen eczanede al soluğuYa of çok uzakta eczane ve kapanmikapa büyük ihtimalle esimde geç geliyor baya yarın halletmeye calisiyim artık diğerlerinde çok pahalı canim
Tamam canım inşallaho zaman sabah hiç wc gitmeden alıcan testi sabah yap bence yaaa
Ayyy gercekgermi inanamıyorum yaaaSakin ol canım bende gördüm bence yarın sabah sen eczanede al soluğu
Canım ikimizin ki benziyomus herhalde senin test markası neydio zaman sabah hiç wc gitmeden alıcan testi sabah yap bence yaaa
inşallah vardır canım yanılmıyoruzdur...Ya daha dokuz aylık evliyim ilk hamilelik olursa insallah ölucem şimdii çok heyecanlı ya rabbimin izniyle yanilmayiz insallah
Ay hadi insallah bende oynuyorum resimlerde var gerçekten çok şaşkınim su an varya görmeniz laziminşallah vardır canım yanılmıyoruzdur...
ahah o zaman baştan oynayıp ataymışsın bu kadar yorulmazmışız hele morcivertkediAy hadi insallah bende oynuyorum resimlerde var gerçekten çok şaşkınim su an varya görmeniz lazim
Hayırlısı olsjn canım benim inşallah yanılmıyoruzdur topiğimizin bir gebesi daha olurAy hadi insallah bende oynuyorum resimlerde var gerçekten çok şaşkınim su an varya görmeniz lazim
Ne bileyim bilemedim valla özür olsunahah o zaman baştan oynayıp ataymışsın bu kadar yorulmazmışız hele morcivertkedi
yok kuzum rica ederim ne demek morciye laf attımNe bilemiyorum bilemedim valla özür olsun
Ay insallah canım sen ebe misinHayırlısı olsjn canım benim inşallah yanılmıyoruzdur topiğimizin bir gebesi daha olur
Evet canım ebeyim inşallah burda gebelik sürecinde sizlere bir faydam dokunur ama bu ovu testinde burda prof larımız mevcutAy insallah canım sen ebe misin
duydum canım bir arkadaşımız daha öyleydi... bunun için farklı ilişki pozisyonları denemek gerekiyor diye biliyorum bir araştır istersen..Kizlar ben doktora gittim muayene icin. Rahmimin ters oldugunu ama problem yaratmicagini soyledi. Boyle bisey duydunuzmu hic
Olabiliyor canım bu ne gebelik sürecini nede doğum sürecini etkileyen bir durum değil sıkma canını rahmin ne tarafa kıvrıldığıyla alakalı bir durum çok hastam vardı doğumhanede çalışırken normal doğum yaptırdığımız gebe kalmayıda zorlaştıran bir etken değilKizlar ben doktora gittim muayene icin. Rahmimin ters oldugunu ama problem yaratmicagini soyledi. Boyle bisey duydunuzmu hic
pyro clinice diye biseydi eczanede sadece o vardı mecbur kaldım ama ben laboquickle öğrendim koyuluğuna bakmak için almıştım bu testi hassasiyetinin düşük olduğunu ordan biliyorumCanım ikimizin ki benziyomus herhalde senin test markası neydi
Ayrıca rahim ters yada düz içi bebişle dolunca herkesin rahmi aynı konuma gelirKizlar ben doktora gittim muayene icin. Rahmimin ters oldugunu ama problem yaratmicagini soyledi. Boyle bisey duydunuzmu hic