- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Olmasaydı gözükmezdi .Sağol canım ama olmasaydı bembeyaz olurdu degilmi .. Kayseri'de canim
Testın markası ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmasaydı gözükmezdi .Sağol canım ama olmasaydı bembeyaz olurdu degilmi .. Kayseri'de canim
A aramızda 40 dakika var olmasa hiç birşey çıkmaz diSağol canım ama olmasaydı bembeyaz olurdu degilmi .. Kayseri'de canim
Bebe timeOlmasaydı gözükmezdi .
Testın markası ne ?
Bir dahakıne laboquick falan al canımBebe time
Sen neredesin :)A aramızda 40 dakika var olmasa hiç birşey çıkmaz di
Tamam zaten hiç sevmedim bunu benBir dahakıne Labroquik falan al canım
Bende sevmıyorumTamam zaten hiç sevmedim bunu ben
Yozgat canım ben kontrollere özel Erciyes e geliyorumSen neredesin :)
6 TL diğerleri de çok pahalı gerçekten ama en iyisi bekleyip kan testi yaptırmak benim amacım esime testi göstermek söylerken hep hayalimdiBende sevmıyorum
Dandik gibi duyuyo :)
En ucuz test sanırım ..
Ya da paraya kıyıp erken gebelik testı al
Olur inşallah canım6 TL diğerleri de çok pahalı gerçekten ama en iyisi bekleyip kan testi yaptırmak benim amacım esime testi göstermek söylerken hep hayalimdi
Aa ne güzelYozgat canım ben kontrollere özel Erciyes e geliyorum
Karşılaşırrz belkiAa ne güzel
Şimdi bende bebek varmı yokmu Allaaahh yandık ben çok pinpirikliyim dur yaaaOlur inşallah canım
Belki de karşılaştık daha önceKarşılaşırrz belki
Belki de canımBelki de karşılaştık daha önce
Var var Allah nasip etttyseee iki gün sonra kan verŞimdi bende bebek varmı yokmu Allaaahh yandık ben çok pinpirikliyim dur yaaa
Sen bir tane daha al ve onu sabah yap .6 TL diğerleri de çok pahalı gerçekten ama en iyisi bekleyip kan testi yaptırmak benim amacım esime testi göstermek söylerken hep hayalimdi
İnşallah canlarım :/Sen bir tane daha al ve onu sabah yap .
Birde 3 gun sonra
oo görev gelmis hemen bakıyorumatar mısın buraya ? kaç damlattın? gören arkadaşlarımız oluyor resimle oynuyorlar falan.. kaç dk oldu bir de?
morcivertkedi
oyyyy bunu nerde buldun seeennostalji yaptım kızlarrr...
- 19 Nisan 2018
Konu Sahibi : Judy_K
can09ePopüler ÜyeÜye
Ödül Puanları ::163
çok heyecanlıyımm, galiba hamileyimmm kıpkırmızı değil fakat belirgin bir çizgim varrr..
can09e, 19 Nisan 2018 Şikayet Et Favori
#5903+ Çoklu Alıntı Cevapla
morcivertkedi senle de o zamanlar konuşmuşuz canım.. hani birbirimizi tanıyor muyuz acaba diye konuşmuştuk ya... tee nisandan tanışıyoruz yaniii