Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu daha net olmuş. kesinlikle görüyorum ben. sabah ilk idrarla tekrar dene daha belirgin çıkacaktır :)) ayyy cok heyecanlı kendimi gördüm
Ben ptesi 11.gün oluyo o zaman başlicam anım :)) 5 tane testim var ya boş boş bitirmem lazım :)))) şimdiye kadar elimde yok diye merak de etmiyodum zaten tututamuyoduk da bakmıyodum ama şimdi sırf meraktan yapıcam :))))) ilk ksz sık ilişki oldu günleri değerlendirdik bakalımMaria26 pazartesi mi başlıcaktın yapmaya :)
eskiye gittim kuzum bat nisanı bekleyenlerde berabermişiz :))oyyyy bunu nerde buldun seeen
bi yerden hatırlıyorum demistim :)
İnş bende yanılıyoeumdur ama göremedim canım 5 6 ay önce 1 kere bende böyle çıkmıştı fazla damlattığım için hatalı olmuştu test aynı seninkinide ona benzettim ama inş vardır canım yanılırızBen göremiyorum canlı canlı çok silik gözüküyor iki gün var canim
benim de o günler 2 değerlendirme bakalım tutacak mı :)Ben ptesi 11.gün oluyo o zaman başlicam anım :)) 5 tane testim var ya boş boş bitirmem lazım :)))) şimdiye kadar elimde yok diye merak de etmiyodum zaten tututamuyoduk da bakmıyodum ama şimdi sırf meraktan yapıcam :))))) ilk ksz sık ilişki oldu günleri değerlendirdik bakalım
Ay bir tek ben görememişim galiba çekiliyorum o zaman kenara moral bozmayayım :)üstünde oynamadın mı atmamışsınn ... aaa görevini aksatıyorsun ama
mission completedüstünde oynamadın mı atmamışsınn ... aaa görevini aksatıyorsun ama
Aaaa ben farklı bişeye mi baktım az önce acaba yaa şimdi dikkatli vak6nca bariz var siliğin siliği çizgi orda :))) aen yarın ilk idrarla tekrarla canım mutlaka var bebişin
Wuu süper :)))) burda da belli zaten varmission completed
Yaaa şu an kalbim duracak benim testlemi oynadın canım evet bende gördüm ya cildiriyorum :))))Wuu süper :)))) burda da belli zaten var
yesss var demi yanlış görmüyoruz... bebetime sıkıntılı bir test mi peki ?mission completed
morcivertkedi yapmış canım bak senin testler tabii :)))) sen ilk idrarla yarın yap bir daha yaa benceYaaa şu an kalbim duracak benim testlemi oynadın canım evet bende gördüm ya cildiriyorum :))))
Ay kızlar ölcem şimdi :0 :)yesss var demi yanlış görmüyoruz... bebetime sıkıntılı bir test mi peki ?
inşallah değildir. benimkine çok benziyor ama benimki pyro clinice diye biseydi aynı degilmiş. ben görüyorum valla sabah ilk idrarla daha dogru sonuc veriryesss var demi yanlış görmüyoruz... bebetime sıkıntılı bir test mi peki ?
sabah ilk idrarla tekrarla ve mümkünse laboquick al varsa eğer eczanede :)Yaaa şu an kalbim duracak benim testlemi oynadın canım evet bende gördüm ya cildiriyorum :))))
Ben çok bekledim canım ama pembelik dağılırken de hafif belirlesiyorduinşallah değildir. benimkine çok benziyor ama benimki pyro clinice diye biseydi aynı degilmiş. ben görüyorum valla sabah ilk idrarla daha dogru sonuc verir
Ben çok bekledim canım ama pembelik dağılırken de hafif belirlesiyordu
Tamam canım bakın size bide şunu atyim beklediğimin son anlarisabah ilk idrarla tekrarla ve mümkünse laboquick al varsa eğer eczanede :)