- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
hocam güzel sanatlar istiyorum kazanır mıyımahah o zaman baştan oynayıp ataymışsın bu kadar yorulmazmışız hele morcivertkedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam güzel sanatlar istiyorum kazanır mıyımahah o zaman baştan oynayıp ataymışsın bu kadar yorulmazmışız hele morcivertkedi
Şansın var canım maşallah maşallahhocam güzel sanatlar istiyorum kazanır mıyım
Canım bende anlamadım bana bir el atınEbeBU canım senin piki 15i mi sayıyorsun? tam silikleşmemiş ama yine koyu gibi demi?
Olabiliyor canım bu ne gebelik sürecini nede doğum sürecini etkileyen bir durum değil sıkma canını rahmin ne tarafa kıvrıldığıyla alakalı bir durum çok hastam vardı doğumhanede çalışırken normal doğum yaptırdığımız gebe kalmayıda zorlaştıran bir etken değil
Ayrıca rahim ters yada düz içi bebişle dolunca herkesin rahmi aynı konuma gelir
Yok canım söz ler paylaşınca beğeni oluyo ondanbenim de beğenme sayın dikkatimi çekti canım mesajın az fakat onun sebebi neyki başka özel bir topiğin falan mı var?
L Lilaseverr
16 sabah pik akşam silikleşmiş ama bugün yine koyulaşmış. aynı benimki gibi olmuş ya. 16da çatlamış benceEki Görüntüle 2221613
Canım bende anlamadım bana bir el atın
İnşallah canım işte benim aklıma takılan şey dağılması uzun sürdü testin aklım ona takılıyor:/Evet canım ebeyim inşallah burda gebelik sürecinde sizlere bir faydam dokunur ama bu ovu testinde burda prof larımız mevcut
Neden öyle oldu acaba yaa ben dünü sabah akşam değerlendirdim16 sabah pik akşam silikleşmiş ama bugün yine koyulaşmış. aynı benimki gibi olmuş ya. 16da çatlamış bence
Ben de seninkinden aliyim o zaman yada sorayım eczacıya artık ona göre aliyimpyro clinice diye biseydi eczanede sadece o vardı mecbur kaldım ama ben laboquickle öğrendim koyuluğuna bakmak için almıştım bu testi hassasiyetinin düşük olduğunu ordan biliyorum
Bence aklını çok fazla takma ve yarın ilk idrarla tekrarlaİnşallah canım işte benim aklıma takılan şey dağılması uzun sürdü testin aklım ona takılıyor:/
yalnız bunla ilk sayfadaki görüntüler aynı görünmüyorr... eevt burda 16sı sabah gibi...Eki Görüntüle 2221613
Canım bende anlamadım bana bir el atın
İnsallah canım insallah yapabilirsem yine paylascam sizlerleBence aklını çok fazla takma ve yarın ilk idrarla tekrarla
Ayy inşallah çatlamıştır yumurta neden koyu hala diye kafama taktım şimdiyalnız bunla ilk sayfadaki görüntüler aynı görünmüyorr... eevt burda 16sı sabah gibi...
bence yeterli :) benim de olmuştu ilk pik yapmasından 14 gün sonra adet olmuştum :)Neden öyle oldu acaba yaa ben dünü sabah akşam değerlendirdim
laboquick al pyro olan da dandik yoksa erken gebelik al bu seferlikBen de seninkinden aliyim o zaman yada sorayım eczacıya artık ona göre aliyim
Şansa hangisi olursa canim inşallah bakiyimdalaboquick al pyro olan da dandik yoksa erken gebelik al bu seferlik
Aayyy inşallah ben adet olmam yani şimdi benim batım 16.01.2019 oldu o zamanbence yeterli :) benim de olmuştu ilk pik yapmasından 14 gün sonra adet olmuştum :)
aynen öyle oluyor galiba. insallah olmazsınnn canımAayyy inşallah ben adet olmam yani şimdi benim batım 16.01.2019 oldu o zaman