Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var ama 2 gun kala bu kadar silik olması canımı sıktıyazdım üstteki mesajda :)
ama öyle bende 2 kala çıkmaz bile... herkes sen miBence var ama 2 gun kala bu kadar silik olması canımı sıktı
Benimde niye acaba yaBence var ama 2 gun kala bu kadar silik olması canımı sıktı
Maşallah deama öyle bende 2 kala çıkmaz bile... herkes sen mi
Harika ya kan ver senYaa gerçekten mi bide beklerken pembe şey dağılıyor ya o zaman hafif başlamıştı belirmeye
aaa her zaman diyorumm kızz aşkolsun MAŞALLAH SUBHANALLAHMaşallah de
Ama seninkiler çok belliydi bu niye böyle ben anlamadım bı tuhaf oldum ben yaHarika ya kan ver sen
Kan verirsen öğreniriz canım en azındanBenimde niye acaba ya
Canım onlar ovu testi hamilelik değil ben hamile değilimAma seninkiler çok belliydi bu niye böyle ben anlamadım bı tuhaf oldum ben ya
Sen ovulasyon kullandın mı ?Benimde niye acaba ya
Hadi ya cahilliğim nurdan belli işte ama benim hevesim kalmadı ya çok silik herkeste böyle midir kiCanım onlar ovu testi hamilelik değil ben hamile değilim
Tabi içerisi büyüyoyagöbek kaşıntısı da gebelik belirtileri arasında mıdır kızlarrr :)
Canım umut kaybetme ya ala ala ya yarın sabah yap ya kan verHadi ya cahilliğim nurdan belli işte ama benim hevesim kalmadı ya çok silik herkeste böyle midir ki
estafurullah canım ilk gebeliğin belli ki acemıısn .Hadi ya cahilliğim nurdan belli işte ama benim hevesim kalmadı ya çok silik herkeste böyle midir ki
Ovulasyon testi bilmiyorum ki hiç adetlerim genelde iki gün önce filan erken olur gecikmez hiç ovulasyon ya 24 Aralık ya da 26 diydiSen ovulasyon kullandın mı ?
Ne zmn yumurtlaıdn biliyomusun ?
Geç yumurtlamış olabılırsın ..
Adetlerın düzenlimi ?
Aynen evet elimde test yok da yapmayı düşünmuyorum adetim gecikirse duruma bakarız artık hissettiğim şeylerde adet belirtisiydi o zamanestafurullah canım ilk gebeliğin belli ki acemıısn .
Canını sıkma normal .
Hem ilk idrarla yapmadın ..
Hem geç döllenme olabılır .
Elinde test varsa her sabah bat gunue kdr ilk idrarla yaparsın ..
Kanı bana kalırsa hemen verme ..
Bat gunun 3 4 gun geçsın öyle ver .
sonra strese sokuyor doktorlar
Neden moralını bozdun kı hemen .Aynen evet elimde test yok da yapmayı düşünmuyorum adetim gecikirse duruma bakarız artık hissettiğim şeylerde adet belirtisiydi o zaman
Sağol canım ama olmasaydı bembeyaz olurdu degilmi .. Kayseri'de canimNeden moralını bozdun kı hemen .
Ben çizgini gördüm ..
Boşuna üzme kendını .
24 -26 aralık ovulasyon dıyosun ..
Eğer o gun döllendiyse bile 10 - 8 gun olmuş .
Bu süreçte testte çok silik çizgi görmen normal ..
Moralini yüksek tut .. Nerde oturuyosun :)