- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
Çok heyecan yaptım titriyordum resmen saydım koyarken ama bilmiyorum3 - 4 damla koyman lazım canım .
Birde bak sabah ilk idrarla dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok heyecan yaptım titriyordum resmen saydım koyarken ama bilmiyorum3 - 4 damla koyman lazım canım .
Birde bak sabah ilk idrarla dene
Sabahleyın sakın oluyosun ve ilk idrarla 4 damla koyuyosunÇok heyecan yaptım titriyordum resmen saydım koyarken ama bilmiyorum
Aslında daha net cekebilirsin canım ama bende gördüm
3 damlaaaaSabahleyın sakın oluyosun ve ilk idrarla 4 damla koyuyosun
Yoksa üzülmek yok bı daha ay denersınız ..
Ama ben gördüm
ben o judynın konuusnu baştan sona okumustum :)H E benim nostaljiyi gördün müü çoğu doğurdu maşallah ... kimisi de yeni hamile kaldı işte belki sıra bizdedir :))
papatyakokakkadın da ordanmış ama onla konuştuğumuzu hatırlamıyorum ..
Gerçekten gördünüz mü bı daha cekeyimAslında daha net cekebilirsin canım ama bende gördüm
Benım testlerde 3-4 diyo3 damlaaaa
Net çek canım netlessin öyle evet bende gordumGerçekten gördünüz mü bı daha cekeyim
ee sen değilmiydin ovu 4 gebelik 3 diyen..Benım testlerde 3-4 diyo
ben hep 4 koydum ama
Belki onunku 3 tür
3-4 4-5 diyo testlerde :)ee sen değilmiydin ovu 4 gebelik 3 diyen..
Kızlar baktinizmi
Kuzum labo degilmi seninkiler de yoksa baska testmi?Aynen beta için 3 . ovu için 4
Bariz belli kız kan ver bence hemen
Oburu gibi gordum ben artik gormek istedigimiz icin mi goruyorum bilemedim... o vakit yarini bekleyelim sabah tekrarlarsin.. ya da duramam diyorsan kanda baktirabilirsin...ama o zaman da yaa az bu deme:))
ilk testım freely yı mı neydı .Kuzum labo degilmi seninkiler de yoksa baska testmi?
Yaa gerçekten mi bide beklerken pembe şey dağılıyor ya o zaman hafif başlamıştı belirmeyeBariz belli kız kan ver bence hemen