- 23 Ocak 2015
- 572
- 823
- 27
Benım daha çok vbar canım :)
Bat 15 ocak benım
Ama ben 5 gun önce başlıcam
Hadi İnşaAllah hepimize nasip eder rabbim sağlıklı hayırlı bebişleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım daha çok vbar canım :)
Bat 15 ocak benım
Ama ben 5 gun önce başlıcam
Kısmet canım yaa artık ama beklemek zor yaa bi an önce test yapmak istyrum bu ay nedenseöyle kalitesizleşmesi diye bir şey var mıdır bilmiyorum...
ufak araştırma sonucu, spermin olgunlaşması için 2 3 ay gerekiyormuş...iyi beslendinizse sıkıntı olmaz bence..
Bu ay 5 tane stok yaptım en erken kaçıncı günde belli olur
benım geçen gebeliğimd ebat 5 te çok çok çok hayalet bır çizgi vardı .Bu ay 5 tane stok yaptım en erken kaçıncı günde belli olur
Benim adet 5 Ocak da kızlar halaa olmadım testte yapamıyorum çıkmazsa diye beklemedeyim:)benım geçen gebeliğimd ebat 5 te çok çok çok hayalet bır çizgi vardı .
Gun gun belırdı ..
Ayyy bence yappppBenim adet 5 Ocak da kızlar halaa olmadım testte yapamıyorum çıkmazsa diye beklemedeyim:)
Çok tırsıyorummmm ama:) :/Ayyy bence yapppp
Hadi canım bence kesin çıkar varsa merak ettim kız senden çokÇok tırsıyorummmm ama:) :/
Ay şimdi baktımda yumurtlamadan sonra 6.gün bugün daha çok erken bi 10 olsa dimi benim şansıma silik çizgi bile cıkmzbenım geçen gebeliğimd ebat 5 te çok çok çok hayalet bır çizgi vardı .
Gun gun belırdı ..
Ama sabah idrara çıktım afedersiniz malesef yarına kaldı offf bı heyecan basiyoookii:)))Hadi canım bence kesin çıkar varsa merak ettim kız senden çok
Kız ben akşam öğrendim varsa hiç gerek yok gece ye sabahaAma sabah idrara çıktım afedersiniz malesef yarına kaldı offf bı heyecan basiyoookii:)))
Karnının aç ya da tok olmasi fark eder mi aç yapın diyolardaKız ben akşam öğrendim varsa hiç gerek yok gece ye sabaha
Yok canım valla ben gece ,9 da yaptım tok tüm da çıktıKarnının aç ya da tok olmasi fark eder mi aç yapın diyolarda
Ya ne guzel ben de bakiyim bugün yapmaya çalışıym canım maşallah kaç aylık hamilesinYok canım valla ben gece ,9 da yaptım tok tüm da çıktı
Düşük yaptım ben canım : aynen şimdi yap bize de atYa ne guzel ben de bakiyim bugün yapmaya çalışıym canım maşallah kaç aylık hamilesin
Kusura bakma canım çok geçmiş olsun canım benim tamam yaptığımda buraya da aticam söz insallah çıkarDüşük yaptım ben canım : aynen şimdi yap bize de at
Çıkacak benceKusura bakma canım çok geçmiş olsun canım benim tamam yaptığımda buraya da aticam söz insallah çıkar
Yaaa insallah canım benim aminÇıkacak bence