Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kurumaçizgisi çünkü renk yok ..Kuruma çizgisi demi
Günaydın canımmmmmmmmmmgünaydın canım burdayızzz
hayy maşallahh benım mınık gebemegünaydııınnnn kızlar
dana gibi uyumuşum 10 saat
Merhaba cnaım hoşgeldın .merhaba arkadaşlar;
bende 11 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım sonucu çok merak ediyorum 2 buçuk yıllık evliyim inşallah
hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
iyi mi kötü mü sivilce çıkmasıdudak üstü sivilcem de geldii ohh maşallah
yanii ben adet diye yoruyorum ama gebelikte de de çıkabiliyormuşiyi mi kötü mü sivilce çıkması
Benım normalde adetten 2-3 gun önce çıkar ..
Ama bu ay yumurtlama dönemıme girdiğimde çenemde 3 tane falan çıktı . Şuan bişey yok
yine mi koyuBoş ya
benim alnımda ufak ufak çıkmıştı test yapmadan önce. şuan yoklar ama :)yanii ben adet diye yoruyorum ama gebelikte de de çıkabiliyormuş
Maalesefyine mi koyu
sen değerlendirmeye devamMaalesef
bence sen yeni yumurtlama dönemine girdin ve yumurtan çatlamak üzere ilaç almıyorsan değerlendir derim kuzum testin pik olmuş çünküMaalesef
29 undan beri pik canım benimbence sen yeni yumurtlama dönemine girdin ve yumurtan çatlamak üzere ilaç almıyorsan değerlendir derim kuzum testin pik olmuş çünkü
Aman bıraktım ilaç bitti bugün adet olmayı bekleyeceğimsen değerlendirmeye devam
olabilir geçen ayda benim de öyle 3-4 gün pik oldu sonra silikleşti29 undan beri pik canım benim
Benim daha yumurtlama dönemimde geldi sivilcedudak üstü sivilcem de geldii ohh maşallah
5 gündür pik bakalım yarın ne çıkacakolabilir geçen ayda benim de öyle 3-4 gün pik oldu sonra silikleşti
kullandığın ilacın etkisi olabilir mi acaba5 gündür pik bakalım yarın ne çıkacak
sende de olur mu adet öncesi?Benim daha yumurtlama dönemimde geldi sivilce
Canım ilaç 31 inde başladım kullanmaya 29 30 u da pik di ilaç da adet söktürücükullandığın ilacın etkisi olabilir mi acaba
Hiç şaşmaz adet öncesi çıkar canım bakalım ben inofoliğin faydasını görcekmiyim yumurtlama ve çatlama güzel oldu bu ay bakalım tutundu mu yaa çok değerlendirdik biz belki etkisiz olmustursende de olur mu adet öncesi?
ben bu folic1 in bir farkını anlamıyorum yaa... hamileyken vermişti dr ilk haftalarda işte devam ediyorum..
tamam 29-30 normal pik oldu devamında 31-1-2-3 belki ilaçtan diye düşündüm yani bu kadar uzun sürüyorsa gebelik yap belki gebesinCanım ilaç 31 inde başladım kullanmaya 29 30 u da pik di ilaç da adet söktürücü
Yaptım Canim beyaz çizgi cktitamam 29-30 normal pik oldu devamında 31-1-2-3 belki ilaçtan diye düşündüm yani bu kadar uzun sürüyorsa gebelik yap belki gebesin
öyle kalitesizleşmesi diye bir şey var mıdır bilmiyorum...Hiç şaşmaz adet öncesi çıkar canım bakalım ben inofoliğin faydasını görcekmiyim yumurtlama ve çatlama güzel oldu bu ay bakalım tutundu mu yaa çok değerlendirdik biz belki etkisiz olmustur