- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
hee o zaman çıkar ..Yok kız ayın besi imiş bat
Tabı geç döllenme olmadıysaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee o zaman çıkar ..Yok kız ayın besi imiş bat
L Lilaseverr bak çıkar dedim ya iki gün kalmış kesin çıkar bence yap benim ovulasyonlar nasıl kız sen yorum yapmadinhee o zaman çıkar ..
Tabı geç döllenme olmadıysaa.
Söylencek söz kalmadıL Lilaseverr bak çıkar dedim ya iki gün kalmış kesin çıkar bence yap benim ovulasyonlar nasıl kız sen yorum yapmadin
Ben daha yeni buraya yazdım da tamam canım su anda bişey yemiyorum aç bekliyorum insallah olur seninkileri gormedimkiL Lilaseverr bak çıkar dedim ya iki gün kalmış kesin çıkar bence yap benim ovulasyonlar nasıl kız sen yorum yapmadin
29 undan beri pikSöylencek söz kalmadı
Bilmem kaç bilinmedan denklem
Çok zor yaa işimiz of :/Söylencek söz kalmadı
Bilmem kaç bilinmeyenli denklem
Çok zor yaa işimiz of :/
İnşallah canım gebelik kalmadı evde kalsa bugün de yapcamYumurtlamışsın ve çatlamış gibi duruyo
ona diyorum ama bende de az değil 26 tane normal 4 tane erken gebelik var 30 kadar da bende yaniH E kız yolla bana beş tane adres i veriyorum
Kız iki de erken gebelik sen yolla köşeyi sundumona diyorum ama bende de az değil 26 tane normal 4 tane erken gebelik var 30 kadar da bende yani
Test mest yapma bi zahmettİnşallah canım gebelik kalmadı evde kalsa bugün de yapcam
HeeH E çokça almış sana yollasın
Aynen beta için 3 . ovu için 4ovu için 3 4 damla yazıyor gebelik için 2 3 damla yanlış olmasın bi bakın....
Ben de 4 5 kala başlarım yapmaya heycan olsun sırf :)))))Bu ay 5 tane stok yaptım en erken kaçıncı günde belli olur
benım geçen gebeliğimd ebat 5 te çok çok çok hayalet bır çizgi vardı .
Gun gun belırdı ..
ADRES YOLLA CANIM HEMENKız iki de erken gebelik sen yolla köşeyi sundum
Sağol canım düşünmen yeter iki gün daha övg pik çıkarsa kan veririmADRES YOLLA CANIM HEMEN
Benım 50 varKesinlikle :))))
Ben de 4 5 kala başlarım yapmaya heycan olsun sırf :)))))
Bende yapmicam dedim ama bu ay ilk kez doğru değerlendirdiğimizi düşündüğüm için çok ufak da olsa umut var elimde de 5 tane tets var :)))) 5 kala yapmaya başlarum yapıp yapıp dururum artık :)))