- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
hcg mi bu? negatif zaten yeni yumurtladınKuruma çizgisi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hcg mi bu? negatif zaten yeni yumurtladınKuruma çizgisi demi
Çizgi yı görmüyor musun kız HCG evethcg mi bu? negatif zaten yeni yumurtladın
ahahah ilahigünaydııınnnn kızlar
dana gibi uyumuşum 10 saat
dur inceliyim 2 dkÇizgi yı görmüyor musun kız HCG evet
Bekliyorumdur inceliyim 2 dk
gördüm çizgiyi ama renk yok??? anlayamadımBekliyorum
İlk yaptığım da vardı renk de yanılma çizgisi dur dedim attım köşeye sonra böyle olmuşgördüm çizgiyi ama renk yok??? anlayamadım
Hiç bir çıkmadı ondan önceki gün yaptığım da hiç çizgi çıkmadigördüm çizgiyi ama renk yok??? anlayamadım
vallahi tam 3 bilinmeyenli denklem oldunİlk yaptığım da vardı renk de yanılma çizgisi dur dedim attım köşeye sonra böyle olmuş
Yap yap netlestir 11 de ovu yapcam dün ki Lee bunlarvallahi tam 3 bilinmeyenli denklem oldun
1. bilinmeyenin hcg 4 çıkması
2. bilinmeyenin ovulasyon piki
3. bilinmeyenin hayalet çizgiler
ben artık yorum yapmıcam sana sonra vicdan azabı cekiyorum
yumurtan çatladı bence. hamile olsan çizginin bariz belirgin çıkması gerekirdi kaç gün geçti üzerindenYap yap netlestir 11 de ovu yapcam dün ki Lee bunlar
Neyin canım benim yumurta nasılsa blmiyorum bugün de yapcam siliklesmediyse eğer ne yapcam blmiomyumurtan çatladı bence. hamile olsan çizginin bariz belirgin çıkması gerekirdi kaç gün geçti üzerinden
beklicen mecbur :)Neyin canım benim yumurta nasılsa blmiyorum bugün de yapcam siliklesmediyse eğer ne yapcam blmiom
Yaptım şimdi ovu testi bir buçuk saat bekledin idrar 9?40 da Feln çıktım lavaboya bide şimdi hiç birşey ne yedim ne içtimbeklicen mecbur :)
biraz daha bekleseydin keske 2 saat olsaydı. neyse ne çıktı?Yaptım şimdi ovu testi bir buçuk saat bekledin idrar 9?40 da Feln çıktım lavaboya bide şimdi hiç birşey ne yedim ne içtim
Boş yabiraz daha bekleseydin keske 2 saat olsaydı. neyse ne çıktı?
Benım daha çok vbar canım :)İyiyim canım, valla bugün test yaptım merak edip negatif çıktı.
Ama hiç adet belirttim yok, ne kasık ağrısı ne gögüs ağrısı normalde 2 hafta önceden başlar bende adet belirtileri, sadece çok fazla sırt ağrım oluyor o da üşüttüğümden dolayıdır diye düşünüyorum.
Bakalım hayırlısı 7 ocaktan sonra olmazsam tekrar denicem test, pes etmek yok
Sen ne yaptın?