- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
BekliyorumYaaa insallah canım benim amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyorumYaaa insallah canım benim amin
TamamdirBekliyorum
Ne zaman .Tamamdir
Ayy bilemiyorum canım ya herkes üşütmekten olur bu belirtiler diyo burdaki kızlarda hamilelik olabilir diyor bilemedim pufff:/Ne zaman .
Yap yap hadi en azından varsa dikkat edersin kendineAyy bilemiyorum canım ya herkes üşütmekten olur bu belirtiler diyo burdaki kızlarda hamilelik olabilir diyor bilemedim pufff:/
İşte kimisi adetin geçsin dur diyor sende gaza getiriyosun ha beni ben bugünde durcam bugün yarın olmazsam adet yapiyimYap yap hadi en azından varsa dikkat edersin kendine
Ya sen bilirsin ama bence yapİşte kimisi adetin geçsin dur diyor sende gaza getiriyosun ha beni ben bugünde durcam bugün yarın olmazsam adet yapiyim
Keşke sabah yapsaydım artık yarına kaldı ay belirsizlik ne kötüuu catliycammmm amaa olsundaaa istiyorummYa sen bilirsin ama bence yap
Kız yap nolcak en azından fikir sahibi olursun dikkat edersin kendine hadi hadi bekliyorumKeşke sabah yapsaydım artık yarına kaldı ay belirsizlik ne kötüuu catliycammmm amaa olsundaaa istiyorumm
Tamam gün içinde yapiyim insallahKız yap nolcak en azından fikir sahibi olursun dikkat edersin kendine hadi hadi bekliyorum
İlk defa yapicam gebelik testinideeTamam gün içinde yapiyim insallah
Hadi bekliyorum ne kadar erken o kadar iyiTamam gün içinde yapiyim insallah
Tamam canımHadi bekliyorum ne kadar erken o kadar iyi
Dört damlaİlk defa yapicam gebelik testinidee
Dört damla
Kız varsa hiç fark etmiyor gerçektenbence sabah ilk idrarla yapsın .
Daha sağlıklı ..
Yok kız ayın besi imiş batbence sabah ilk idrarla yapsın .
Daha sağlıklı varsa çıkar . ..
5 gun varmıs varsa bıle gözükmeye bilir sakın canını sıkmaaa
O zaman yarın yapicam mecburen bende bişey yemiyodum şuan bekliyorum yapiyim diye de yarına kaldı o zamanbence sabah ilk idrarla yapsın .
Daha sağlıklı ..
Bende fark ettı ..Kız varsa hiç fark etmiyor gerçekten