- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
hahah ben ilişkiden 6 gün sonra kan verdiydimSen kendını unuttun zaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah ben ilişkiden 6 gün sonra kan verdiydimSen kendını unuttun zaar
Ozaman ben hep hamıleyımbak acıkıyorsan kessin hamileymişsin
hahah ben ilişkiden 6 gün sonra kan verdiydim
yok canım henüz birşey şuan tedavi olmaya başladık biz :)Sağol canımm benım Allah razı olsun
Sen naptın ?
Varmı değişmler ?
Beta testı yapmaya erken başlıcam cnaım ben .
5 gun varken testlere başlıcam
31 nde pik yakaladım .
1 inde silikleşti
Şuan çıkması imkansız
Senın gibi kan testı verip eğer bebek olursa döllendiği günü bulabılırım
Ben gelıyom sen yoksun .. Sen gelıyosun ben yokum
merveaydiin selam canım hoş geldin.. aminnn...
sen de dene diyecektim ama aklıma damarların geldii bekliycen mecbur o vakit :)
aa Ne tedavısı cnaım tüp bebek mi yoksa aşılama gibi mi ?yok canım henüz birşey şuan tedavi olmaya başladık biz :)
yok kuzum eşimle birlikte kontrole gittik 1 yıldır olmayınca eşimde sperm azlığı çıktı ilaç kullanıyor şuanda 3 ay kullanıcakaa Ne tedavısı cnaım tüp bebek mi yoksa aşılama gibi mi ?
Denemde ilk ayım . 1 kürtajım var. Sen canım ? Hoşgeldın buaradaHoşbulduk. Ne kadardır bekliyorsunuz bebişlerinizi ?
sen de dene diyecektim ama aklıma damarların geldii bekliycen mecbur o vakit :)
belli olur tabi ki. geç döllenme olmadıysa yani :)Herkese selam, beklenen adete 6 gün kaldı, sizce hamilelik varsa kanda belli olur mu bugün? Migren rahatsızlığım olduğu için emin olmadan ilaç alamadım, daha kötüye giderse acilde baktırıp ilaç verirler belki diye fikir almak istedim.
benim bir kızım var 1.5 senedir 2. için uğraşıyoruz.. mayısta bir kaybım var...3 ay korundum..Hoşbulduk. Ne kadardır bekliyorsunuz bebişlerinizi ?
Kanda çıkar varsa .Herkese selam, beklenen adete 6 gün kaldı, sizce hamilelik varsa kanda belli olur mu bugün? Migren rahatsızlığım olduğu için emin olmadan ilaç alamadım, daha kötüye giderse acilde baktırıp ilaç verirler belki diye fikir almak istedim.
Siz bana bakmayın tabi
HAdi Allah şifa versın canımyok kuzum eşimle birlikte kontrole gittik 1 yıldır olmayınca eşimde sperm azlığı çıktı ilaç kullanıyor şuanda 3 ay kullanıcak
Boşver canımyaa deme ben de cok vicdan yaparım. Darkgod hamile dedigim icin bile üzüldüm bi süre
Ben 14aylık evliyim , her ay merakla bekliyorum güzel haberi.Denemde ilk ayım . 1 kürtajım var. Sen canım ? Hoşgeldın buarada
9 gün değil bana da 7Denemde ilk ayım . 1 kürtajım var. Sen canım ? Hoşgeldın buarada
Yok yok ben almıım benım testlerım var
9 gun kalmıs senın
Erken test yapmıcaktın ama sen demı
İnşallah bu ay alırsınBen 14aylık evliyim , her ay merakla bekliyorum güzel haberi.
aa aynı gun yapcaz9 gün değil bana da 7
korunmuyoruz canım doktor korunun demedi şuan denemye devam ediyoruz bu ay pek deneyemedik gerçi ben rahim filmi falan çekildim derken 3 4 kez anca oldu bu ay, adet bitince denemeye devam ya tutarsaHAdi Allah şifa versın canım
Korunmanız bıtınce söyle senıde listeye eklıım