- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
bide acıkıyoruuummbi kere geliyoruz dünyaya yor gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide acıkıyoruuummbi kere geliyoruz dünyaya yor gitsin
Aman deme öyle kıza zorla hamılelık takvımı yaptırmıstık o ay hamıle kalmayınca ben zorladıgım için üzülmüştümbi kere geliyoruz dünyaya yor gitsin
iyi bari :) öğrensin de rahat rahat git bari... tazminat alırsın demi? kaç sene oldu?Evet maşallah bu kız yapar
kesin hamilesin o zaman sen beta falan hikaye gel sen beni dinlebide acıkıyoruuumm
baakk ggıı H E ne diyor bu civertttkesin hamilesin o zaman sen beta falan hikaye gel sen beni dinle
fen bilgisi, Yıldız Tepe ama müdür olucam diyodu en soneyyübiyedeyim dr. cavit özyeğin abin ne öğretmeni hangi okulda
yaa deme ben de cok vicdan yaparım. Darkgod hamile dedigim icin bile üzüldüm bi süreAman deme öyle kıza zorla hamılelık takvımı yaptırmıstık o ay hamıle kalmayınca ben zorladıgım için üzülmüştüm
delinin sözüne inanmazsın heralde akıllı kadınsın senbaakk ggıı H E ne diyor bu civerttt
cık cık bir de vicdandan bahsediyorsunn ... bana kesin hamilesin diyene bak senyaa deme ben de cok vicdan yaparım. Darkgod hamile dedigim icin bile üzüldüm bi süre
ilk defa duydum nerde ki acaba :)fen bilgisi, Yıldız Tepe ama müdür olucam diyodu en son
böyle de döneğim işte...cık cık bir de vicdandan bahsediyorsunn ... bana kesin hamilesin diyene bak sen
Alırım tabı kıiyi bari :) öğrensin de rahat rahat git bari... tazminat alırsın demi? kaç sene oldu?
bu arada sende belirti var mı?
iyi öyle olsun bakakböyle de döneğim işte...
H E allah iyiliğini versin emi daha 2 gün geçmiş bende diyom her yazılana bakıyom ne çabuk 1 hafta geçti
bak acıkıyorsan kessin hamileymişsinAlırım tabı kı
6 yıldır çalışıyorum . İşsizlik maaşıda alcam
Kasık ağrısı ve acıkma ( ama ben hep acıkırım )
süleymaniye canımilk defa duydum nerde ki acaba :)
olabilir bazı okulların adı değişti belki de onlardan birisüleymaniye canım