- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
cok heyecanlı dakikalar saniyeler gecmiyorSON 7 GÜN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok heyecanlı dakikalar saniyeler gecmiyorSON 7 GÜN
yumurtlamadan sonra 2. günü sanırım bugün ahhahaaha test yapmaya gün sayıyoryapsana belki bendeki gibi silik çıkar.
yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?
kız nasıl oluyo bat 7 değil miyumurtlamadan sonra 2. günü sanırım bugün ahhahaaha test yapmaya gün sayıyor
ben karaköprüde oturuyorum bahçelievlerin neresinde ?evet canım doğma büyüme.
annemler bahçelievlerde oturuyo sen?
hah şimdi çözüldü olay bende diyom ne çabuk geçti 1 hafta
canım b.evler ilk öğretim okulunun karşısında yeni yapılan binalar varya oradaben karaköprüde oturuyorum bahçelievlerin neresinde ?
biliyorum uzun süre kalırsan ve vaktin olursa çalıştığım için okula çaya beklerim :)canım b.evler ilk öğretim okulunun karşısında yeni yapılan binalar varya orada
15 gün kalıcam allah kısmet ederse. hangi okuldasın :) abimde öğretmen bu aradabiliyorum uzun süre kalırsan ve vaktin olursa çalıştığım için okula çaya beklerim :)
Sağol canımm benım Allah razı olsuncanım öncelikle merhaba seni başka bir topikten tanıyorum gebe kalmaya çalışıyorduk öncelikle çok üzüldüm görünce Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Beta testı yapmaya erken başlıcam cnaım ben .Neye son 7 gün
yapsana belki bendeki gibi silik çıkar.
yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?
Ben gelıyom sen yoksun .. Sen gelıyosun ben yokumH E kısss nerelerdesinn burdayım diyon yoksuuunnn
bende yoktu canım ama her insan aynı olmaz ki. benim dikkatimi çeken tek şey ağız kuruluğu oldu :)bir bel ağrısı geldiii... morcivertkedi var mıydı sende bel ağrısı 1 hafta falan kala..
işte misin peki ?Ben gelıyom sen yoksun .. Sen gelıyosun ben yokum
Evet işteyım canımişte misin peki ?
eyyübiyedeyim dr. cavit özyeğin abin ne öğretmeni hangi okulda15 gün kalıcam allah kısmet ederse. hangi okuldasın :) abimde öğretmen bu arada
evet yaa farklı farklı.. ağız kuruluğu da var ama neyse belirtileri ona yormayım 1 hafta kala sonra, yoksa pişman olmayımbende yoktu canım ama her insan aynı olmaz ki. benim dikkatimi çeken tek şey ağız kuruluğu oldu :)
bu kız iyi mi bariEvet işteyım canım
Şubat gibi çıkcam inşallah
bi kere geliyoruz dünyaya yor gitsinevet yaa farklı farklı.. ağız kuruluğu da var ama neyse belirtileri ona yormayım 1 hafta kala sonra, yoksa pişman olmayım
Evet maşallah bu kız yaparbu kız iyi mi bari