- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
önümüzdeki ay hamileyim diye gelirim belkiozaman eklıımm senı nolcagı bellı mı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önümüzdeki ay hamileyim diye gelirim belkiozaman eklıımm senı nolcagı bellı mı olur
inşallaaahhhönümüzdeki ay hamileyim diye gelirim belki
hayırlısı inşallah vardır hepimizinInşallah vardır . Ben dün aksam üye oldum buraya , ama her ay ziyaret ederdim forumları geceleri hep okurdum psikolojik olarak belirtiler yaşayarak. Insan kendisi gibi birileriyle bekleyince daha güzel gecer diye üye oldum :)))
Insallah daha 2 hafta var ne yumurtlama belirtisi ne gebelik belirtisi var kupkuru geciyorhayırlısı inşallah vardır hepimizin
ben de öyle okurdum üye oldum 9 nisanda 18 nisanda da gebe olduğumu öğrenmiştim ... belki senin de öyle olur :))
vay be şimdiye doğurmuş mu olcaktın yani Allah hayırlısını versin hepimiz hakkında size de tekrarını yaşatmasın insallahhayırlısı inşallah vardır hepimizin
ben de öyle okurdum üye oldum 9 nisanda 18 nisanda da gebe olduğumu öğrenmiştim ... belki senin de öyle olur :))
ovu yapıyor musun?Insallah daha 2 hafta var ne yumurtlama belirtisi ne gebelik belirtisi var kupkuru geciyor
aynen canım ya doğurmuş olacaktım 26sı gösteriyordu fakat önceki sezaryen olduğundan bunu da erken alırlardı, hatta 15 20 günlük olmuştuuvay be şimdiye doğurmuş mu olcaktın yani Allah hayırlısını versin hepimiz hakkında size de tekrarını yaşatmasın insallah
her şeyde bi hayır vardır demek ki yiyecek ekmeği yokmuşaynen canım ya doğurmuş olacaktım 26sı gösteriyordu fakat önceki sezaryen olduğundan bunu da erken alırlardı, hatta 15 20 günlük olmuştuu
bilmem ssvd diye bir şey var ama onu destekleyen doktor bulmak lazım sanırım.. kesip atarlar ya sezaryense sezaryen oluyor ya..her şeyde bi hayır vardır demek ki yiyecek ekmeği yokmuş
kızın büyük aslında normal doğum olamaz mı?
kızımda normal sancıyı da çektim 1.5 gün.. sonra acil sezaryene aldılar kalp atışları yavaşladı diyerek... açılma olmadı... halbuki sancılar 10 dkda bire indiğinde gitmiştim.. kısmet sağlıklı bir şekilde kavuştuk ya..her şeyde bi hayır vardır demek ki yiyecek ekmeği yokmuş
kızın büyük aslında normal doğum olamaz mı?
haftada 1 litre miKızlar bu gebelikte bendeki belirtiler şöyle inanılmaz halsizlik ve uyku,alt karın sancısı,mide yanması ve bir de bol su içiyorum canım istiyor normalde haftada 1 litre anca icerdim
aminnnn. sen istanbulda mıydın? benim randevu aldığım doktor ssvd yapmasıyla tanınıyor :) ve tüm doğumlara (gece bile olsa) ek ücretsiz gelmesiyle. tecrübesi de cabası tabi. bakalım bi de ben deneyimlicembilmem ssvd diye bir şey var ama onu destekleyen doktor bulmak lazım sanırım.. kesip atarlar ya sezaryense sezaryen oluyor ya..
aynen her şerde bir hayır vardır tabi... her şey yolundayken kanama bile yokken.. 'kalp atışı yok' çok acı.. Rabbim yaşatmasın bir daha ..
önemli olan sağlık en baştakızımda normal sancıyı da çektim 1.5 gün.. sonra acil sezaryene aldılar kalp atışları yavaşladı diyerek... açılma olmadı... halbuki sancılar 10 dkda bire indiğinde gitmiştim.. kısmet sağlıklı bir şekilde kavuştuk ya..
günde en az 2 litre içmek gerekmiş benim ilk hamilelikte doktor öyle demiştihaftada 1 litre mi
cok daha fazla içmelisin canım
benim en az 2 litre oluyordur. 2.5 litre oluyor bazen. su çok önemli ya. bide ben suyu bi gün az içsem idrarımda yanma oluyor beni çok rahatsız ediyor o yüzden içiyorum hepgünde en az 2 litre içmek gerekmiş benim ilk hamilelikte doktor öyle demişti
olabilir canım fırsat bulursam bi kahveni içerim yada ısmarlarım sana :)olabilir bazı okulların adı değişti belki de onlardan biri
Ankaradayım ben canım.aminnnn. sen istanbulda mıydın? benim randevu aldığım doktor ssvd yapmasıyla tanınıyor :) ve tüm doğumlara (gece bile olsa) ek ücretsiz gelmesiyle. tecrübesi de cabası tabi. bakalım bi de ben deneyimlicem
Kendim anlamaya calısıyorum . Evlenmeden önce adetim en fazla 35 falan olurdu düzenli sayılırdı. Evlendim adetim sasırdı 40 gun 50 gün en son 65e kadar cıktıovu yapıyor musun?
aa normalde evlilik (ilişki) düzene sokar derler... kötü olmuş.Kendim anlamaya calısıyorum . Evlenmeden önce adetim en fazla 35 falan olurdu düzenli sayılırdı. Evlendim adetim sasırdı 40 gun 50 gün en son 65e kadar cıktı