- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 27
Çalısmak insanı stresten çıkarıyor. Kafayı oraya takmıyorsunbenim bir kızım var 1.5 senedir 2. için uğraşıyoruz.. mayısta bir kaybım var...3 ay korundum..
çalışıyorum Ankaradayım...
:))
senden ne haber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalısmak insanı stresten çıkarıyor. Kafayı oraya takmıyorsunbenim bir kızım var 1.5 senedir 2. için uğraşıyoruz.. mayısta bir kaybım var...3 ay korundum..
çalışıyorum Ankaradayım...
:))
senden ne haber?
ama beta hcg 4 çıkması hayalet çizgi ovulasyon pozitifligi.. bunlar nedendi o zaman açıklığa kavuştur bizi :)Boşver canım
ozaman eklıımm senı nolcagı bellı mı olurkorunmuyoruz canım doktor korunun demedi şuan denemye devam ediyoruz bu ay pek deneyemedik gerçi ben rahim filmi falan çekildim derken 3 4 kez anca oldu bu ay, adet bitince denemeye devam ya tutarsa
hani 28i gösteriyordu da 26sı olmuştu ya benim çatlama ondan öne çektim ben bat ı :))aa aynı gun yapcaz
Çarşamba sabahı testlerı buraya atıyoruz o halde
belki de olur bilemeyiz ekleyelim seni dekorunmuyoruz canım doktor korunun demedi şuan denemye devam ediyoruz bu ay pek deneyemedik gerçi ben rahim filmi falan çekildim derken 3 4 kez anca oldu bu ay, adet bitince denemeye devam ya tutarsa
Benımde 15 i ben 9unda başlıcam . Biliyorum varsa bile gözükmezhani 28i gösteriyordu da 26sı olmuştu ya benim çatlama ondan öne çektim ben bat ı :))
9u gelmezse 10 u sabah yaparım diyorum :))
8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnnHoşbulduk. Ne kadardır bekliyorsunuz bebişlerinizi ?
Dur bakım nasipama beta hcg 4 çıkması hayalet çizgi ovulasyon pozitifligi.. bunlar nedendi o zaman açıklığa kavuştur bizi :)
8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnn
Amiin inşallahhh. Ilk gebelikte düsük olabiliyormuş bende daha o da olmadı. Rabbim vaktini biliyor bizede beklemek düsüyor8 aylık evliyim ağustosta düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah bu topik hepimize uğur getirecek ve hepimiz hamiş olacağız inşallah aminnnn
Sabah hafif alt karin sancim vardi ogleden sonra bel agrisi geldi... agiz kurulugu ve cok acikmam belirtilerim bunlar:)Belirtileriniz var mı?
Kız sen bir test yapsanaSabah hafif alt karin sancim vardi ogleden sonra bel agrisi geldi... agiz kurulugu ve cok acikmam belirtilerim bunlar:)
Yok cnm daha erken:)Kız sen bir test yapsana
dedi testlerle kafayı bozmus arkadasımızKız sen bir test yapsana
Bana dedinse 1 hafta var cnm.Bata 1 hafta mı kaldı
Nbym yavrum yadedi testlerle kafayı bozmus arkadasımız
Inşallah vardır . Ben dün aksam üye oldum buraya , ama her ay ziyaret ederdim forumları geceleri hep okurdum psikolojik olarak belirtiler yaşayarak. Insan kendisi gibi birileriyle bekleyince daha güzel gecer diye üye oldum :)))Bana dedinse 1 hafta var cnm.
inşallah kuzum Allah'tan ümit kesilmezbelki de olur bilemeyiz ekleyelim seni de