Deniyor valla yaainsallah
bugün ne çok inşallah maşallah dedim ya
Ay canım hadi hayırlısı inşallah tüm dualarımız seninleeşim duramadı kan verdik. değerim 46 çıktı. 40lı rakamlar olduğunu tahmin etmistim :)
dua edin güzel artsın sağlıklı olsun
ay sağolun kızlarAy canım hadi hayırlısı inşallah tüm dualarımız seninle
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahherkes hakediyor eminim, ama ben baya hakettim yani kaç aydır topiklerde herkes hamile ben yerimde sayıyorum üzülüyordum. sonra hamilelik topiklerini bıraktım kaç ay.
hadi ayağımı sürüyorum peşimden gelin
sağol Allah razı olsunHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Adet öncesi için değer gayet güzel henüz 3 gün var regl gününde tekrarla testi merak etme stres yapmamaya çalış herşey güzel olucakay sağolun kızlar
cuma günü adet olmam gerekiyor. değer nasıl sence?
ay sağol canım inşallahAdet öncesi için değer gayet güzel henüz 3 gün var regl gününde tekrarla testi merak etme stres yapmamaya çalış herşey güzel olucak
Benımde şuan öyle komşular arkdamdan kimbilir nediyodurbende kapalıyım kurutamıyorum ateşim çıkıyodu kurutmanın sıcağından
Gayet güzel canım .eşim duramadı kan verdik. değerim 46 çıktı. 40lı rakamlar olduğunu tahmin etmistim :)
dua edin güzel artsın sağlıklı olsun
sağolasın canımGayet güzel canım .
Benım geçen gebeliğimde adetmın 3. gunu 286 mı ne çıkmıştı değerim .
Sağlıkla sıhhatle gel minik
Kocaman bir Aminsağolasın canım
Allah size de nasip etsin
Şimdi gördüm canım
Canım dün sankı sende çizgi gördum ben ?_
valla biz 4 aydır asker arkadaşı gibi takılıyoruz doktor onayıylaBenımde şuan öyle komşular arkdamdan kimbilir nediyodurSabah sabah yarım saat fön sesi
valla biz 4 aydır asker arkadaşı gibi takılıyoruz doktor onayıyla
ilk kontrolümde direkt dedi olmasın, yasak koydu bende (ohhh canıma minnet) dedim hormonlardanBende öyle düşünüyorum
Diğer gebeliğimde 3 ay kankaydık
Kiminde de azgınlık oluyomusilk kontrolümde direkt dedi olmasın, yasak koydu bende (ohhh canıma minnet) dedim hormonlardan
1. sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?