Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ilk defa yapıyorum dıye sanırm hiç çift kırmıızıyı göremıcem gibi geliyoYine de belirgin epey masallah:)
Evet ya neden öyle oldu anlaadım . Normal kırptım aslında . Çekim kalitesın demı neden blmıyorum . İşim mğsait olunca tekrar bı bakarımBenim test küccük kalmış kuzum :) H E
Hadi inşallaahhhhhhhhhhkıpkırmızı pik olur eminimmm görücez az kaldı
tamam tamam çok şart değil de karşılaştırma açısından iyi oluyordu.. çekim aynı şekilde yapıldı aynı şekilde yükledim kuzum..Evet ya neden öyle oldu anlaadım . Normal kırptım aslında . Çekim kalitesın demı neden blmıyorum . İşim mğsait olunca tekrar bı bakarım
Bakıcam canımtamam tamam çok şart değil de karşılaştırma açısından iyi oluyordu.. çekim aynı şekilde yapıldı aynı şekilde yükledim kuzum..
düzenleme yok bende kuzum neyse boşver.. belki az biraz uzak çektim ondan böyle oldu.. sorun yok canım..can09e canım şimdi baktım ama bana gönderdıgın resmın bazı bolumlerı yok direk olan kısmı kırptıgımda böyle oluyo . Sende telefonda kırpıp denermısın ?
Foto çekerken az yakın al ve testın her yerı gözuksun kuzumdüzenleme yok bende kuzum neyse boşver.. belki az biraz uzak çektim ondan böyle oldu.. sorun yok canım..
yavv o kırmızı görüntüsünü alacam diye çatlıyorumm çek olmadı bidaa neyse bir adet kaldı elimde onu da yapayım kurtulayım :)Foto çekerken az yakın al ve testın her yerı gözuksun kuzum
yakalarsın inşallah canımyavv o kırmızı görüntüsünü alacam diye çatlıyorumm çek olmadı bidaa neyse bir adet kaldı elimde onu da yapayım kurtulayım :)
Bende öyle baksana hem ovu yapıyorum hemde her gun ilişki yapıyoruzyaa zaten Allah ne verdiyse
Canım diğer konu sahıbıne ayıp olmasın dıye burdan yazayım dedım .ben yumurta yiyemiyorum. omlet şeklinde yemeyi denemek istiyorum. ya daha fazla tiksinirim ya da yiyebilirim. ama ben aynı zamanda vejetaryenim. bol sebze meyve tüketirim ama et ve türevlerini yiyemiyorum. baklagiller, sebzeler, meyveler, kuruyemişler yeterli olur mu?
iyi düşünmüşsün, kız kendine cevap arıyor biz kendi derdimizi yazıyoruz.Canım diğer konu sahıbıne ayıp olmasın dıye burdan yazayım dedım .
Olur tabı kı .
Sebzelerı meyvelerı yerken sirkeli suda beklet ve öyle ye lütfen .
Brokoli , avakado, ıspanak çok faydalı .
Balığıda biraz zorlamanı tavsııye ederım .
İnşallah bulantıların çok olmaz.iyi düşünmüşsün, kız kendine cevap arıyor biz kendi derdimizi yazıyoruz.
hepsine bayılırım en iyi yanım sebze meyve seçmiyor olmam. kendime bi besin düzenlemesi yapacağım. kahvaltı salata akşam yemeği şeklinde. hele az daha geçsin. düzenli yemek önemliymiş.
hep düşünürdüm acaba hamile olsam vejetaryenlik sorun olur mu diye. sağol
inan çok denedim. ama bebiş için denerim biraz daha. yutamıyorum ilginc bir sekilde. abartmadığım sürece hepsinden yiyebilirim. ilk haftalar en önemli ne yenmesi gerekiyor peki bilgin var mı?İnşallah bulantıların çok olmaz.
Benım 5+5 ten sonra başlamıştı .
Hiçbirşey yıyemıyordum
Yiyemedıkçe kahroluyordum hatta yıyemedım dıye bebegım gitti diye düşündüm ilk zmanalar
Herşeyden ye aman maydanoz yemeyım düşük yaparım deme . Doktorum bunu söyledı . Azar azar canın ne isterse ye .
Et + balıklardan da bebiş için ilaç gibi düşünerek hafta 1 kere yemeye çalış .