Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düne göre t çizgin koyulaşmış canımEki Görüntüle 2218845 nasil gorunuyor??
ay koyulaşmış, sen yine de bugünlerden başla değerlendirmeye bakarsın tam piki görmeden silikleşirEki Görüntüle 2218845 nasil gorunuyor??
Bana da oyle geldi agrim da belirgin epey.Düne göre t çizgin koyulaşmış canım
Zaten tam pik goremiyorum ben ya..:)ay koyulaşmış, sen yine de bugünlerden başla değerlendirmeye bakarsın tam piki görmeden silikleşir
Senin test sikintili olabilir mi canim dun cizgi vardi?
bende kapalıyım kurutamıyorum ateşim çıkıyodu kurutmanın sıcağındanSorma başladı yıne işe ıslak saçla gitmeler
Kapalıyım .. Sabah kurutmaya çalışıyorum ama uzun olduug için nemlı kalıyo
Gozun aydin canim..saglikla artsin insallah bebisin seninle olsunn..eşim duramadı kan verdik. değerim 46 çıktı. 40lı rakamlar olduğunu tahmin etmistim :)
dua edin güzel artsın sağlıklı olsun
ay inşallah ya şuan biraz tedirginim açıkçasıGozun aydin canim..saglikla artsin insallah bebisin seninle olsunn..
Gözünaydın canım hayırlı olsun :)eşim duramadı kan verdik. değerim 46 çıktı. 40lı rakamlar olduğunu tahmin etmistim :)
dua edin güzel artsın sağlıklı olsun
Stres en son yapacagin sey elbette tedirginligini anlayabiliyorum fakat iyi dusun iyi olsun..ay inşallah ya şuan biraz tedirginim açıkçası
sağol canım, Allah isteyen herkese nasip etsinGözünaydın canım hayırlı olsun :)
hep diyordum ki ben rahat olurum yiaaaaStres en son yapacagin sey elbette tedirginligini anlayabiliyorum fakat iyi dusun iyi olsun..
Amin canımm inşallahsağol canım, Allah isteyen herkese nasip etsin
Oyle tabi biraz dikkat.. insallah sagliklica tutunsun bebis..hep diyordum ki ben rahat olurum yiaaaa
öyle olmuyomuş demek ki :) yine de rahat olmaya kendimi yormamaya ağır iş yapmamaya çalışıcam
insallahOyle tabi biraz dikkat.. insallah sagliklica tutunsun bebis..