İnşallah tutunmustur
İnşaAllah, rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin
Ayrıca bat 7 ocak, bakalım nolcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutunmustur
Ay hadı inşallah patlatırız ocak ayındaİnşaAllah, rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin
Ayrıca bat 7 ocak, bakalım nolcek
Aynen şimdi bisiler yedim içtim bir saat bişi yemim icmimDeğerlendir ya ne kaybedersın :)
Akşam 18 gibi yapabilirsin ..
ama işte ben pik göremiyorum sıkıntı orda.. bakalım senin pikini ne zaman göreceğiz.. ne kadar koyu olacak?Bence gayet iyi . Baksana benımkıyle aynı gibi
8. gun benım sankı sılık çıktı gıbı ama neyse
Yarın bakcaz artık
En az 2 saat canım . Beklıyorum testınıAynen şimdi bisiler yedim içtim bir saat bişi yemim icmim
Bakalım bende heyecanla beklıyorumama işte ben pik göremiyorum sıkıntı orda.. bakalım senin pikini ne zaman göreceğiz.. ne kadar koyu olacak?
bende 28inde yapıyım diyorum prg.la uyumlu olacak mı..?
Ay hadi inşallahkızlar günaydıııınnn
cok mutluyum, bata 3 kala güzel bi sonuç çıktı. hayalet görürüm sanıyodum.
Allahım inşallah hepinize en hayırlı vakitte nasip etsin. bana da dua edin inşallah sağlıklıdır
T cizgisi sikik duruyor sanki yumurtlama yok gibi geldi banaBu da bugünkü testim, anlamıyorum valla 14 pik gibi ama hala daha akıntım var kasıklarda uyuşma sızlanma gibi değişik Bi şey var kafam çok karışık
Vallahi bende bilemiyorum benimde biri 3 ocak bir 2 ocak diyor benimde pcos var yumurtlarım inşallah bu ay bu arada benim BAT 17.01.19Bakalım bende heyecanla beklıyorum
Benım programlar kafayı yedıgı için bişey dıyemıyorum
Biri 31 aralık dıyor Yıl sonu
Biride 1 ocak diyor Yıl başı
yansın geceler pelinsu ecelerBakalım bende heyecanla beklıyorum
Benım programlar kafayı yedıgı için bişey dıyemıyorum
Biri 31 aralık dıyor Yıl sonu
Biride 1 ocak diyor Yıl başı
İnşallah bu ay hepimiz yumurtlaycaazz ve hamıle kalıcazzVallahi bende bilemiyorum benimde biri 3 ocak bir 2 ocak diyor benimde pcos var yumurtlarım inşallah bu ay bu arada benim BAT 17.01.19
Sorma başladı yıne işe ıslak saçla gitmeleryansın geceler pelinsu eceler
İki saat geçmedi ama sonuç buEn az 2 saat canım . Beklıyorum testını
Sanırım bır öncekı yaptıgın test olmamış canım .İki saat geçmedi ama sonuç bu
Belki deSanırım bır öncekı yaptıgın test olmamış canım .
Ya fazla idrar var ya da test bozukmus .Hala aynı seyirde devam edıyor
Daha yapmadım canım aynı saatte yapmak şart mı sıvı tüketimini 6da kesitim dün 7de yapabilmiştim bugün 8e denk gelicek
Aynı saatte yapmak gerekiyormus canım .Daha
Daha yapmadım canım aynı saatte yapmak şart mı sıvı tüketimini 6da kesitim dün 7de yapabilmiştim bugün 8e denk gelicek
Amin canım amin2019 bebekleri kucağımıza alacağımız bir yıl olsun