- 22 Haziran 2010
- 77
- 28
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.841
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Düğün hazırlıkları fazla yorucu nişan hazırlığı aslında tatlı telaşmışSonunda nişanı da atlattım, geriye bir düğün kaldı.
Bana nişan bile zor geldi demeyin öyleHayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Düğün hazırlıkları fazla yorucu nişan hazırlığı aslında tatlı telaşmış
Nişanla söz arasında bir buçuk ay vardı, bittim bittim :)Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Düğün hazırlıkları fazla yorucu nişan hazırlığı aslında tatlı telaşmış
Bana nişan bile zor geldi demeyin öyle
Nişanla söz arasında bir buçuk ay vardı, bittim bittim :)
Daha başka güzel haberlerin var mı bana?Düğün hazırlıkları daha heyecanlı bak bol gerilimarkadaşımın benden bir hafta sonra düğünü onlar nikahı erken kıydılar geçen gün neler eksik nasıl gidiyor konuşuyoruz ikimizin de ortak kararı bu stres bizi delirtecek
EvetEvlenme teklifi aldınız mı?
Ben biraz keyfime düşkünüm galibaYok düğüne geçince bana nişan güzel geldi sonuçta ilgileneceğin şeyler belli ama düğünde ekstra içine ev giriyor kınası düğünü detaylar bitmiyor gerçi bizim süre de kısaydı ama artık ıvır zıvır kaldı rahatladım
Daha başka güzel haberlerin var mı bana?
Ben biraz keyfime düşkünüm galiba
Çok yorulduk şimdiden :) bir an önceO zaman sıra bomba kısmındatüm curcuna yı atlatıp sadece düğün gününü beklemek çok keyifli bolca gelecek hayali içeriyor
Ne mutlu sanaMerhaba kızlar bende bu yaz evlendim, düğünüm Ankara'da oldu yukarıda yazan arkadaşın anlaştığı kişiyle anlaşacaktım bende ancak söylediği fiyat inanılmaz yüksek geldi o yüzden tercih etmedim iyi ki de etmemişim dedim okuyunca yazıyı. Ben saç ve makyajımı hem nişanımda, hem dış çekimim de hem de düğün günümde Winners Club Kuaförde yaptırdım. Gerçekten düğün boyunca gelin masasına dahi oturmadan oynadım ve gece sonunda saç ve makyajım ilk andaki gibiydi. Bu yüzden arayış içinde olan varsa aklında bulunsun ayrıca fiyatı da gayet uygun :) Umarım herkesin her şey gönlüne göre olur:) Not: Düğün günü ben(gelin) dahil 9 kişiyi çıkardılar tam zamanında eksiksiz şekilde ve herkes çok memnun ayrıldı :))
Çok teşekkür ederimNe mutlu sanaKeşke ben de kuaförü biraz daha araştırsaydım. İnanın fotoğraflar o kadar solgun ve kötü ki kimseye göstermiyorum bile. Kuaför en çok dikkat edilmesi gereken detaymış. Keşke sıradan bir mahalle kuaförünü tercih etseydim. Eminim daha mutlu olurdum. Sizin için sevindim, tebrikler
hadi yaa allah mesut bahtiyar etsin... Tecrubelerini ve ceyizini paylaşsaydın bizimleSelam kızlar bende 2 gün sonra gelin olucam inşallah
Amin canım sağol her yörenin adetleri farklı olur ama mesela büyük eşyaları soyleyim oturma grubu içeri halısı mutfak perdesi mutfak masası bulaşık makinesi geriside bir eve ne lazımsa tırnak makasına kadar biz aldik cok para gidiyor bu devirde evlenmek baya zor rabbim evleneceklrrin yardımcısı olsunhadi yaa allah mesut bahtiyar etsin... Tecrubelerini ve ceyizini paylaşsaydın bizimle