- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.861
çeyiz paylaşma derken canım meselaa beyaz esyalarını hangi marka model aldınEğer merak ettiğin bisey varsa yanıtlayabilirim ben çeyiz sermedim eşyamı görecek olan gelsin evimde görsün dedim ıyiki de öyle yaptım düğün üstü çeyizi ser topla çok zor olur ya zaten baya strestesin
Biz iki takım aldık canım birini kayinvalidem aldı birini ben ev önünde benim aldıklarımi kullanacağım kvninkini salon gümüşlugunu dizdimçeyiz paylaşma derken canım meselaa beyaz esyalarını hangi marka model aldın
bende ceyiz bohca ve serme işlerine girmeyeceğim. boşuna gereksiz stres gibi geliyor. düğünden snra el öpmeye giderken yaparım kucuk bohca götururum kv annemlere yeterçeyiz serme ben çalışan insanım onn toplaması vs ugrasamam :)
benm en cok merak ettiğim yemek takımını ne yaptın ? çünkü ben misafirlik gunluk vs ayırmak istemıyorum.. beyaz yemek takımları duz sade hatta kare istiyorum duz beyaz olunca kahvaltı takımı da almama gerek yokpasta ve servis tabakarını kahvaltı tabagı yaparım zaten beyaz kucuk kucuk kaseler oluyo
Bir an bu mesajı ben mi yazdım dedim, bu kadar olurHerkese merhaba,
Bu 2020 ocak veya şubat ayında evde isteme söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum. Ama bu işlerden hiç anlamam ailemde pek gelenekselci değildir. Erkek tarafı iyi insanlar bir eksik bir şey olsa söylemezler bile asla ama bende bir eksik olsun istemiyorum. Tabiki eksiklikler olacaktır ama en azından minimuma indirmek istiyorum :) sizlere sorularımı şimdi soruyorum..
1. Evde nişanda takı takılmalı mı? Takılacaksa kim ne takmalı
2. Bohça olayı nişanda mı veriliyor?
3. Nişanda bohça dışında onlara vermem gereken bir şey var mı? Söz kurabiyesi, içinde mendiller olan söz tebsisi gibi şeyler duydum bunlar nedir?
Bu sorular dışında unutabilcegimi düşündüğüm gelenekler varsa söylerseniz beni çok mutlu edersiniz. Maalesef bu sorulara yanıt alabileceğim yakınlarım yok. Ayrıca evde nişan için tavsiyelerinizide bekliyorum :) isteyenler kına içinde yazabilir tabiiki ama sırayla gideyim dedim. Nişandan sonra kınayı da soracağım :)) şimdiden teşekkür ederim sizlere :) :)
nikah tarihini alabildinz miMerhabalarr ben de aranıza yeni katıldım. Mart 2020 geliniyim inşallah
Henuz almadik yil degistigi icin ocaktan sonra alinabilir diye duymustuk ocak ayinda alcaz insallahnikah tarihini alabildinz mi
Karadenizliyim, deniz sevmeyen eşiniz için yeşillik bol sizin içinde deniz var.Allaahini seven üstüme balayı yeri atsın ☺
Çıldıracağım balayı yeri bakmaktan.
Bana bir fikir verin kizlar.
Yurtiçi olacak bu kısım kesin. Nişanlım deniz hiç sevmiyor ben severim ama olmasa da aramam.
Kapadokya dedik odalar bi basık geldi bana sanki.
Antalya dedik uçağa binemiyor nişanlım otobüsle gitmemiz gerek bir de daha sessiz sakin bir yer olsun istiyorum.
Ağva dedik, Kocaeli de yaşıyoruz herkes oraya hep gidersiniz başka yere gidin dedi.
Of ne yapsak :/
yurtiçi olsun demişsiniz.. acaba balkan turlarına katılamazmısınız.. keşke uçağa binebilse karadağ , belgrad fln derdim..Allaahini seven üstüme balayı yeri atsın ☺
Yurtiçi olacak bu kısım kesin. Nişanlım deniz hiç sevmiyor ben severim ama olmasa da aramam.
Antalya dedik uçağa binemiyor nişanlım otobüsle gitmemiz gerek bir de daha sessiz sakin bir yer olsun istiyorum.
Ağva dedik, Kocaeli de yaşıyoruz herkes oraya hep gidersiniz başka yere gidin dedi.
şans eseri açtım sizin yazınızı gördüm ağustosta evlenmiştim ben bende deniz sevmem benim eşimde yeşillik olsun doğa olsun sakin olsun diyordu bende havuz istiyordum biz fethiyeye gittik güzel butik otel tarzı biyer ormanın içinde 2 katlı ahşap binalar 4-6 oda binalarda öyle biyer havuzu vardı 3 tane sakin asla gürültü olmayan kafa dinlenebilcek biyerdi sezonunda bile neredeyse 100 kişi vardı yoktu tavsiye ederim o tarafları düşünürsenizAllaahini seven üstüme balayı yeri atsın ☺
şans eseri açtım sizin yazınızı gördüm ağustosta evlenmiştim ben bende deniz sevmem benim eşimde yeşillik olsun doğa olsun sakin olsun diyordu bende havuz istiyordum biz fethiyeye gittik güzel butik otel tarzı biyer ormanın içinde 2 katlı ahşap binalar 4-6 oda binalarda öyle biyer havuzu vardı 3 tane sakin asla gürültü olmayan kafa dinlenebilcek biyerdi sezonunda bile neredeyse 100 kişi vardı yoktu tavsiye ederim o tarafları düşünürseniz
Tabiki hatırlıyorum burdan yazabiliyormuyuz bilmiyorum reklam gibi olmasın ben size özel mesajdan yazayımOtelin adını hatırlıyor musunuz acaba ?
Niye bu kadar düşünüyorsunuz ayrı ayrı da takabilirsiniz bence benim nişanlım sağ elinde rahat edemeyeceğini bildiği için nişandan beri sol eline takıyo yüzüğü kimsede sen evli değilsin sol eline niye taktın yüzüğü demedi bence nasıl rahat ederseniz o şekilde kullanabilirsiniz. Bende tektaşımı sola takıp alyansımı sağa takıyorumKKızlar biraz saçma soru olacak ama benim tektaş ve alyanslar uyumsuz
. nişanlıyım birini sol elime taksam olur mu. Evliler sola takar ya hani?
Peki cok sicak oluyor mu ağustosta?şans eseri açtım sizin yazınızı gördüm ağustosta evlenmiştim ben bende deniz sevmem benim eşimde yeşillik olsun doğa olsun sakin olsun diyordu bende havuz istiyordum biz fethiyeye gittik güzel butik otel tarzı biyer ormanın içinde 2 katlı ahşap binalar 4-6 oda binalarda öyle biyer havuzu vardı 3 tane sakin asla gürültü olmayan kafa dinlenebilcek biyerdi sezonunda bile neredeyse 100 kişi vardı yoktu tavsiye ederim o tarafları düşünürseniz