2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

çeyiz paylaşma derken canım meselaa beyaz esyalarını hangi marka model aldın
bende ceyiz bohca ve serme işlerine girmeyeceğim. boşuna gereksiz stres gibi geliyor. düğünden snra el öpmeye giderken yaparım kucuk bohca götururum kv annemlere yeter çeyiz serme ben çalışan insanım onn toplaması vs ugrasamam :)
benm en cok merak ettiğim yemek takımını ne yaptın ? çünkü ben misafirlik gunluk vs ayırmak istemıyorum.. beyaz yemek takımları duz sade hatta kare istiyorum duz beyaz olunca kahvaltı takımı da almama gerek yok pasta ve servis tabakarını kahvaltı tabagı yaparım zaten beyaz kucuk kucuk kaseler oluyo

Biz iki takım aldık canım birini kayinvalidem aldı birini ben ev önünde benim aldıklarımi kullanacağım kvninkini salon gümüşlugunu dizdim

Bir an bu mesajı ben mi yazdım dedim, bu kadar olur Allah tamamına erdirsin, hayırlı mutlu yuvanız olsun inşallah :) biz de 2020 şubat gibi düşünüyoruz ama henüz tanışma olmadı bizde. Bakalım heyecanla bekliyorum ben de :)

Merhaba herkese ben iyice aktuelci oldum:)
güzel ürünler geliyor bim, şok, a101'e. Fakirin blendir setini 200'e aldim gecen hafta bime gelmişti aynısı trendyolda 350 tlydi.
Hisar çaydanlığa sadece 100 tl verdim. Şoktan çok güzel paşabahçe marka büyük kahve bardağı aldım. Hem markalı hem güzel ürünler geliyor arada takip etmenizi tavsiye ederim.

Allaahini seven üstüme balayı yeri atsın
Çıldıracağım balayı yeri bakmaktan.
Bana bir fikir verin kizlar.
Yurtiçi olacak bu kısım kesin. Nişanlım deniz hiç sevmiyor ben severim ama olmasa da aramam.
Kapadokya dedik odalar bi basık geldi bana sanki.
Antalya dedik uçağa binemiyor nişanlım otobüsle gitmemiz gerek bir de daha sessiz sakin bir yer olsun istiyorum.
Ağva dedik, Kocaeli de yaşıyoruz herkes oraya hep gidersiniz başka yere gidin dedi.
Of ne yapsak :/

Karadenizliyim, deniz sevmeyen eşiniz için yeşillik bol sizin içinde deniz var. Çok güzel dağ evleri var farklı bi deneyim olabilir belki :)

yurtiçi olsun demişsiniz.. acaba balkan turlarına katılamazmısınız.. keşke uçağa binebilse karadağ , belgrad fln derdim..
bütçenizi ve tarihinizi bilmiyorum ama ben yurtiçinde yapsaydım fethiye/gokcegemile ' de yapardım balayımı. .

şans eseri açtım sizin yazınızı gördüm ağustosta evlenmiştim ben bende deniz sevmem benim eşimde yeşillik olsun doğa olsun sakin olsun diyordu bende havuz istiyordum biz fethiyeye gittik güzel butik otel tarzı biyer ormanın içinde 2 katlı ahşap binalar 4-6 oda binalarda öyle biyer havuzu vardı 3 tane sakin asla gürültü olmayan kafa dinlenebilcek biyerdi sezonunda bile neredeyse 100 kişi vardı yoktu tavsiye ederim o tarafları düşünürseniz

Merhaba, 2020 Ağustos geliniyim ben de... Normalde İstanbul da yaşıyorum ancak, ailem Ankara'da olduğu için Ankarada kına, İstanbulda Düğünümüz olacak... Yerler belli. Sadece Ankara eryaman civarlarında kuaför arayışım sürüyor. Sizin memnun kaldığınız, önerebileceğiniz yer var mı? :)

Otelin adını hatırlıyor musunuz acaba ?

KKızlar biraz saçma soru olacak ama benim tektaş ve alyanslar uyumsuz
. nişanlıyım birini sol elime taksam olur mu. Evliler sola takar ya hani?

kızlarr yaa saç düzleştici ne aldınız ? ne buyuk sorun benm yeni alıcam bi turlu bulamadım. çok fazla para da vermek istemıyorum.. Şu tarak olanlar nasıl ? kullanan

KKızlar biraz saçma soru olacak ama benim tektaş ve alyanslar uyumsuz
. nişanlıyım birini sol elime taksam olur mu. Evliler sola takar ya hani?
Niye bu kadar düşünüyorsunuz ayrı ayrı da takabilirsiniz bence benim nişanlım sağ elinde rahat edemeyeceğini bildiği için nişandan beri sol eline takıyo yüzüğü kimsede sen evli değilsin sol eline niye taktın yüzüğü demedi bence nasıl rahat ederseniz o şekilde kullanabilirsiniz. Bende tektaşımı sola takıp alyansımı sağa takıyorum

Merhabalar (Kişi başı 250 TL ödüllü yeni evliler çalışması için özellikle Ankara'da yaşayan yeni evliler aranıyor!)

... Psikoloji programında evliliğin ilişki süreçleri üzerindeki etkilerini inceleyen bilimsel bir çalışma yürütülüyor. Yeni evliler eşleriyle birlikte bu çalışmayı tamamlamaları halinde kişi başı 250 TL para ödülü alacak. Eğer siz de yeni bir aktiviteye katılıp farklı bir tecrübe edinmek istiyorsanız ve bilimsel bir çalışmaya katkı sağlamak istiyorsanız, bu çalışmaya bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. detaylı bilgi için ve katılım koşulları anketi için

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki cok sicak oluyor mu ağustosta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…