2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Evde de olsa nisanda takı takılır ama her aile farklıdır ona birsey diyemem. Söz tepsisi vs hazırlamanıza gerek yok siz direkt Nisan yapıcaksınız cünkü. Kahveler içilecek yüzük kesilecek. (güzel Bi tepsiye koyuluyor artık zevkinize göre ben pasabahce nin avm magazasından aldım. Gelen ciceğin vazosunu da yine o magazadan sectim bilerek evimde aksesuar olarak kullanmak istedim. Cünkü para harcanıyor zaten kullanılsın ve zevkli olsun Die) onun dısında bizde hediye dagıtma adeti vardır. Ben dısarda yaptığım için cok farklı hediyeler hazırladım. Bu sizin isteğinize kalmıs. Mum, kese, sekerli bişiler ya da tamamen bütce ve tarz meselesi. Ben cocuklara hikaye kitapları hazırladım mesela. Genc hanımlara farklı, teyzelere farklı hediyeler vardı. Masayı da sade tutun derim. Nisan masasını yani. İkramlarınız ev yapımı ve lezzetli olursa daha ne olsun 😂
düşünceniz çok hoşuma gitti peki gençlere ve teyzelere nasıl hediyeler hazırladınız :)

Merhaba herkese. Haziran gibi düşünüyoruz bizde düğünü. Şimdi nişan alışverişine çıkacağız. 6'lı gelinlik saten pijama seti gerekli mi sizce? ben beğendiklerimden ayri ayri aliyim diyorum. Nişan alışverişinde başka neler aldınız? bu konuyu biraz didikliyorum açıkçası çünkü kullanmayacağım hiç birseye para verdirmek istemiyorum.

Merhaba herkese. Haziran gibi düşünüyoruz bizde düğünü. Şimdi nişan alışverişine çıkacağız. 6'lı gelinlik saten pijama seti gerekli mi sizce? ben beğendiklerimden ayri ayri aliyim diyorum. Nişan alışverişinde başka neler aldınız? bu konuyu biraz didikliyorum açıkçası çünkü kullanmayacağım hiç birseye para verdirmek istemiyorum.
Ben de Eylül sonu evlendim. 6li saten takım aldırmadım. Saten gecelik sabahlık aldım sadece. Saten olmayan ama aynı markanın şık penye pijamalarını aldık onun yerine 4 takım. 2 tanesi uzun kolluydu, birisi kısa kollu kaprili diğeri de askılı ve şortlu. Çok kullanışlı oluyor.

Ben de Eylül sonu evlendim. 6li saten takım aldırmadım. Saten gecelik sabahlık aldım sadece. Saten olmayan ama aynı markanın şık penye pijamalarını aldık onun yerine 4 takım. 2 tanesi uzun kolluydu, birisi kısa kollu kaprili diğeri de askılı ve şortlu. Çok kullanışlı oluyor.
Bende öyle düşünüyorum aslinda gecelik beğendiklerimden aliyim saten olup olmasına da bakmadan babydolllarda güzel oluyor mesela:) ama sabahlık kullanışlı mi gercekten ? sanki pek kullanmam onu gibi geliyor bana. Kullanmayacağım hiç birşey aldırmak istemiyorum da.

Bende öyle düşünüyorum aslinda gecelik beğendiklerimden aliyim saten olup olmasına da bakmadan babydolllarda güzel oluyor mesela:) ama sabahlık kullanışlı mi gercekten ? sanki pek kullanmam onu gibi geliyor bana. Kullanmayacağım hiç birşey aldırmak istemiyorum da.
Babydolleri vs ben ayrıca aldım kimse o bohça olayında görsün istemedim. Kesinlikle alın bence 🙈 Saten sabahlık da yatmaya hazırlanırken Bihter Ziyagil edasında giyiyorum bazen 😊

Babydolleri vs ben ayrıca aldım kimse o bohça olayında görsün istemedim. Kesinlikle alın bence 🙈 Saten sabahlık da yatmaya hazırlanırken Bihter Ziyagil edasında giyiyorum bazen 😊
ayy onu düşünemedim bohça açılırsa felakett😁 bende öyle yapiyim iyi fikir tesekkur ederim :) takım halinde almayınca sabahlık cokta aşırı pahali değil sanırım..takimi bana gereksiz pahali geldi.

ayy onu düşünemedim bohça açılırsa felakett😁 bende öyle yapiyim iyi fikir tesekkur ederim :) takım halinde almayınca sabahlık cokta aşırı pahali değil sanırım..takimi bana gereksiz pahali geldi.
Evet bohça alışverişinde almaya utanıyor insan bir de kimileri didik didik açar bohçayı hiç gerek yok. Takım olunca kesinlikle abartı pahalı. Ödenen fiyata içim acımayacak şekilde hallettik biz bu şekilde gönlüme göre oldu.
Zaten çeyiz denince bence hiçbir şeyi takım halinde almayın. Gereksiz şeyler hak edilmeyen fiyatlara satılıyor.
Aynı şekilde eşime de ropdosambrlı takım almadık biz. Ayrı ayrı pijamalar ve eşofman takımı kombinleri yaptık. Kemer cüzdan terlik seti diye ceyizcilerde satılan suni deri şeyleri almadık. Kullandığı markaları kendi yerlerinden alıp set oluşturduk. Kullanışlı şeylerle para vermek çok önemli bence.

Konu açmaya üşendim kızlar. Erkek arkadaşım evlilik planlıyor şu zaman söz şu zaman nişan düğün yapalım diye. Ben çok evlilik olaylarını seven biri değilim. Onunla evleneyim tamam ama nikah salonunda imza atmak bana yeter. Bunu bile bile her işi üzerime yıkıyor. Yüzüğü beğen gidip alayım diyor. Ben anlamiyorum diyip çekiliyor. Sen anlamıyorsun ama bende sevmiyorum böyle salak salak işleri diyeceğim kıyamet kopacak biliyorum. Bıktım gerçekten hepten birakasim geldi. Düğün yerini araştır bilmem neyi araştır. Ve kendisi benden büyük sanki 18 yaşında dünyadan haberi yok gibi davranıyor.

Konu açmaya üşendim kızlar. Erkek arkadaşım evlilik planlıyor şu zaman söz şu zaman nişan düğün yapalım diye. Ben çok evlilik olaylarını seven biri değilim. Onunla evleneyim tamam ama nikah salonunda imza atmak bana yeter. Bunu bile bile her işi üzerime yıkıyor. Yüzüğü beğen gidip alayım diyor. Ben anlamiyorum diyip çekiliyor. Sen anlamıyorsun ama bende sevmiyorum böyle salak salak işleri diyeceğim kıyamet kopacak biliyorum. Bıktım gerçekten hepten birakasim geldi. Düğün yerini araştır bilmem neyi araştır. Ve kendisi benden büyük sanki 18 yaşında dünyadan haberi yok gibi davranıyor.
Siz evlenmek mi istemiyorsunuz düğün mü istemiyorsunuz?
Yani erkek arkadaşınız evlilik planlıyor ama siz ve aileler bu planın neresindesiniz?

Of çok doluyum ya. Ama evliliği erteleyelim desem ilişkimiz bitecek biliyorum. Bitsin istemiyorum ama sanki biri boğazımı sıkıyor.

Siz evlenmek mi istemiyorsunuz düğün mü istemiyorsunuz?
Yani erkek arkadaşınız evlilik planlıyor ama siz ve aileler bu planın neresindesiniz?
Evlenmek istiyorum ama düğün nişan vs sevmiyorum. O herşey olsun istiyor ama çok pasif. Pasif olmasından bıktım. Herşey para ödemek değil ki. Sanki banka gibi. Peri herşeyi düşünsün o ödesin.

Herkese merhaba kızlar, ben de 30 Kasım'da nişanı olacak bir gelin adayı olarak katılıyorum aranıza :) Bir konuda fikrinizi isteyeceğim. Kız isteme ve nişan aynı gün olacak bizde, söz yok arada gerek yok dedik. Nişan da evde olacak, gelen misafirlere verilebilecek alternatif neler olabilir hemen hemen her şeyimiz hazır artık, masa ve arkasında kullanılacak olan konsept için bir organizasyon şirketiyle anlaştık, pastayı ayarladık, alyansları ve kıyafeti seçtik vs derken bu ayrıntı için asla bir planım olmadığını fark ettim :KK43:

Evlenmek istiyorum ama düğün nişan vs sevmiyorum. O herşey olsun istiyor ama çok pasif. Pasif olmasından bıktım. Herşey para ödemek değil ki. Sanki banka gibi. Peri herşeyi düşünsün o ödesin.
Erkekler böyle şeyleri sevmiyor işin doğrusu anlamıyorlar da. Hemen hemen herkeste bu işleri kadınlar planlıyor çok garip bir durum değil sizinki.

Kavga etmeden sakince bu işlerde yanında olmasını istediğini söylesen :)

düşünceniz çok hoşuma gitti peki gençlere ve teyzelere nasıl hediyeler hazırladınız :)
Tşk ederim =) yaslılar için mutfak peceteleri hazırladım pamuk kumastan (kurulama bezi, hazır aldım) gencler için de cam mumları etiketleyip tatlı Bi kesenin içine koydum. İsterse keseyi Baska yerde de kullanır.

X