- 22 Kasım 2015
- 11
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.821
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyeler ve bilgilendirmeler için :)Bohca dısında birsey vermeniz gerekmiyor. Bohcaya kullanacağınız, kaliteli seyler almanızı tavsiye ederim. Bunu sevgilinizle beraber de halledebilirsiniz. Cümbür cemaat alısveriş pek keyifli olmuyor.
Rica ederim, kasmayın sakin sakin gecirin sürece insallah =)Çok teşekkür ederim güzel tavsiyeler ve bilgilendirmeler için :)
düşünceniz çok hoşuma gitti peki gençlere ve teyzelere nasıl hediyeler hazırladınız :)Evde de olsa nisanda takı takılır ama her aile farklıdır ona birsey diyemem. Söz tepsisi vs hazırlamanıza gerek yok siz direkt Nisan yapıcaksınız cünkü. Kahveler içilecek yüzük kesilecek. (güzel Bi tepsiye koyuluyor artık zevkinize göre ben pasabahce nin avm magazasından aldım. Gelen ciceğin vazosunu da yine o magazadan sectim bilerek evimde aksesuar olarak kullanmak istedim. Cünkü para harcanıyor zaten kullanılsın ve zevkli olsun Die) onun dısında bizde hediye dagıtma adeti vardır. Ben dısarda yaptığım için cok farklı hediyeler hazırladım. Bu sizin isteğinize kalmıs. Mum, kese, sekerli bişiler ya da tamamen bütce ve tarz meselesi. Ben cocuklara hikaye kitapları hazırladım mesela. Genc hanımlara farklı, teyzelere farklı hediyeler vardı. Masayı da sade tutun derim. Nisan masasını yani. İkramlarınız ev yapımı ve lezzetli olursa daha ne olsun
Ben de Eylül sonu evlendim. 6li saten takım aldırmadım. Saten gecelik sabahlık aldım sadece. Saten olmayan ama aynı markanın şık penye pijamalarını aldık onun yerine 4 takım. 2 tanesi uzun kolluydu, birisi kısa kollu kaprili diğeri de askılı ve şortlu. Çok kullanışlı oluyor.Merhaba herkese. Haziran gibi düşünüyoruz bizde düğünü. Şimdi nişan alışverişine çıkacağız. 6'lı gelinlik saten pijama seti gerekli mi sizce? ben beğendiklerimden ayri ayri aliyim diyorum. Nişan alışverişinde başka neler aldınız? bu konuyu biraz didikliyorum açıkçası çünkü kullanmayacağım hiç birseye para verdirmek istemiyorum.
Bende öyle düşünüyorum aslinda gecelik beğendiklerimden aliyim saten olup olmasına da bakmadan babydolllarda güzel oluyor mesela:) ama sabahlık kullanışlı mi gercekten ? sanki pek kullanmam onu gibi geliyor bana. Kullanmayacağım hiç birşey aldırmak istemiyorum da.Ben de Eylül sonu evlendim. 6li saten takım aldırmadım. Saten gecelik sabahlık aldım sadece. Saten olmayan ama aynı markanın şık penye pijamalarını aldık onun yerine 4 takım. 2 tanesi uzun kolluydu, birisi kısa kollu kaprili diğeri de askılı ve şortlu. Çok kullanışlı oluyor.
Babydolleri vs ben ayrıca aldım kimse o bohça olayında görsün istemedim. Kesinlikle alın benceBende öyle düşünüyorum aslinda gecelik beğendiklerimden aliyim saten olup olmasına da bakmadan babydolllarda güzel oluyor mesela:) ama sabahlık kullanışlı mi gercekten ? sanki pek kullanmam onu gibi geliyor bana. Kullanmayacağım hiç birşey aldırmak istemiyorum da.
ayy onu düşünemedim bohça açılırsa felakettBabydolleri vs ben ayrıca aldım kimse o bohça olayında görsün istemedim. Kesinlikle alın benceSaten sabahlık da yatmaya hazırlanırken Bihter Ziyagil edasında giyiyorum bazen
Evet bohça alışverişinde almaya utanıyor insan bir de kimileri didik didik açar bohçayı hiç gerek yok. Takım olunca kesinlikle abartı pahalı. Ödenen fiyata içim acımayacak şekilde hallettik biz bu şekilde gönlüme göre oldu.ayy onu düşünemedim bohça açılırsa felakettbende öyle yapiyim iyi fikir tesekkur ederim :) takım halinde almayınca sabahlık cokta aşırı pahali değil sanırım..takimi bana gereksiz pahali geldi.
Siz evlenmek mi istemiyorsunuz düğün mü istemiyorsunuz?Konu açmaya üşendim kızlar. Erkek arkadaşım evlilik planlıyor şu zaman söz şu zaman nişan düğün yapalım diye. Ben çok evlilik olaylarını seven biri değilim. Onunla evleneyim tamam ama nikah salonunda imza atmak bana yeter. Bunu bile bile her işi üzerime yıkıyor. Yüzüğü beğen gidip alayım diyor. Ben anlamiyorum diyip çekiliyor. Sen anlamıyorsun ama bende sevmiyorum böyle salak salak işleri diyeceğim kıyamet kopacak biliyorum. Bıktım gerçekten hepten birakasim geldi. Düğün yerini araştır bilmem neyi araştır. Ve kendisi benden büyük sanki 18 yaşında dünyadan haberi yok gibi davranıyor.
Evlenmek istiyorum ama düğün nişan vs sevmiyorum. O herşey olsun istiyor ama çok pasif. Pasif olmasından bıktım. Herşey para ödemek değil ki. Sanki banka gibi. Peri herşeyi düşünsün o ödesin.Siz evlenmek mi istemiyorsunuz düğün mü istemiyorsunuz?
Yani erkek arkadaşınız evlilik planlıyor ama siz ve aileler bu planın neresindesiniz?
Açıkça neleri istediğinizi neleri istemediğinizi konuşmalısınız. Bu kadar sıkıyorsa bu durum sizi yıpranmayın, yazık.Of çok doluyum ya. Ama evliliği erteleyelim desem ilişkimiz bitecek biliyorum. Bitsin istemiyorum ama sanki biri boğazımı sıkıyor.
Erkekler böyle şeyleri sevmiyor işin doğrusu anlamıyorlar da. Hemen hemen herkeste bu işleri kadınlar planlıyor çok garip bir durum değil sizinki.Evlenmek istiyorum ama düğün nişan vs sevmiyorum. O herşey olsun istiyor ama çok pasif. Pasif olmasından bıktım. Herşey para ödemek değil ki. Sanki banka gibi. Peri herşeyi düşünsün o ödesin.
Kavga etmeden sakince bu işlerde yanında olmasını istediğini söylesen :)Konu açmaya üşendim kızlar. Erkek arkadaşım evlilik planlıyor şu zaman söz şu zaman nişan düğün yapalım diye. Ben çok evlilik olaylarını seven biri değilim. Onunla evleneyim tamam ama nikah salonunda imza atmak bana yeter. Bunu bile bile her işi üzerime yıkıyor. Yüzüğü beğen gidip alayım diyor. Ben anlamiyorum diyip çekiliyor. Sen anlamıyorsun ama bende sevmiyorum böyle salak salak işleri diyeceğim kıyamet kopacak biliyorum. Bıktım gerçekten hepten birakasim geldi. Düğün yerini araştır bilmem neyi araştır. Ve kendisi benden büyük sanki 18 yaşında dünyadan haberi yok gibi davranıyor.
Tşk ederim =) yaslılar için mutfak peceteleri hazırladım pamuk kumastan (kurulama bezi, hazır aldım) gencler için de cam mumları etiketleyip tatlı Bi kesenin içine koydum. İsterse keseyi Baska yerde de kullanır.düşünceniz çok hoşuma gitti peki gençlere ve teyzelere nasıl hediyeler hazırladınız :)
meraba canım 2020 gelini olarak bende varım nişanlımısın tarihiniz bellimi mi?Selam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm