2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Mutfak icin kucuk ev aletlerini süpürgemi yemek takimimi mutfak ivir zivirlarinin cogunu aldim sonra utu masasi pike takimi battaniye bornoz takimi vs bunlari aldim :)
Güle güle kullan hepsini. Benm sormak istediğim neleri aldığındı marka model vs. Öneri mabnda özellikle elektrik süpürgesi, ütü marka model yada keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğin

Güle güle kullan hepsini. Benm sormak istediğim neleri aldığındı marka model vs. Öneri mabnda özellikle elektrik süpürgesi, ütü marka model yada keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğin

Henüz kullanmadığım için nasıl olacak bilemiyorum ama küçük ev aletlerini karacadan aldım süpürgem de karaca vantuz ütü henüz almadım bakınıyorum kesin karar vermedim. Saç kurutma makinasını kesin braun satin hair ler var onlardan alıcam sanırım kurutmuyor resmen fön çekiyor makina Beyaz eşyayı bosch düşünüyorum genel olarak elektronikler böyle. Yemek takımım ve mutfağımın çoğunukaracadan aldım

İyi günlerde huzurla kullan canım keşke yeni evlenenler paylaşsa memnun olduklarını

Kızlar size sorum var. Erkek arkadaşım Ocak Şubat gibi istemeye gelelim diyor. Ama ortada evlenme teklifi yok. İstemeden sonra mı yapacağım teklifi diyor? Zaten şehir dışında 3 ayda bir anca geliyor geldiğinde bu konuları açmıyor. Nebileyim yüzük falan bakmamız gerekmez mi bizim? Evlenme teklifinin zamanını ben belirleyeceksem ne anlamı var çok saçma. Yapma istemiyorum diyorum yok yapacakmış. E o zaman bana sorma kardeşim halla halla

tanışma oldu mu aileler arasında ciddiyetle? tanışmadan sonra adı konmadan yani bir isteme olmadan parmağa alyanslar girmeden teklif edebilir bence :) yani öyle yapsa uygun olur. şahsen ben o aralıkta bekliyorum :))))

tanışma oldu mu aileler arasında ciddiyetle? tanışmadan sonra adı konmadan yani bir isteme olmadan parmağa alyanslar girmeden teklif edebilir bence :) yani öyle yapsa uygun olur. şahsen ben o aralıkta bekliyorum :))))
Evet aileler tanıştı bizden haber bekliyorlar. Biz aramızda konuşuyoruz ama aileme söyleyemedim henüz. Bende biraz evlilik korkusu var. Son anda kaçarım düğünden

aman kaçmayın işte tam bu arada etmeli bence..ee onu da o düşünsün artık ama dimi hep biz hep bizz olmazzzz
Daha ortada fol yok yumurta yok gerildim. Son ana kalmasın hicbisey istiyorum. Herşeyin tarihi vakti belli olsun istiyorum böyle afaki konuşmalar beni huzursuz ediyor. Evleneceği için çok mutlu olan kadınlara özeniyorum valla. Ben hep huzursuzum

Son 8 gün kızlar ben heyecandan hastanelik oldum bugün haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…