- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.761
Mutfak icin kucuk ev aletlerini süpürgemi yemek takimimi mutfak ivir zivirlarinin cogunu aldim sonra utu masasi pike takimi battaniye bornoz takimi vs bunlari aldim :)neler aldın kendine şimdiden . benmde nisan 2020 de olacak :)
Güle güle kullan hepsini. Benm sormak istediğim neleri aldığındı marka model vs. Öneri mabnda özellikle elektrik süpürgesi, ütü marka model yada keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğinMutfak icin kucuk ev aletlerini süpürgemi yemek takimimi mutfak ivir zivirlarinin cogunu aldim sonra utu masasi pike takimi battaniye bornoz takimi vs bunlari aldim :)
Güle güle kullan hepsini. Benm sormak istediğim neleri aldığındı marka model vs. Öneri mabnda özellikle elektrik süpürgesi, ütü marka model yada keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğin
İyi günlerde huzurla kullan canımHenüz kullanmadığım için nasıl olacak bilemiyorum ama küçük ev aletlerini karacadan aldım süpürgem de karaca vantuz ütü henüz almadım bakınıyorum kesin karar vermedim. Saç kurutma makinasını kesin braun satin hair ler var onlardan alıcam sanırım kurutmuyor resmen fön çekiyor makinaBeyaz eşyayı bosch düşünüyorum genel olarak elektronikler böyle. Yemek takımım ve mutfağımın çoğunukaracadan aldım
Aynen öyle daha net sonuç alırızİyi günlerde huzurla kullan canımkeşke yeni evlenenler paylaşsa memnun olduklarını
tanışma oldu mu aileler arasında ciddiyetle? tanışmadan sonra adı konmadan yani bir isteme olmadan parmağa alyanslar girmeden teklif edebilir bence :) yani öyle yapsa uygun olur. şahsen ben o aralıkta bekliyorum :))))Kızlar size sorum var. Erkek arkadaşım Ocak Şubat gibi istemeye gelelim diyor. Ama ortada evlenme teklifi yok. İstemeden sonra mı yapacağım teklifi diyor? Zaten şehir dışında 3 ayda bir anca geliyor geldiğinde bu konuları açmıyor. Nebileyim yüzük falan bakmamız gerekmez mi bizim? Evlenme teklifinin zamanını ben belirleyeceksem ne anlamı var çok saçma. Yapma istemiyorum diyorum yok yapacakmış. E o zaman bana sorma kardeşim halla halla
Evet aileler tanıştı bizden haber bekliyorlar. Biz aramızda konuşuyoruz ama aileme söyleyemedim henüz. Bende biraz evlilik korkusu var. Son anda kaçarım düğündentanışma oldu mu aileler arasında ciddiyetle? tanışmadan sonra adı konmadan yani bir isteme olmadan parmağa alyanslar girmeden teklif edebilir bence :) yani öyle yapsa uygun olur. şahsen ben o aralıkta bekliyorum :))))
aman kaçmayınEvet aileler tanıştı bizden haber bekliyorlar. Biz aramızda konuşuyoruz ama aileme söyleyemedim henüz. Bende biraz evlilik korkusu var. Son anda kaçarım düğünden
Daha ortada fol yok yumurta yok gerildim. Son ana kalmasın hicbisey istiyorum. Herşeyin tarihi vakti belli olsun istiyorum böyle afaki konuşmalar beni huzursuz ediyor. Evleneceği için çok mutlu olan kadınlara özeniyorum valla. Ben hep huzursuzumaman kaçmayınişte tam bu arada etmeli bence..ee onu da o düşünsün artık ama dimi hep biz hep bizz olmazzzz
Huzursuz olma sebebin ne peki :)Daha ortada fol yok yumurta yok gerildim. Son ana kalmasın hicbisey istiyorum. Herşeyin tarihi vakti belli olsun istiyorum böyle afaki konuşmalar beni huzursuz ediyor. Evleneceği için çok mutlu olan kadınlara özeniyorum valla. Ben hep huzursuzum
Nasıl olacak altından kalkabilecek miyiz, ben evliliği kaldırabilecek miyim vs. Hep içim vesvese dolu..Huzursuz olma sebebin ne peki :)
Ben de her gun yemek yapcam sıkıntısı:) begenmezlerse gelenler falanNasıl olacak altından kalkabilecek miyiz, ben evliliği kaldırabilecek miyim vs. Hep içim vesvese dolu..
Ben ilk yıl anne baba dışında kimseyi eve almamayı planlıyorumBen de her gun yemek yapcam sıkıntısı:) begenmezlerse gelenler falan
Ben ilk yıl anne baba dışında kimseyi eve almamayı planlıyorumyumurta kırarım yeriz ailecek
İnsallah cok güzel gecerKızlar sayılı günler geçti yarın düğünüm vaarrrr:))) sağ salim atlatirim inşallah