2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

ben bayadır yoktum buralarda iyi bi noktaya değinmişsin aranızdan bekar olarak gittim 11 günlük evli olarak döndüm

memnun olduklarımı hemen yazayım almayanlara fikir olur belki emsanın granit tavaları mükemmel tava almadıysanz mutlaka bunu alın granit kaplama olanı değil ama, granit olmasına özen gösterin :) daha sonra samsung beyaz eşyalar özellikle o çamaşır makinası 10 kg almıştım eco bubble özelliğide var fonksiyonları temizliği gayet güzel tavsiye edilir bir de samsung mikrodalga yemek ısıtmak dışında pizza, ızgara herşeyi yapıyor sagolsun onuda çok sevdim :) arzumun küçük ev eşyaları var ama o çaycısı su kaynatırken ne ses çıkarıyor onu bi sevemedim :) saç kurutma mak.. kardeşimden hediyeydi remington markası ben baya memnunum kıvırcık saçlarımı bile düz kurutabiliyor baya başarılı :) şuanlık aklıma da başka gelmiyor sanırım

yaaa çok teşekkür ederimmmm çok işe yarayacak emin oll yazdıkların keşke herkes yazsa bizde yararlansak
samsung çamaşır makinesi demişsin kurutmalı olanndan mı seninki acaba ? şimdi ikisi bir olandan var ya ben ayrı ayrı almak istemıyorumda yer kaplama açısından küçük ev aletlerimi ARÇELİK düşünüyorum aklına gelen olursa yaz lutfen elektrık süpürgen ütün mesela ne ? Bir de samsun microdalgan ekteki mi?

Kızlar Merhaba,
Konunuzu gördüm bir selam vereyim hemde memnun olduğum beyaz eşyalardan bahsedeyim dedim.. hepinizin derdi hemen hemen aynı sanırım :) 2 yıl önce bende böyle deli gibi aranıyordum:)
Bütün beyaz eşyalarım arçelik benim. Gayet memnunum.
Siyah renk takıntısı olduğu için bende hepsini siyah aldım, mutfağım beyaz şık durur diye.
Modellerini de belirteyim bakmak isteyen arkadaşlar bakabilir :) hem fikir olur.

Çamaşır Mak; 10124DA
Buzdolabı; 2488Ces A+++
Bulaşık Mak;6586Sc
Ankastre Set; modelini maalesef şuan hatırlamıyorum..

Onun haricinde saç kurutma makinem;Arzum - memnunum yani iş görüyor çok kullanmıyorum zaten.

Evde ki mutfak tabak çanak tencere bunlar Karaca- memnunum.

Küçük ev aletlerim ( blender-robot vs ) Arçelik

Kahve makinem; Arzum-Okka gayet memnunum.

Çatal-Kaşıklarım Pierre Cardin (Misafirlik ) çok çok memnunum. Günlük kullandıklarım karaca.

Aklıma gelenler bunlar:) umarım hepiniz sorunsuz aşarsınız bu zamanları, mutlu huzurlu bir yuvanız olsun kızlar :)

Ayrıca elektrik süpürgem evde köpek olduğundan dolayı Miele Cat&Dog böyle bir makine yok diyebilirm :) üzerine tanımıyorum gerçekten :) Biraz tuzlu ama evde kedi köpek yok ise bu kadar teferruata gerek yok tabi.
Ütü olarak ise Laurastar kullanıyorum kazanlı, çok memnunum.

ayy çok yaşayın biz de beyaz esya siemens bosch yada samsung düşünüyoruz.. hatta samsung çamaşır makinesi kurutmalı olanından eger bi fikriniz var ise söyleyin bu konuda
siyah leke tutmuyor mu su lekesi ?
misafirlik çatal kasıkların modeli nedir ? ayy ne çok soru sordum kbakma

kurutmalı değil ben kurutmayla çamaşr mak özelliğini bi arada sevmiyorum malesef :) o yüzden sadece çamaşır yıkıyor ama ütülemeden koy o kadar düz çıkarıyor bi de mak bitince bi melodi çalıyor belli bi dakikası var o sürede gidip kapatmazsan kendi kendini kapatıp elektriği kesiyor o güzel kesinlikle ayrıca ben çalışıyorum telefondan da uygulamadan açıp çalıştırabiliyorum bazen unutup çıktıgım oluyor tuşuna basmadan o zamanalr işyerinden çalıştırıveriyorum :)

buzdolabımda bosch benim ve şaşırtıcı bi şekilde balayına gitmeden sebze almıştım kalmıştı bozulur sandım 7 gün tatildeydik geleli bi 3-4 gün oldu hala ilk aldıgım gibi tazeler ondan da memnunum :)

elektrik süpürgem rowenta toz torbasızlardan ondan da çok memnunum kopeğim var ama evde bitane tüy bırakmıyor hatta çok güçlü süpürürken halıları bile kaldırıyor diyebilirim :)

ütüm tefal ama sevemedim bilmiyorum belki benim ütüm güzel değil ama ıııh ıııhh anlaşamadık kendisiyle :)

mikrodalgam şu ekteki adı da bu Samsung MG23F301TCR/TR

Canım kurutmalı çamaşır mak bir kullanmıyorum ben. Çünkü, tam randıman alınamıyor maalesef.. o yüzden ayrı ayrı almanı tercih ederim ben öyle yaptım ara çıta ile üst üste koydum. Oda Arçelik
Siyah leke tutmuyor 2 yıldır çok sorun yaşamadım belki de ben elinde bez sürekli gezen bir insan olduğum için bilemiyorum sadece yazın camlar açık falan çok toz alıyor o kadar.
Çatal-bıçak Pierre Cardin richim olan ..

ne demek ne kusuru canım :)

Evet çok güzel bilgiler yazmışsın çok işe yarıcak kesinlikle

Benim kahve mak. Arzum-Okka bende çok memnunum kahveyi çok güzel yapıyor
bir de eğer aranızda ben gibi filtre kahve seven varsa braunun filtre kahve mak var oda güzel memnunum ben :)

Ben filtre kahve hiç sevemedim nedense hastası çok ama onu biliyorum

kızlar ben evlilik süreciyle değil de sonrasıyla ilgili bişey sorucam bileniniz varmı biraz alakasız olcak ama :)
Ben şimdi kimliğimi değiştiricem ya zaten yeni kimliklerdendi yeni kimliklerde medeni hali yazmıyor erkeğin değiştirmesini gerektircek bi durumda olmuyor mantıken bu durumda sizin bilginiz varmı ?

Merhaba kızlar ben 4 gün sonra evleniyorum. yarın işe gideceğim perşembe izinliyim cuma İstanbul'a gideceğim cumartesi düğünüm var ay böyle söyleyince çok telaşlı geldi. yarın iş çıkışı kuaföre gidip ağda yaptıracağım ve valizleri hazırlayacağım. bugün ev topluyorum şimdi mola verdim. perşembe gelinliğimi bavula koyacağım çünkü uçağa gelinliği sadece bavulla kabul ediyorlar asmıyorlarmış. tarlatan inşallah kırılmaz. cuma günü istanbulda makyaj ve saç provam var. imam nikahım kıyılacak. bu arada bugün arabayı satmak için kapora aldı nişanlım.perşembe arabayı satmak için işlem yapacak. bu arada fotoğraf çekimim de düğünden sonra 22 eylülde manavgatta olacak.

Allah mesut bahtıyar etsin canımmmm çok mutlu olursun inş.. baya zorlu süreç ama keyfini çıkar içine sinsin herşeyin..

Kızlar istemeden sonra party düzenleyeniniz var mı? Ben nişan yapmak istemiyorum e istemeye de herkesi davet edemem ev küçük. Dışarıda party organize etmek istiyorum. Ama nasıl olur. Aileler arkadaşlar birarada sıkıcı mı olur? Aileler zaten istemede olacak partye cagirmasam olur mu

Valla canım biz söz den sonra dışarıda eğlence ye gitmiştik gençler olarak.
bence ailelerin olmayacağı bir ortam, gerek yok ailelerin gelmesine biz öyle düşündük. gençlerolarak 15 kişi falan gittik

Valla canım biz söz den sonra dışarıda eğlence ye gitmiştik gençler olarak.
bence ailelerin olmayacağı bir ortam, gerek yok ailelerin gelmesine biz öyle düşündük. gençlerolarak 15 kişi falan gittik
Bende öyle düşünüyorum hem nişan yapmadi kız tarafı dedirtmek olmaz hemde söze cagiramadigimiz arkadaşlar olacak. Hep beraber olmak isterim herkesle şahsen. Peki sizinki danslı müzikli miydi yoksa yemek sohbet muhabbet falan mi

Bizim meyhane tarzı bir yerdi ama nezih bir yer. yani absürt tipler yoktu..
hem yemek yenildi hem sohbet edildi canlı müzik çalgı çengi herşey vardı.. akşam 11 de gittik gece 3 gibi döndük gayet keyifli geçti. fiks menü almıştık tatlısı çay kahvesi alkolü yemeği hepsi kişi başı 75-80tl gibi bir rakamdı..

ctesi isteme-söz-nişan 3ü 1 arada evde oldu ben öyle istedim aynı stresi üst üste çekemem dedim 1 ker eoldu çıktı..
nişanlım araç kiralamıştı zaten pazar gunu basbasa ist dısı gunubirlik gezmeye gittik kimseyi almadık basbasa eğlendık gezdik

Süpermiş bu ya

biz de gittik
aileler gelmedi sadece gençler... evde nişan isteme oldu sonrasında başka yere geçtik.
çok eğlendik şu an çok mutlu bir anı olarak hatırlıyorum açıkçası.

Kızlar evlendim herşey on numaraydı kayınvalidem herşeyi düşünmüş valla şu anda balayına gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…