- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.781
arkadaslar daha doğrusu yeni evlenenler
çeyizlerinizden memnun oldugunuz , olmadıgınız neler varsa nişanlılarla paylaşabilirsiniz ? Kendim için demiyorum yani
yani mesela beyaz esyalarınız , elektronık esyalarınz vs . kendniz için aldıgınız saç kurutma mk. duzlestrıcıler nelerden memnun veya değilsinz..
ben bayadır yoktum buralarda iyi bi noktaya değinmişsin aranızdan bekar olarak gittim 11 günlük evli olarak döndüm
memnun olduklarımı hemen yazayım almayanlara fikir olur belki emsanın granit tavaları mükemmel tava almadıysanz mutlaka bunu alın granit kaplama olanı değil ama, granit olmasına özen gösterin :) daha sonra samsung beyaz eşyalar özellikle o çamaşır makinası 10 kg almıştım eco bubble özelliğide var fonksiyonları temizliği gayet güzel tavsiye edilir bir de samsung mikrodalga yemek ısıtmak dışında pizza, ızgara herşeyi yapıyor sagolsun onuda çok sevdim :) arzumun küçük ev eşyaları var ama o çaycısı su kaynatırken ne ses çıkarıyor onu bi sevemedim :) saç kurutma mak.. kardeşimden hediyeydi remington markası ben baya memnunum kıvırcık saçlarımı bile düz kurutabiliyor baya başarılı :) şuanlık aklıma da başka gelmiyor sanırım