2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Telaşlanma bak benimde 8 gün kaldı daha yapılcak işleri var gelinliğin ben sakinim hala :) sen bilinen bi mağazadanmı almıştın peki bi mağazanın teslimatıyla ilgili sürekli sorun duyuyorumda
Antalya Piere Cardin den aldım

Antalya Piere Cardin den aldım

sorun yaşayacağını sanmıyorum ya benim arkadaşımın gelinliğini son haftaya bıraktılar mesela yetişti ama sen yinede içini rahatlatmak için mağazaya git bilgi al neden böyle olduguna dair yetiştirceklerine inandıkları için başlamamış olabilirler

Telaşlanma bak benimde 8 gün kaldı daha yapılcak işleri var gelinliğin ben sakinim hala :) sen bilinen bi mağazadanmı almıştın peki bi mağazanın teslimatıyla ilgili sürekli sorun duyuyorumda
Ya msh cım ben neresi ucuzsa oradan aldım. Ama genelde herkes sorun yasıyor o yüzden dediğin markayı da tahmin ediyorum. Bence bende sorun yasıcam haydi hayırlısı =)

Ya msh cım ben neresi ucuzsa oradan aldım. Ama genelde herkes sorun yasıyor o yüzden dediğin markayı da tahmin ediyorum. Bence bende sorun yasıcam haydi hayırlısı =)

Valla bende ucuz olsun diye dilktirdim benimkide bitmedi işte 7 gün sonra düğünüm var benim gelinliğim bitmedi demekki böyle oluyor az para vermeye çalışınca

Epeydir gelemedimm bi geldim geri kaçtım. Nişanı atlattık şükür, 1 ay olmak üzere. Bi liste yaptım kendime çeyizler için biraz aldım onlardan da. Düğün seneye yaza dedik bakalım o zamana kadar bir şey almaktan ziyade birikim yaparak gitmeye çalışacağım ufak tefek şeyler dışında almayacağım bir şey. Siz neler yapıyorsunuz?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, birikim yapmak daha önemli nasılsa alınır herşey her türlü nakit olduktan sonra:) düğüne son 10 gün kaldı bugünü saymazsak heyecan ve stres sardı hala tamam değil çünkü herşey gelinliği bile almadim çekimden iki gun önce Alicam bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…