- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.721
Antalya Piere Cardin den aldımTelaşlanma bak benimde 8 gün kaldı daha yapılcak işleri var gelinliğin ben sakinim hala :) sen bilinen bi mağazadanmı almıştın peki bi mağazanın teslimatıyla ilgili sürekli sorun duyuyorumda
Antalya Piere Cardin den aldım
Ya msh cım ben neresi ucuzsa oradan aldım. Ama genelde herkes sorun yasıyor o yüzden dediğin markayı da tahmin ediyorum. Bence bende sorun yasıcam haydi hayırlısı =)Telaşlanma bak benimde 8 gün kaldı daha yapılcak işleri var gelinliğin ben sakinim hala :) sen bilinen bi mağazadanmı almıştın peki bi mağazanın teslimatıyla ilgili sürekli sorun duyuyorumda
Ya msh cım ben neresi ucuzsa oradan aldım. Ama genelde herkes sorun yasıyor o yüzden dediğin markayı da tahmin ediyorum. Bence bende sorun yasıcam haydi hayırlısı =)
Hahaha ya bence parayla ilgisi yok =) herkes sorun yasıyor. Seninki kaç TLValla bende ucuz olsun diye dilktirdim benimkide bitmedi işte 7 gün sonra düğünüm var benim gelinliğim bitmedi demekki böyle oluyor az para vermeye çalışınca
Hahaha ya bence parayla ilgisi yok =) herkes sorun yasıyor. Seninki kaç TL
Evet gelinlikçiler böle seyler yapıyorlar. Uygun sayılır ya benimki de o fiyatlarda piyasa pahalı cünkü.O zaman gelinlikcilerde genel sıkıntı bu :) çokta uygun değil ya benimki 3400
Evet gelinlikçiler böle seyler yapıyorlar. Uygun sayılır ya benimki de o fiyatlarda piyasa pahalı cünkü.
Genelde 6 7 bin fiyat veriyorlar. Bana sorarsan hepsi de aynı gbiEvet kesinlikle piyasa çok pahalı begendiim bi gelinlik vardı 6200 dediler vermem ben o parayı ona
bencede aynı :)Genelde 6 7 bin fiyat veriyorlar. Bana sorarsan hepsi de aynı gbi
Hayırlısı istediğin gbi olmus muGelinliği aldım
Süper öle iseTam istediğim gibi
Epeydir gelemedimm bi geldim geri kaçtım. Nişanı atlattık şükür, 1 ay olmak üzere. Bi liste yaptım kendime çeyizler için biraz aldım onlardan da. Düğün seneye yaza dedik bakalım o zamana kadar bir şey almaktan ziyade birikim yaparak gitmeye çalışacağım ufak tefek şeyler dışında almayacağım bir şey. Siz neler yapıyorsunuz?
Benim de öyle olacakBen geldim, 2020 yazı inşallaaaah :))