- 6 Aralık 2011
- 3.430
- 1.657
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.741
Yarın düğünüm var dualarınızı esirgemeyin
Neden ikna edemedin kiSon 13 gün kızlar gelinliğin kesesini vermemişler onu alcam ve daha bir sürü ufak ayrıntı of ki ne offfdış çekime kimseyi ikna edemedim sanırım kendim yapcam 1 sene sonra, evimin temizlenmesi gerekiyor, offf çok stresliyim
Bana hiç vakit kalmamış gibi geliyor, çok telaşlı hissediyorum, sizde durum nedir?Benim de öyle olacak
11 ayım var önümde henüz tam bir plan yapmadım çünkü henüz karşı tarafla kız tarafın ne alacak oğlan tarafı ne alacak o konuşulmadı bu aralar konuşulacak ona göre bi şeyler yapacağım. Şimdilik para biriktirmeye çalışacağım. Mutfak malzemelerimden baya aldım. Bornoz takımı pike takımı falan da tamam . Büyük eşyalar kına için salon damatlık her şey masraf tabi ..Bana hiç vakit kalmamış gibi geliyor, çok telaşlı hissediyorum, sizde durum nedir?
Benim tüm çeyizlerim hazır, yatak odasını perdesinden halısına ben halledeceğim. Mutfağın beyaz eşyaları hariç yine herşeyi bende. Karşı tarafın beyaz eşya olayı da hazır gibi, sadece gidip seçilip alınacak.Evin diğer bölümlerinin eşyaları, düğün yeri dış çekimi nikah tarihi vs. duruyor bir de ev tutma durumu var tabi bizde. Ve 10 ay var.Ne yapsak? :)11 ayım var önümde henüz tam bir plan yapmadım çünkü henüz karşı tarafla kız tarafın ne alacak oğlan tarafı ne alacak o konuşulmadı bu aralar konuşulacak ona göre bi şeyler yapacağım. Şimdilik para biriktirmeye çalışacağım. Mutfak malzemelerimden baya aldım. Bornoz takımı pike takımı falan da tamam . Büyük eşyalar kına için salon damatlık her şey masraf tabi ..
Her şeyi sıralayınca dağ gibi oluyor ne zor şeylermiş :)Benim tüm çeyizlerim hazır, yatak odasını perdesinden halısına ben halledeceğim. Mutfağın beyaz eşyaları hariç yine herşeyi bende. Karşı tarafın beyaz eşya olayı da hazır gibi, sadece gidip seçilip alınacak.Evin diğer bölümlerinin eşyaları, düğün yeri dış çekimi nikah tarihi vs. duruyor bir de ev tutma durumu var tabi bizde. Ve 10 ay var.Ne yapsak? :)
Deme öyle deme, şu cümleler üzerime yıkılıyor sanki, bir söz hazırlığı yaptım kafam kazan gibi oldu, bunun daha nişanı var, kınası var, düğünü var, adamın da niyeyse acelesi var, iki ay daha dur diyorum durmuyo, illa evlencek.Her şeyi sıralayınca dağ gibi oluyor ne zor şeylermiş :)
Hayırlısı ile olsun da hallederiz inşallah hepsini :))Deme öyle deme, şu cümleler üzerime yıkılıyor sanki, bir söz hazırlığı yaptım kafam kazan gibi oldu, bunun daha nişanı var, kınası var, düğünü var, adamın da niyeyse acelesi var, iki ay daha dur diyorum durmuyo, illa evlencek.
Hadi inşallah, bakalım.Hayırlısı ile olsun da hallederiz inşallah hepsini :))
istemiyorlar valla benim de iyice keyfim kaçtı ben de istemiyorum sanırımNeden ikna edemedin ki
Ben sahsen istemem, gereksiz buluyorum ama nisanlım istese idi o cekimi yapardım Kısa süreli de olsa o yüzden nisanlınıza söyleyin, içinizde kalmasın.istemiyorlar valla benim de iyice keyfim kaçtı ben de istemiyorum sanırım
neler aldın kendine şimdiden . benmde nisan 2020 de olacak :)Epeydir gelemedimm bi geldim geri kaçtım. Nişanı atlattık şükür, 1 ay olmak üzere. Bi liste yaptım kendime çeyizler için biraz aldım onlardan da. Düğün seneye yaza dedik bakalım o zamana kadar bir şey almaktan ziyade birikim yaparak gitmeye çalışacağım ufak tefek şeyler dışında almayacağım bir şey. Siz neler yapıyorsunuz?
Benim gelinlikcim kese verdi bana içinde vardı yani ama genelde oluyor sorun isterseniz sizde eksik olmasınGelinlikçi gelinliği teslim ederken altın için kese verir mi? Bana hiç keseden bahsetmediler