2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kısmetse Kasım sonu ama daha hiçbir hazırlık yok birde şehirler arası koşturma bizimki sanırım fazla rahatız

Günaydın kızlar, gelinliğimi teslim aldım dün imam nikahim kıyıldı, bugün kaftanımi alicam, yarın dış cekimim veee haftaya cumartesi de düğünüm var inanılmaz hızlı geçti bu zamanlar nasıl oldu anlamadım Bu aralar evde son yerlesmeler düzenlemeler ile uğraşıyoruz salı günü de büyük son temizlik yapılıp egi kapaticaz inşallah herşey kolaylıkla olur gider, kendinize çok iyi bakiiinnn

Son 13 gün kızlar gelinliğin kesesini vermemişler onu alcam ve daha bir sürü ufak ayrıntı of ki ne offf dış çekime kimseyi ikna edemedim sanırım kendim yapcam 1 sene sonra, evimin temizlenmesi gerekiyor, offf çok stresliyim

Bana hiç vakit kalmamış gibi geliyor, çok telaşlı hissediyorum, sizde durum nedir?
11 ayım var önümde henüz tam bir plan yapmadım çünkü henüz karşı tarafla kız tarafın ne alacak oğlan tarafı ne alacak o konuşulmadı bu aralar konuşulacak ona göre bi şeyler yapacağım. Şimdilik para biriktirmeye çalışacağım. Mutfak malzemelerimden baya aldım. Bornoz takımı pike takımı falan da tamam . Büyük eşyalar kına için salon damatlık her şey masraf tabi ..

Benim tüm çeyizlerim hazır, yatak odasını perdesinden halısına ben halledeceğim. Mutfağın beyaz eşyaları hariç yine herşeyi bende. Karşı tarafın beyaz eşya olayı da hazır gibi, sadece gidip seçilip alınacak.Evin diğer bölümlerinin eşyaları, düğün yeri dış çekimi nikah tarihi vs. duruyor bir de ev tutma durumu var tabi bizde. Ve 10 ay var.Ne yapsak? :)

Her şeyi sıralayınca dağ gibi oluyor ne zor şeylermiş :)

Her şeyi sıralayınca dağ gibi oluyor ne zor şeylermiş :)
Deme öyle deme, şu cümleler üzerime yıkılıyor sanki, bir söz hazırlığı yaptım kafam kazan gibi oldu, bunun daha nişanı var, kınası var, düğünü var, adamın da niyeyse acelesi var, iki ay daha dur diyorum durmuyo, illa evlencek.

Hayırlısı ile olsun da hallederiz inşallah hepsini :))

Kizlaar cumartesi düğünüm var ama bende sani yokmuş gibi bir rahatlık başladı neden acaba oysa ki öncesinde çok heyecanlıydimm Sanırım son 1-2 gün kala heyecan tavan olacak yaaaa nasıl geçti koca zaman sağ salim atlatirsak gerisi kolay bugünlere şükürler olsun

neler aldın kendine şimdiden . benmde nisan 2020 de olacak :)

arkadaslar daha doğrusu yeni evlenenler

çeyizlerinizden memnun oldugunuz , olmadıgınız neler varsa nişanlılarla paylaşabilirsiniz ? Kendim için demiyorum yani
yani mesela beyaz esyalarınız , elektronık esyalarınz vs . kendniz için aldıgınız saç kurutma mk. duzlestrıcıler nelerden memnun veya değilsinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…