hayırlı olsun ilk olarak kazasız belasız atlatmak nasip olsun inşallah
Benim fikrimce mutfagı gereksiz doldurma herşeyden ilk önce kullanıcagın kadarını al sonra kalabalıktan pişman oluyor insan herşeyden üçer beşer alınca ben bardaklarımı sığdırcak yer bulamadım
evlenmediğim için henüz pratik olanları söyleyemicem şuanlık :) ama eğer evin belliyse benim yaptıgım bi hata var sakın yapma hem salona hem mutfaga masa aldım şimdi balkon büyük ve balkonada
masa bakıyoruz evim masadan geçilmiyor şuan vee pişman olduğum tek şey bazalı yatak sevmiyorum diye almadım salon koltuklarımın altıda sandıklı değil yatağımı karyola şeklinde aldım depolama alanım 0 evde çok çok zorlandım bu konuda bence
kesinlikle bazalı yatak almalısın diye düşüyorum şuanki aklım olsa şekline bakmaz bazalı alırdım :) bide ben
konsol tarzı şeyler sevmiyordum ama al al dediler aldım iyi oldu benim yemek takımlarımı vs hepsini aldı aslında kullanınca işe yarıyormuş onu söyleyebilirim k
oltukların yatak olmasınada dikkat et bence en azından ben yatak olabilmesine dikkat ettim sanırım şuan aklıma gelenler bunlar zaten baya yazdım yağdırdım maşalah