-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.681
Ya hangi firma bu? Üretici mi acaba yoksa bir sürü magazası olan bir marka mı? Eğer seni magdur ederlerse şikayetim var a yazabilirsin.Konuştum fabrikadan haber bekliyoruz diyolar öncelerden kalan varsa değiştirebilirler mi sorcaz ama sanmıyoruz diyolar bi haber versinler eğer böyle kalcak derlerse cidden tatsızlk çıkarıcam
evet kesinlikle gereksiz saçma adetler :)
benimde bugünü sayarsak 20 gün ve evim hala yerleşmiş değil daha şuan oturdugum evde gidecek bi dünya eşyam var araya da bayram giriyor ne yapıcam hiç bilmiyorumbaya sıkışmış durumdayım aslında o yüzden heyecan değil gerginlik var gelinliğim tam istediğim gibi modeli herşeyi ama transparanlıgını çok fazla yapmışlr sağolsunlar iç organlarıma kadar şeffafım bugün gidip bi görücem ne kadar kapatmış nasıl kapatmış.. yani bende stres,sıkıntı bol heyecana vaktm kalmadı
senin ne güzel herşey yolunda gidiyor gibi
[/QUOT
Nişanlımin ailesinin varlığını saymazsak herşey yolunda aynen canim
Sebebini sordunuz mu? Amac ne imiş yaniKızlar düğünümüze 32 gün var. Ve kayınvalidem ve kayınpederim balayımıza gelmek istiyor bizle birlikte.
Onlar da tatil yapmak istiyorlarmışSebebini sordunuz mu? Amac ne imiş yani
Ayrı paket alsınlar sizin otelinizde değil de ne biliyim yakınlarda Bi yerde. Bu sekilde öneride bulunabilirsin.Onlar da tatil yapmak istiyorlarmış
Onlar da tatil yapmak istiyorlarmış
Ya hangi firma bu? Üretici mi acaba yoksa bir sürü magazası olan bir marka mı? Eğer seni magdur ederlerse şikayetim var a yazabilirsin.
Kızlar düğünümüze 32 gün var. Ve kayınvalidem ve kayınpederim balayımıza gelmek istiyor bizle birlikte.
Onlar da tatil yapmak istiyorlarmış
Rica ederim, umarım çözülür sorunun yaBayram nedeniyle azcık uzak kalmışım buralardan. Bir sürü mağazası olan bi firma bildiğim kadarıyla 61 ilde mevcut şuan mantıklı eğer sorunu çözmezlerse yazıyım ben teşekkür ederim gelmemişti aklıma
Benimde ay sonu ama ne korku ne heyecan var. Sen neden korkuyorsun ?Ay sonunda düğünüm var. Korkuyorum biraz
Çok iyi biliyorum ki kız kardeşiniz sahidiniz olabilir =)kızlar birşey sorucam kardeşim nikah şahidi olucaktı öyle istiyordum bi kerede birinde denk gelmiştim kardeşi nkah şahidi olmuştu ama bana dün olamaz kardeş nikah şahidi aile içi vs dediler net bileniniz var mı
Gerçekten mi çoook teşekkür ederimÇok iyi biliyorum ki kız kardeşiniz sahidiniz olabilir =)
Rica ederim. Belediyeden belediyeye değişen birsey değilse en yakın arkadasımın kız kardesi oldu mesela. İstanbul için durum bu =)Gerçekten mi çoook teşekkür ederim
o da belediyeden belediyeye değişmez heralde ya :)Rica ederim. Belediyeden belediyeye değişen birsey değilse en yakın arkadasımın kız kardesi oldu mesela. İstanbul için durum bu =)
Zannetmiyorum bende =) yatak odası işi ne oldu pztni mi bekle dediler.o da belediyeden belediyeye değişmez heralde ya :)
evet fabrikaları kapalıymış pazartesi fabrikadan haber gelir dediler eğer pazarteside sallarlarsa mağaza müdürünü tanıyoruz daha doğrusu eskişehir fabrika müdürünü tanıyoruz onu arıcak annemZannetmiyorum bende =) yatak odası işi ne oldu pztni mi bekle dediler.