-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.701
Anlaıdm canım bana da öle dediler zaten, o yüzden sordum. Neyse insallah düzeltirler bu sorunu =)evet fabrikaları kapalıymış pazartesi fabrikadan haber gelir dediler eğer pazarteside sallarlarsa mağaza müdürünü tanıyoruz daha doğrusu eskişehir fabrika müdürünü tanıyoruz onu arıcak annem
Kafana takmaya değmezmiş demek ki =)Kızlar balayı işini hallettim gelmeyecekler bizle. Direk otobüs bileti aldım
Pzt hayırlı haberler olsun ikimize de insallah =)evet fabrikaları kapalıymış pazartesi fabrikadan haber gelir dediler eğer pazarteside sallarlarsa mağaza müdürünü tanıyoruz daha doğrusu eskişehir fabrika müdürünü tanıyoruz onu arıcak annem
nisan 2020 de nikahım olacak.. Arkadaslar yeni evlenenler evini yenileyenler
eşya konusunda al dediğiniz alma dediğiniz pratik olan keşke bunu alsaydım dediğiniz neler var ?
kısacası evlilik taktikleri esya taktikleri alayım please
yok yok yağdırmakla çok iyi yaptınhayırlı olsun ilk olarak kazasız belasız atlatmak nasip olsun inşallah
Benim fikrimce mutfagı gereksiz doldurma herşeyden ilk önce kullanıcagın kadarını al sonra kalabalıktan pişman oluyor insan herşeyden üçer beşer alınca ben bardaklarımı sığdırcak yer bulamadımevlenmediğim için henüz pratik olanları söyleyemicem şuanlık :) ama eğer evin belliyse benim yaptıgım bi hata var sakın yapma hem salona hem mutfaga masa aldım şimdi balkon büyük ve balkonada masa bakıyoruz evim masadan geçilmiyor şuan vee pişman olduğum tek şey bazalı yatak sevmiyorum diye almadım salon koltuklarımın altıda sandıklı değil yatağımı karyola şeklinde aldım depolama alanım 0 evde çok çok zorlandım bu konuda bence kesinlikle bazalı yatak almalısın diye düşüyorum şuanki aklım olsa şekline bakmaz bazalı alırdım :) bide ben konsol tarzı şeyler sevmiyordum ama al al dediler aldım iyi oldu benim yemek takımlarımı vs hepsini aldı aslında kullanınca işe yarıyormuş onu söyleyebilirim koltukların yatak olmasınada dikkat et bence en azından ben yatak olabilmesine dikkat ettim sanırım şuan aklıma gelenler bunlar zaten baya yazdım yağdırdım maşalah
çok mantıklı düşünmüşsün mobilya kısmını kesinlikle :)yok yok yağdırmakla çok iyi yaptın
masa fln esya kısmı ev olmadıgı için almıyorum şuan.. muhtemelen salonuma göre yemek masası alırım yeter.. mutfak yada balkona göre karar veririm artık
bazalı yatak , konsol ve koltuk takımımda bazalı olacak.. ben bu sekılde istedim .. Konsol yemek masasınn tabak vs depolamak için ii.. bazalı yatak çok kullanışlı olur.. koltuk takımmda hem bazalı hemde yatak olacak seklde istiyorum bunlar hem depolama hem kullanışlıfikirlerin için teşekkürler canım
istemediklerimde de yatak odasınn da bulunan yatak yanı küçük kesonları (çekmece) istemıyorum onun yerıne gardropun içine 4lü çekmece istiyorum 2li 2li..
birde yemek masamn yanındaki koca koca vitrin tarzı seyleri istemıyorum. .
Hahaha o vitrinlere karsı olan biri olarak su an yana yakıla o seylerin modern versiyonunu arıyorum hatta belki ham ahsap alıp boyucam. O kadar fazla mutfak esyası almısım ki =( bu arada döndüler mi fabrikadan?çok mantıklı düşünmüşsün mobilya kısmını kesinlikle :)
yani yatak odasında komodin istememende iyi hem alanı daraltmaz dolap büyük olp o şeklde çekmece olursa daha iyi olur gerçekten
ayy o vitrinleri hala alan varmı yktur demi olmasın yani
Dönmedileeer dönerlermi pislikler :) kısa konsollardan al öyle boyuna uzun vitrn gibilerden alma pişman olursn benmde var konsolum mesela ama öyle vitrin gibi değil ahşap hoş bişeyHahaha o vitrinlere karsı olan biri olarak su an yana yakıla o seylerin modern versiyonunu arıyorum hatta belki ham ahsap alıp boyucam. O kadar fazla mutfak esyası almısım ki =( bu arada döndüler mi fabrikadan?
Konsol aldım bayagı hos birsey ama ham ahsap dolap alıp belki boyarız. Kullanıslı birsey istiyorum öle vitrin gbi değil de aslında bakalım =) bugün sözlesme yapmak için yola cıktım ev için.Dönmedileeer dönerlermi pislikler :) kısa konsollardan al öyle boyuna uzun vitrn gibilerden alma pişman olursn benmde var konsolum mesela ama öyle vitrin gibi değil ahşap hoş bişey
Konsol aldım bayagı hos birsey ama ham ahsap dolap alıp belki boyarız. Kullanıslı birsey istiyorum öle vitrin gbi değil de aslında bakalım =) bugün sözlesme yapmak için yola cıktım ev için.Dönmedileeer dönerlermi pislikler :) kısa konsollardan al öyle boyuna uzun vitrn gibilerden alma pişman olursn benmde var konsolum mesela ama öyle vitrin gibi değil ahşap hoş bişey
Konsol aldım bayagı hos birsey ama ham ahsap dolap alıp belki boyarız. Kullanıslı birsey istiyorum öle vitrin gbi değil de aslında bakalım =) bugün sözlesme yapmak için yola cıktım ev için.
Bana da dönmediler. Seytan diyor dükkanı bas
İnşallah canım, cok tşk ederimİnşallah istediğin gibi bi dolap bulursun :) Aayy hadi hayırlısı sözlşmenide yaparsn inş kazasız belasız :)
O şeytan banada diyor bas dükkanı diye
Dükkana git ölesi cok daha etkili oluyor =)Kızlar ben gelinliği in bitip bitmediğini bir türlü öğrenemiyorum çıldırmak üzereyim23 gün kaldı ama gıcık oldum arıyorum cevap vermiyorlar
Gittim geçenlerde yok giydirmiyorlarDükkana git ölesi cok daha etkili oluyor =)
Kızlar ben gelinliği in bitip bitmediğini bir türlü öğrenemiyorum çıldırmak üzereyim23 gün kaldı ama gıcık oldum arıyorum cevap vermiyorlar