2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Konuştum fabrikadan haber bekliyoruz diyolar öncelerden kalan varsa değiştirebilirler mi sorcaz ama sanmıyoruz diyolar bi haber versinler eğer böyle kalcak derlerse cidden tatsızlk çıkarıcam
Ya hangi firma bu? Üretici mi acaba yoksa bir sürü magazası olan bir marka mı? Eğer seni magdur ederlerse şikayetim var a yazabilirsin.

evet kesinlikle gereksiz saçma adetler :)

benimde bugünü sayarsak 20 gün ve evim hala yerleşmiş değil daha şuan oturdugum evde gidecek bi dünya eşyam var araya da bayram giriyor ne yapıcam hiç bilmiyorum :KK43: baya sıkışmış durumdayım aslında o yüzden heyecan değil gerginlik var gelinliğim tam istediğim gibi modeli herşeyi ama transparanlıgını çok fazla yapmışlr sağolsunlar iç organlarıma kadar şeffafım bugün gidip bi görücem ne kadar kapatmış nasıl kapatmış.. yani bende stres,sıkıntı bol heyecana vaktm kalmadı :KK43:

senin ne güzel herşey yolunda gidiyor gibi
[/QUOT
Nişanlımin ailesinin varlığını saymazsak herşey yolunda aynen canim

Selam..
Geçen hafta bu saatler düğünümün son demleriydi. Yorgunluktan ölüyordum ama mutluydum.
Kızlar, umarım her birinizin dilediği gibi geçer düğünü, kınası. Çok eğlenir, keşke demeyeceğiniz anlar biriktirirsiniz umarım.
Şimdi evimde uzanmış, düğün fotoğraflarıma bakıyorum da "daha beş ay var" demenin rahatlığından düğünüme katılabilmek için bir gün kala işten çıkıp kilometrelerce yol yapmanın verdiği strese kadar her şey sadece birer anıya dönüştü. Anlar, anılar ve fotoğraflar kaldı elimizde.
En saçma şeyi bile kafamda sorun edip burada sorduğum zamanlar hatrına herkese mutluluk ve kolaylıklar dilemek istedim. Umarım her şey gönlünüzce gerçekleşir..

Kızlar düğünümüze 32 gün var. Ve kayınvalidem ve kayınpederim balayımıza gelmek istiyor bizle birlikte.

Ya hangi firma bu? Üretici mi acaba yoksa bir sürü magazası olan bir marka mı? Eğer seni magdur ederlerse şikayetim var a yazabilirsin.

Bayram nedeniyle azcık uzak kalmışım buralardan. Bir sürü mağazası olan bi firma bildiğim kadarıyla 61 ilde mevcut şuan mantıklı eğer sorunu çözmezlerse yazıyım ben teşekkür ederim gelmemişti aklıma

Kızlar düğünümüze 32 gün var. Ve kayınvalidem ve kayınpederim balayımıza gelmek istiyor bizle birlikte.
Onlar da tatil yapmak istiyorlarmış :sinirli:

Öyle saçmalık mı olur canım tatile gitmek istiyolarsa gitsinler sizinle gelmekte neyin nesi ben olsam kesinlikle terslerdim heralde :sinirli: bi çözüm bulabildinizmi konuştunuzmu ?

kızlar birşey sorucam kardeşim nikah şahidi olucaktı öyle istiyordum bi kerede birinde denk gelmiştim kardeşi nkah şahidi olmuştu ama bana dün olamaz kardeş nikah şahidi aile içi vs dediler net bileniniz var mı

kızlar birşey sorucam kardeşim nikah şahidi olucaktı öyle istiyordum bi kerede birinde denk gelmiştim kardeşi nkah şahidi olmuştu ama bana dün olamaz kardeş nikah şahidi aile içi vs dediler net bileniniz var mı
Çok iyi biliyorum ki kız kardeşiniz sahidiniz olabilir =)

X