2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

ayy kızlar çok sinirliyim moralim bozuk mobilyalarımın tamamı geldi dün yatak odası yatak başlığı gri istemştm krem gelmş aradm biraz önce fabrika revize etmiş artk krem üretiyolarmş dediler bu beni ilgilendirmiyor dedim ben gri begenip aldım bana bu renk olcak dediler krem gönderemezler dedim nasıl yapıyorsanız değiştirin bunu dedim çok saçma duruyor mobilyanın kulpları gri ayaklar gri yatak başlığı krem bi tuhaf durdu yani istemiyorum dedim bakalm değiştirceklerini sanmıyorum ama fabrikayla görüşiyim dediler ay sinirlerm bozuldu benim böyle şeymi olur ya :KK11:

ayy kızlar çok sinirliyim moralim bozuk mobilyalarımın tamamı geldi dün yatak odası yatak başlığı gri istemştm krem gelmş aradm biraz önce fabrika revize etmiş artk krem üretiyolarmş dediler bu beni ilgilendirmiyor dedim ben gri begenip aldım bana bu renk olcak dediler krem gönderemezler dedim nasıl yapıyorsanız değiştirin bunu dedim çok saçma duruyor mobilyanın kulpları gri ayaklar gri yatak başlığı krem bi tuhaf durdu yani istemiyorum dedim bakalm değiştirceklerini sanmıyorum ama fabrikayla görüşiyim dediler ay sinirlerm bozuldu benim böyle şeymi olur ya :KK11:
O zaman ayaklarını da krem yapsınlar onu sor istersen Bi de =( üzülme bu arada foto koy istersen, cok kötü durmuyordur belki

Ay canım cok tsk ederim. Sadece bir bölgede ev arıyoruz su aralarda memurların tayin dönemi. Gelen evler aynı gün gidiyor emlakcıların deyimiyle. Buluruz insallah 🙈

Ay ben de öyleydim sahibinden e sürekli bakıyordum. Adam akşam koymuş ilanı sabah gider bakarım dedim. Sabah aradığımda direkt tutuldu demişti. Dedim bu ne hız😂 Gün içinde sahibinden e de bak canım. Emlakçılardan da bakıyordum ama en son sahibinden bulup tuttum

Benim de yatak odanın komidininde ve şifonyerinde dolabın üstünde bulunan çizgilerden vardı. Düz getirmişler söylediğimde fabrika artık böyle üretiyor demişlerdi bana da. Uyumlu durduğu için bi şey demedim ben de.
Ama seninki sonuçta yatak başlığı ellerinde vardır illaki her renk

Benim de yatak odanın komidininde ve şifonyerinde dolabın üstünde bulunan çizgilerden vardı. Düz getirmişler söylediğimde fabrika artık böyle üretiyor demişlerdi bana da. Uyumlu durduğu için bi şey demedim ben de.
Ama seninki sonuçta yatak başlığı ellerinde vardır illaki her renk
benimkide uyumlu dursa sesimi çıkarmıcamda dolapları başka biyerden yatagı başka biyerden almışız gibi durdu inşallah çözerler bu işi çözmezlerse kesın kavga çıkıcak yani başka şansı yok bide öyle sadece tek şubesi olan biyerden almadk türkiyenin heryerinde de var magazası kurumsal sözde

yaa seninkinde ne sorun oldu herkes yatak odalarından sorun yaşıyor sanırım çok sinir bozucu :KK43:
Şimdi söle oldu ben önceden alıp ödemiştim bana dedikleri o dönem istediğini seçersin o model üretimde yoksa bile. Neyse ben gittim gecenlerde artık seceyim de üretilsin hazırlanıp gelsin. 2 aydır marka değişikliğine gidiyoruz diyip beni oyalıyorlar. Teshir ürün vermek istediler magazayı bosaltıyorlar. Ee bende dünyanın parasını ödemiştim nie teshir ürün alayım ki =(

Şimdi söle oldu ben önceden alıp ödemiştim bana dedikleri o dönem istediğini seçersin o model üretimde yoksa bile. Neyse ben gittim gecenlerde artık seceyim de üretilsin hazırlanıp gelsin. 2 aydır marka değişikliğine gidiyoruz diyip beni oyalıyorlar. Teshir ürün vermek istediler magazayı bosaltıyorlar. Ee bende dünyanın parasını ödemiştim nie teshir ürün alayım ki =(

Ee yani teşhir ürünü neden alıcaksn sonuçta sen sıfır mobilya için ödedin o parayı ayrıca en başta istediğini seçersin diyip sonradan dönmüyolarmı ben buna sinir oluyorum işte satmak için yalan yanlış konuşuyolar çok üzüldüm ya =( şimdi naptınız çözüm ne buldunuz

Ee yani teşhir ürünü neden alıcaksn sonuçta sen sıfır mobilya için ödedin o parayı ayrıca en başta istediğini seçersin diyip sonradan dönmüyolarmı ben buna sinir oluyorum işte satmak için yalan yanlış konuşuyolar çok üzüldüm ya =( şimdi naptınız çözüm ne buldunuz
Valla kalktım bugun Anadolu yakasından Avrupa yakasına geldim mobilyacıya. Yol cok uzun sürdü henüz konusamadım =(

Katalo
Katalogtan sectim ürünü maalesef binada hiç ürün kalmamıstı. Ekim bası için de söz verdiler. Tabi benim yine de bi güvensizliğim var ürünler gelene kadar

iyi en azından seçebilmişsin bişey inşallah teslim ederler geldiğinde de sorunsuz istediğin gbii gelir inşallah

aa bide o var demi ben unuttum onu amaaan almasak nolur sanki zaten hiç sevmiyorum bu gelenek görenek işlerini gereksiz tantana...
Ama heralde bu çok sevgili adetlermize göre kırmızı olması şart o şartda gereksiz ama neyse :)

Ben sadece evden çıkarken giyeceğim elbiseye takicam, kuaföre gidene kadar sonra birdaha yok:)) gereksiz saçma adetler😁

Bu arada son 28 gün kaldı çok heyecan bastı beni kızlar biraz da korku başladı nasıl olacak bilmiyorum, herşey hazır gibi ama hicbisey de hazır değil gibi nasıl oalack bilmedim🙈 22 Ağustos'ta gelinlik teslimim var ve aynı gün saç be makyak provası var resmen düğün günü gibi olacak benim için 😊 sizler ne durumdasıniz hazırlıklar heyecanlar 🤗

Ben sadece evden çıkarken giyeceğim elbiseye takicam, kuaföre gidene kadar sonra birdaha yok:)) gereksiz saçma adetler😁
Bu arada son 28 gün kaldı çok heyecan bastı beni kızlar biraz da korku başladı nasıl olacak bilmiyorum, herşey hazır gibi ama hicbisey de hazır değil gibi nasıl oalack bilmedim🙈 22 Ağustos'ta gelinlik teslimim var ve aynı gün saç be makyak provası var resmen düğün günü gibi olacak benim için 😊 sizler ne durumdasıniz hazırlıklar heyecanlar 🤗

evet kesinlikle gereksiz saçma adetler :)

benimde bugünü sayarsak 20 gün ve evim hala yerleşmiş değil daha şuan oturdugum evde gidecek bi dünya eşyam var araya da bayram giriyor ne yapıcam hiç bilmiyorum :KK43: baya sıkışmış durumdayım aslında o yüzden heyecan değil gerginlik var gelinliğim tam istediğim gibi modeli herşeyi ama transparanlıgını çok fazla yapmışlr sağolsunlar iç organlarıma kadar şeffafım bugün gidip bi görücem ne kadar kapatmış nasıl kapatmış.. yani bende stres,sıkıntı bol heyecana vaktm kalmadı :KK43:

senin ne güzel herşey yolunda gidiyor gibi

X