- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.641
Sormadim bana degil ogluna söylüyodu zaten. Kalmaz ama kaynim kucuk 7 yasinda o kalmak isterse onu bahane eder eminim
Başka kalacak yeri yok mu görümcen falan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormadim bana degil ogluna söylüyodu zaten. Kalmaz ama kaynim kucuk 7 yasinda o kalmak isterse onu bahane eder eminim
Kalmaz bence de Bi gce iki gece kalsa da bişi olur mu kiSormadim bana degil ogluna söylüyodu zaten. Kalmaz ama kaynim kucuk 7 yasinda o kalmak isterse onu bahane eder eminim
Benim de yarın son prova 20 sinde teslim yarından çok tırsıyorum bi önceki provada kafasına göre eklemiş bi şeyler yarın ne görücem merak ediyorum
Az kaldı neyseki dicem böyle diyince de telaş yapıyorum
Kizlar gelin kusagi kirmizi mi aldiniz siz? Cicekle ayni renk mi olmasi lazim öyle duydum da. Cicegim pudra onu da mi pudra alsam abes mi kacar
Bencede gereksiz dugun sonuna kadar belimde kalmasi gerekiyomus bide ben cikarmak istiyorum ya. Yok neymis bakireligin sembolüymüs bilmem ne hep kadinlara böyle adetler zaten erkekler de taksaya ben namusluyum diye feminist damarlarim kabariyoaa bide o var demi ben unuttum onu amaaan almasak nolur sanki zaten hiç sevmiyorum bu gelenek görenek işlerini gereksiz tantana...
Ama heralde bu çok sevgili adetlermize göre kırmızı olması şart o şartda gereksiz ama neyse :)
al bendende o kdar ben dedim zaten takıcaksanda arabaya bindiğim an çıkarıım laf söleyenin kalbini kırarm dedm :) namuzsa herkese namus yaBencede gereksiz dugun sonuna kadar belimde kalmasi gerekiyomus bide ben cikarmak istiyorum ya. Yok neymis bakireligin sembolüymüs bilmem ne hep kadinlara böyle adetler zaten erkekler de taksaya ben namusluyum diye feminist damarlarim kabariyo
Ben cikaririm salona girince sanirim :)
Kim diyor kalması gerekiyormus Die yaBencede gereksiz dugun sonuna kadar belimde kalmasi gerekiyomus bide ben cikarmak istiyorum ya. Yok neymis bakireligin sembolüymüs bilmem ne hep kadinlara böyle adetler zaten erkekler de taksaya ben namusluyum diye feminist damarlarim kabariyo
Ben cikaririm salona girince sanirim :)
Kendi kendime sinirlendim su anKim diyor kalması gerekiyormus Die ya
Cevremdeki herkes öyle diyo. Bide beyazin üstüne pudra bence cok yakisiyo pudra aliyim dedim dul kadinlar pembe takarmis öyle dediler aldirmadilar bogucam hepsini ya .Kim diyor kalması gerekiyormus Die ya
Bende cikarcam gelinligin güzelligini bozar o ne öyle hediye paketi gibi alin bakire kizimizi paketledik size hediye ediyoruz der gibi sacma sapan adetler. Tamam adet olur uygularsin da adetin de bi mantigi olmali . Biraz kadina deger verilsin artik yaal bendende o kdar ben dedim zaten takıcaksanda arabaya bindiğim an çıkarıım laf söleyenin kalbini kırarm dedm :) namuzsa herkese namus ya
Kendi kendime sinirlendim su an
Ben hala ev bulamadım =( gerginliğim hat safhada
Cevremdeki herkes öyle diyo. Bide beyazin üstüne pudra bence cok yakisiyo pudra aliyim dedim dul kadinlar pembe takarmis öyle dediler aldirmadilar bogucam hepsini ya .
Bende cikarcam gelinligin güzelligini bozar o ne öyle hediye paketi gibi alin bakire kizimizi paketledik size hediye ediyoruz der gibi sacma sapan adetler. Tamam adet olur uygularsin da adetin de bi mantigi olmali . Biraz kadina deger verilsin artik ya
Yani o kemerin aslında bekaret ile bile alakası yok. Sabır kemeri Die geciyor normalde ama bizimkiler yine her zamanki gbi kendilerine göre yorumluyorlar.Cevremdeki herkes öyle diyo. Bide beyazin üstüne pudra bence cok yakisiyo pudra aliyim dedim dul kadinlar pembe takarmis öyle dediler aldirmadilar bogucam hepsini ya .
Haha beraber bogalim fikri güzelmis hic sorma keske kadinlar bu kadar asagilanmasa ya.ahaha ne güzel kendi kendine sinirleniyor bende sen gibiyim :) düğün ne zamandı ev yokmu ya cidden tüüh üzüldüm suan
Aa herşeye bi kulpları var demi yok takmazsan namus belli olmaz yok pembe taakrsan dul terler yok şöyle yok böyle ay kim yazdı bu adetleti gelenekleri görenekleri istemiyorum belki ben benm adetimde pembe belki ay nasl sinirleniyorum bi bilsen beraber boğalmmıııı evet kesinlikle kadının bi değeri olmalı bu adetler yıllar öncesinden sürüklenmiş gelmiş ve çoğu kadını aşağılar nitelikte sonuna kdar katılıyorum sana feminist ruhum kabarıyor
Hangi ildesin canim senYa aslında düğüne var ama eylül basına kadar tutmamız gerekiyor, buluruz insallah. Evler cok bakımsız buna ragmen 1500den asagı ev bulamadım.
İstanbulHangi ildesin canim sen
Ayy inşallah bulursunuz keşke aynı şehirlerde olsaydıkta yardımcı olabilseydik sanaYa aslında düğüne var ama eylül basına kadar tutmamız gerekiyor, buluruz insallah. Evler cok bakımsız buna ragmen 1500den asagı ev bulamadım.
Ay canım cok tsk ederim. Sadece bir bölgede ev arıyoruz su aralarda memurların tayin dönemi. Gelen evler aynı gün gidiyor emlakcıların deyimiyle. Buluruz insallahAyy inşallah bulursunuz keşke aynı şehirlerde olsaydıkta yardımcı olabilseydik sana