2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bende sizdenim kızlar Ama düğün tarihi net değil nişanlıyım. Ve hiç bu konularda konuşabileceğim kimse Yok çevremde

Günaydın herkeseeee :) Düğün tarihim kesinleşti sonunda 07.09.2019 :) Şimdi sırada balayı planlaması var , önerisi olan var mıdır? Açıkcası ben yurt içi otellere vereceğim paraya kıbrıs ya da phuket vs tarzı bir yerlere gitmeyi düşünüyorum . Bu konuda görüş ve önerisi olan var mıdır

Günaydınlarrr :) ben yeni üye oldum aslında bu siteyi sürekli takipteydim hiç yazmadım yazacağımda aklıma gelmezdi özellikle bu konuda :) ama burdan bana fikir verebileceğinizi düşündüm :) 2019 ağustos sonu geliniyim nasipse ama evimizin hiç bir eşyası yok benm ufak tefek çeyizlik dediklerim var bana çok uzun bi zaman var gibi geliyor ama herkes su gibi geçicek demekten vazgeçmiyor sizde yetişirmi hazırlık yapanlar eşya alanlar yardımcı olabilirmi biz eşyalarımızı kendimiz alıp ödemek istiyoruz ev var tadilatını aileler üstlenicek ama bu dolardan uçan fiyatlar yüzünden ben biraz endişeliyim açıkcası

Merhabalar, eğer sakinlik ve huzur içinde birbirinizi yemeden halletmeye çalışırsanız herşey güzelce yetişir ama tavsiyem ötv indirimleri bitmeden beyaz eşyalarınızı, küçük ev aletlerinizi almanız. Şuan Karaca, Bernardo vs gibi mağazalarda da yüksek oranda indirimler mevcut oralardan da gerekli şeyleri alabilirsiniz. Hatta herşeyden önce liste oluşturup o doğrultuda eksiklerinizi kapatmak olsun emin olun herşeyi daha da kolaylaştırıyor :)

içime su serptiniz :) herkes yetişmicek derken birinin yetişir demesine ihtiyacım varmış sanırım Bu liste olayı sanırım gerçekten işe yarıyor en iyisi hemen internetten bi liste bulup öyle ilerlemek :) en büyük sorunumuz düğün salonu aslında hiç bi türlü ortak noktayı bulamamaktan yakınıyoruz Eskişehirde yaşıyorum malesef çok fazla seçeneğimizde yok şu süreci kavgasız gürültüsüz atlatmayı nasıl isterim bir bilseniz :)

Evet kesinlikle haklısın aynı paraya kıbrısta çok daha güzel oteller gördüm benimde fikrim bu yönde değişti geçen hafta phuket adasını çok duyuyorum ama sanrm vize istiyor ben bide o vize işlemleriyle uğraşmak istemiyorum bu süreçte ama kıbrısa göre daha güzel bi seçenek gibi geliyor :) kıbrıs denildiğinde hep bi ağızdan nuhun gemisi diye bi oteli söylüyor göz attım güzel gibi ama eminde olamadım :)

Baktım otellere genelde merit, nuhun gemisi vs oluyor güzel oteller. Phuket vize istemiyor bende o yüzden tercih etmeyi düşünüyorum vize işleri ile uğraşmak bende istemiyorum çünkü :)

Bu süreçte her kafadan bir ses çıkar en iyisi kulakları tıkayıp duymamak öylesi emin olun çok daha yorucu oluyor :) Düğün salonu konusunda bizim şansımız oldu sanırım ilk ve tek baktığımız yere karar verdik. Umarım sizde tez zamanda bu konuda fikir birliğine ulaşıp salonlar dolmadan yerinizi ayarlarsınız :)

Baktım otellere genelde merit, nuhun gemisi vs oluyor güzel oteller. Phuket vize istemiyor bende o yüzden tercih etmeyi düşünüyorum vize işleri ile uğraşmak bende istemiyorum çünkü :)

Vize istemiyor mu bu şuan duyduğum en güzel şeydi sanırım Mauritius adası da güzel deniliyor bi göz atmak istersin belki burasıda vize istemiyor ama ben mesafeden dolayı vazgeçtim 10 saatmiş uçakla bide yeme içme pahalı diyolar ama güzel gözüküyor fikir olsun:)

Kızlar ben turizmciyim balayı konusunda fikir verebilirim phuket 2 kişi için tur olarak düşünürseniz vizesiz 12.000 TL’ye geliyor bence çok pahalı. Şahsen Cunda’ya gideceğim yurtiçi balayı düşünenlere tavsiye ederim ama yurt dışı düşünenlere Balkanlar güzel derim. Hem vize de istemiyor.

Bu arada ben yatak odası yemek odası ve salon takımımı aldım. Balayını ayarladım. Nevresim takımı ve havlu vs aldım. Annem teyzemin zamanında diktiği nakışla yatak örtüsü ve masa örtüsü yaptırmıştı onu da hallettik böylece. Düğün mekanım da tutuldu. Çarşamba günü de nikah işlemlerini halledeceğiz nişanlımla

evet 12.000 biraz fazla haklısın ama cunda da çok sakin aslında biz gitmediğimiz yerlere gidip hiç tecrübe etmediğimiz şeyleri yaşamak istiyoruz kıbrıs ağır basıyor şuan trafiğin bize göre ters istikamette olması hoşumuza gitti araç kiralayıp denemek istiyoruz gibi şeyler kıbrıs hakkında ilgi verirsen çok sevinirim aslında

bu yatak odası yemek odası salon takımı ne kadara mal oldu acaba bizde bu aralar bakıyoruz da :) ayrıca nikah işlemlerine başlayınca bilgilendirirsen çok sevinirimm çünkü ben düğün salonunda nikah istiyorum kulaktan dolma şeylerle ilerlemek istemiyorum en azndan yakınlarda nikah işlemlerini halletmiş birinden öğrenmek daha iyi olur :)

Selamlar herkese, İlk sayfadan itibaren okudum ve galiba korkmaya başladım, 2019 Haziran gelini olacağım kısmetse, düğün mekanımız dışında hiç bir şey hazır değil; saçma bir rahatlık içindeyiz galiba :) :)

Evet oraya da bakacağım ama Phuket'i ertelemek zorunda kalacağım sanırım muson yağmurlarından dolayı en yağışlı olduğu dönemmiş

Evet oraya da bakacağım ama Phuket'i ertelemek zorunda kalacağım sanırım muson yağmurlarından dolayı en yağışlı olduğu dönemmiş

Kıbrıs çok sıcak oluyor yaz dönemi. Benim tercih edeceğim bir yer değil çünkü her zaman gidebilirim nişanlım Kıbrıs vatandaşı.

Yatak odası: baza yatak başlık komidin kapaklı dolap etejer ve şifonyer 8350 tl.
Salon takımı: 2 tane 3lü ve 1 berjer 6000tl
Yemek odası: 180 masa ve 6 sandalye 2338 tl
Çarşamba günü nikah işlemlerini halledeceğim bilgilendiririm tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…