- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
- Konu Sahibi nanelilimonata
Selam kızlar benim düğün tarihim üç aşağı beş yukarı belli oldu Eylül’de olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam henüz ortada ne söz nisan ne düğün var ama ben pek sabirsizim şimdiden araniza katıldım yaza insallah söz nisan 2020 yaza da düğün istiyoruz hayırlısıyla ama ben hiç inanamıyorum olacağına sanki
Benim fikrim ikisi bir arada zor olur yani gelinlik çıkarıp bindallı mı giyeceksin nasıl olacak. Mantıklı mı çok mantıklı ne gerek var masraf yapmaya ama zor olabilir diye düşündüm. Ne kadar salon fiyatları kına ve düğün birlikte olursa çok farklı olacaksa ve zor olmayacaksa neden olmasın. Özellikle şu dönemde herşey o kadar pahalı ki yanlış zamanda evleniyoruz bizMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım, kısmetse Martta nişanım olacak ve Ağustos ayının sonunda da düğün planlıyoruz. Düğün salonları inanılmaz uçuk fiyatlar istiyorlar bizde bu nedenle kına gecesi ve düğünü birarada tek gecede yapalım diye düşündük ancak nasıl olur bilemiyorum ve bu konuda fikirlenize ihtiyacım var :) (ankaradan yazıyorum bu arada) Şimdiden teşekkür ederim :)
MerhabaKızlar merhaba, benide alın aranıza nasıl gidiyor hazılıklar
7 nisanda çok az kaldı senin ne zamanMerhaba
Nasıl bu kadar hızlı gidiyor hazılıklar anlamıyorum ben :) herşey oluyo bi şekilde senin nasıl gidiyor ne zaman düğünün
Olursun inşallah hayırlısı olsun herşeyden önceBen de aranızda olaydım ((
çok az kalmış neleri hallettin ne durumdasın7 nisanda çok az kaldı senin ne zaman
inşallah hayırlısıyla olursunBen de aranızda olaydım ((
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım, kısmetse Martta nişanım olacak ve Ağustos ayının sonunda da düğün planlıyoruz. Düğün salonları inanılmaz uçuk fiyatlar istiyorlar bizde bu nedenle kına gecesi ve düğünü birarada tek gecede yapalım diye düşündük ancak nasıl olur bilemiyorum ve bu konuda fikirlenize ihtiyacım var :) (ankaradan yazıyorum bu arada) Şimdiden teşekkür ederim :)
çok az kalmış neleri hallettin ne durumdasın
Çeyizim hazırdı zaten bi kına kıyafetim kaldı gelinliğimi aldım bindallımda hazır eve de sadece koltuk takımı alınacak :) hemen hemen herşey hazır :) sen ne durumdasın
Benim fikrim ikisi bir arada zor olur yani gelinlik çıkarıp bindallı mı giyeceksin nasıl olacak. Mantıklı mı çok mantıklı ne gerek var masraf yapmaya ama zor olabilir diye düşündüm. Ne kadar salon fiyatları kına ve düğün birlikte olursa çok farklı olacaksa ve zor olmayacaksa neden olmasın. Özellikle şu dönemde herşey o kadar pahalı ki yanlış zamanda evleniyoruz biz
bi iş arkadaşım yaptı böyle. gelinlikle başlayıp bindallı ile bitirdi.
ben salon tutsaydım ben de bu şekilde yapardım sanıyorum. boşa masrafa gerek yok.
O kadar fark oluyorsa hiç hiç gerek yok o zaman eşyana yada tatiline harca o parayı yazık değil mi.Cidden çok yanlış zaman hani iki ayrı yorgunluk yerine tek olsun iatiyorum genelde gelinlik üzerine geçirilen kaftanlae var çıkartma olmadan o şekilde düşünüyorum en kolayindan:) ayrı ayrı yapmaya göre birlikte yapinca arada 10-12 bin fark var daha uyguna gelmiş oluyor :)
O kadar fark oluyorsa hiç hiç gerek yok o zaman eşyana yada tatiline harca o parayı yazık değil mi.
Ben sadece nikah olsun isterdim ama iki farklı şehir olunca mecbur düğün olacak artık hep boşa masraf bunlar
bende gelinlik bindallı işinin hallettim beyaz eşya mobilyalar vs alındı ama hala çok eksik var gözümde şu da yok bu da yok diyorum ama çeyizim yüzde 90 tamam almaya doyamıyorum tutamıyorum kendimi kesinlikle çok eşya istemiyorum ama elimde değil
benimde var listem ama onları alıyom şunu da alayım diyorum :) temmuzun başında inşallah benimBen onun önüne geçmek adına liste yaptım aldıkça çiziyorum böylece elim fazlasına giderken çizili olmayanları görüp onlara yöneliyorum :) Fazlalıkları biraz da olsa önlemiş oluyorum :) Yoksa almanın sonu asla yooook :))) Düğün ne zaman kısmetse?
benimde var listem ama onları alıyom şunu da alayım diyorum :) temmuzun başında inşallah benim