- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.421
Ben yari yarıya paylaşmıştım ama tutupda ona zarflamamistim yapmayın zaten verin eşinize yapsınlar okadar işiniz gücünüz var stres içindesinizKizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mibenim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi
Dogru söylüyosun valla canm sagolasinBen yari yarıya paylaşmıştım ama tutupda ona zarflamamistim yapmayın zaten verin eşinize yapsınlar okadar işiniz gücünüz var stres içindesiniz
Merhaba canımMerhaba kozlar Düğünüme 58 gün var
Teşekkür ederimNikah sekeri olabilir, masalara koyarsan daha düzenli olacaktır. Hayırlı olsun =)
Ya hem onu düşünüyorum hemde bizim milletin tanıdığı herkese hediyelik alma hastalığı aklıma geliyor urkuyorum:)) millet gelene kadar olanı alip bitirenler olursa diye :))Artık bir sürü seçenek var nikahta dağıtmak için yeni moda sukulentler sanırım :) masalara koysan daha mı düzenli olur sanki :)
Yaaa bakalım ben nasıl olucam rahat olmak istiyorum yani inşallah:))Ben düğün günü bile rahattim bikac gün kala alincaklarialmistimdüğün ve kınada da o günün tadını çıkardım kimse yokmuş gibi masalara koymanız daha güzel olur tek tek dağıtmak zor olur bence
Kizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mibenim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi
Yoruldum kiz tek tekhayır kesinlikle sen ypmak zorunda değilsin benimkini kayınpederim yapıyorbirazınıda ben aldmkim daha boştaysa o yapıyor sakın üstlenme hepsini
Yoruldum kiz tek tekbizimkileri anca bitirdim erkek tarafi da kendininkini yapsin artik
Senin de mi ipli Allah kolaylik versin bacım cook zor oluyo yahadi gözün aydn onalrda kendi bitirsin :) yorulursun tabi benimde ipli bitmez o :) bide 1200 tane ben daha 50 tane yapamadım
Ayyy sağol amiiinnn bide düğün salonu yol tarif için kartlar verdi onları da ekliyoruz davetiye yetmiyordu bide o çıktıSenin de mi ipli Allah kolaylik versin bacım cook zor oluyo ya3 asamada yaptgn icin annemle dün bitirdik bizimkileri bakalim
Vee son 12 gün inşallah
ay suyunun suyundan dert çıkarmayın ya. kim boşta ise o yapsın. ne acayip şeyleri dert ediyorsunuz. davetiye senin davetiyen, otur katla yani.Kizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mibenim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi
Tamam sinirlenmenize gerek yokki gayet düzgünce bişey sordum . Dert ettigimi dusunuyosaniz benim mesajlarimi okumadan gecersiniz olur biter . Kimse burda azarlanmak icin soru sormuyo.ay suyunun suyundan dert çıkarmayın ya. kim boşta ise o yapsın. ne acayip şeyleri dert ediyorsunuz. davetiye senin davetiyen, otur katla yani.
Gecmis olsun canim ne güzelKızlar bizim davetiyeler çok kolay katlamalı bitti hepsi isim yazıyoruz üstüne
Aa öylemi ilk defa duyuyorum ilgincmis ama güzel biseye benziyoAyyy sağol amiiinnn bide düğün salonu yol tarif için kartlar verdi onları da ekliyoruz davetiye yetmiyordu bide o çıktı
Aa öylemi ilk defa duyuyorum ilgincmis ama güzel biseye benziyo