-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.401
Elaleme sana ne demelisin. Demediğin sürece keyfini kacırırlar ve hiç susmazlar=(Bzi istemedk annem de istemedi ama elalem baski yapiyo su an öyle olmaz diye sinir krizi geliyo
Hic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigimElaleme sana ne demelisin. Demediğin sürece keyfini kacırırlar ve hiç susmazlar=(
Yani işte kır düğünü yapsan Bi dert yemek versen Bi dert. Ben daha mutlu olanı göremedim. Hiltonda olsa da kusur bulan cok olurHic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigim
Kapının önünün nesi güzelmiş Bi sorsaydın Allah askınaHic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigim
Hic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigim
Kesinlikle insanları memnun etmek ne mümkün kendileri dört dörtlük sankiYani işte kır düğünü yapsan Bi dert yemek versen Bi dert. Ben daha mutlu olanı göremedim. Hiltonda olsa da kusur bulan cok olur
Kendi bildiğiniz gbi yapın en iyisi herseyi kimse mutlu olmuyor zaten =)bizde kır düğünü yapıyoruz aynısını banada dediler kapının önünün süsleseydin aynı şey oda sokak oda sokak kültür çatışması yaşıyoruz :)
Kesinlikle insanları memnun etmek ne mümkün kendileri dört dörtlük sanki
Bende böyle olsun istiyorum ama anneme laf anlatamıyorum nasıl ikna edicem illa davul zurna istiyoray alıntı yapıp yazdıgımda saçma sapan yazıp karıştırmışım cevaplıyım tekrar dedimbizde hiç davul zurna yok konvoy gelir gelin evdekilerle vedalaşır aşağı iner duası okunur giderler düğün salonuna bu kadar :)
Yani işte kır düğünü yapsan Bi dert yemek versen Bi dert. Ben daha mutlu olanı göremedim. Hiltonda olsa da kusur bulan cok olur
Kapının önünün nesi güzelmiş Bi sorsaydın Allah askına
Kafayi yemis millet :))) ya da cekemiyolar ikisinden biribizde kır düğünü yapıyoruz aynısını banada dediler kapının önünün süsleseydin aynı şey oda sokak oda sokak kültür çatışması yaşıyoruz :)
Kesinlikle insanları memnun etmek ne mümkün kendileri dört dörtlük sanki
Bende böyle olsun istiyorum ama anneme laf anlatamıyorum nasıl ikna edicem illa davul zurna istiyor
Söylüyorum davulsuz kız mı çıkarmış diyoroturup sakince anlatmaya çalışsan anne ben hoş bulmuyorum kapı önünde balkondan sağdan soldan herkes baakrken oynamak sokak ortasında bana hoş gelmiyor davul zurna çağırmasak gibisinden güzelce bi düşünüp konuşsan olmazmı
Büyük sehirlerde cok göze batıyor ne gerek var falan deseniz. Baktınız ikna olmuyor istediğini yapıverin ne olcak =)zaten hep onların dediklerini yapıyoruzSöylüyorum davulsuz kız mı çıkarmış diyor
ahh ahh kaçıncı yüzyıldayız nelerle uğraşıyoruz demiSöylüyorum davulsuz kız mı çıkarmış diyor
o kdar haklısınki zaten hep onların dediklerini yapıyoruz düğün bizim düğünümüz değil gibi bazen öyle hissediyorum :)Büyük sehirlerde cok göze batıyor ne gerek var falan deseniz. Baktınız ikna olmuyor istediğini yapıverin ne olcak =)zaten hep onların dediklerini yapıyoruz
Öyle zaten ne gelini sacmalama canim onlar gelin biz misafiriz unuttun muahh ahh kaçıncı yüzyıldayız nelerle uğraşıyoruz demi
o kdar haklısınki zaten hep onların dediklerini yapıyoruz düğün bizim düğünümüz değil gibi bazen öyle hissediyorum :)
Nikah sekeri olabilir, masalara koyarsan daha düzenli olacaktır. Hayırlı olsun =)Herkese merhaba benimde düğünüme 50 gün kaldı ve hicbisey yapmıyoruz herşey duruyor nereden geliyor acaba bu rahatlıkbu arada size bir sorum olacak ben nikahim salonda olacak düğün içinde sizce hediyelik olarak ne dağıtmaliyim ya da nasıl yapmalıyım masalara mi koymaliyim yoksa sepette biri mi dagitmali offf bilemedim
Öyle zaten ne gelini sacmalama canim onlar gelin biz misafiriz unuttun mu
Herkese merhaba benimde düğünüme 50 gün kaldı ve hicbisey yapmıyoruz herşey duruyor nereden geliyor acaba bu rahatlıkbu arada size bir sorum olacak ben nikahim salonda olacak düğün içinde sizce hediyelik olarak ne dağıtmaliyim ya da nasıl yapmalıyım masalara mi koymaliyim yoksa sepette biri mi dagitmali offf bilemedim
Ben düğün günü bile rahattim bikac gün kala alincaklarialmistimHerkese merhaba benimde düğünüme 50 gün kaldı ve hicbisey yapmıyoruz herşey duruyor nereden geliyor acaba bu rahatlıkbu arada size bir sorum olacak ben nikahim salonda olacak düğün içinde sizce hediyelik olarak ne dağıtmaliyim ya da nasıl yapmalıyım masalara mi koymaliyim yoksa sepette biri mi dagitmali offf bilemedim