- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.441
Evet kesin o yüzden demekki cok soran oluyo iyi fikirmis :)Bende ilk defa denk geldim çevre yolu üzerinde kalıyor sanırım o yüzden öyle birşey düşünmüşler kolay bulunsun diye sanırım bide bu sene ilk yılı düğün salonunun onunda etkisi olabilir gibime geliyor
Paylasayim canim taze almis biri olarakMerhaba, Kızlar davetiye örneklerinizi paylasabilir misinizyani kastım modeli, kartı vs nasıl, neler secebilirim bende.(tabi ismi, cismi karalarsınız ) Tamamen uzak oldugum bir konu aslında.
Haha sen de mi bugün aldın? Bende bugün aldımmmPaylasayim canim taze almis biri olarak
Yok kuzum dün geldi benimkiHaha sen de mi bugün aldın? Bende bugün aldımmm
AA cok iyi hemen bakıyorum =)Paylasayim canim taze almis biri olarak
Cok tşk ederim =)Yok kuzum dün geldi benimkio da cikti aradan şükür
Rica ederimCok tşk ederim =)
Hemen yolladım tabiki yardımlaşma önemli seve seve :)Merhaba, Kızlar davetiye örneklerinizi paylasabilir misinizyani kastım modeli, kartı vs nasıl, neler secebilirim bende.(tabi ismi, cismi karalarsınız ) Tamamen uzak oldugum bir konu aslında.
Merhaba kızlar düğünüme son 86 gün,şimdiden ne olacak nasıl olacak diye heyecan ve korku bastı beni.
Hiç sormayın,şimdiden ağlamalarım bile başladıBenimde kaldı 41 gün bende tık yok onu napıcaz bilmemsakin kal sakin son zamanlarda daha çok heyecanlanrsn şimdiden böyleysen
Hiç sormayın,şimdiden ağlamalarım bile başladıÇok aceleci bir insanım ben,bişey istediysem o an olması gerek,nişanlım bana göre daha rahat.Hallederiz deyip ertelediği oluyor bazı şeyleri.Bu yüzden bu dönemde çok kavga edecez sanırım
Genelde sonunda orta yolu buluyoruz da,ben hiç tartışmadan bulalım istiyorum.Pek öyle olmuyor.Erkekler dünyası bu hepsi aynı :) bende tez canlıyımdır ama nişanlım olur bakalm hallederiz daha var diye gezinip duran rahat biri erkeklerin geneli böyle sanırım biz çok tartıştık kavga ettik dediğin gibi bu süreçte ama sonra orta yolu bulduk sizde bulursunuz bence :)
İmkansızı istiyorsun benceGenelde sonunda orta yolu buluyoruz da,ben hiç tartışmadan bulalım istiyorum.Pek öyle olmuyor.
Kesinlikle.İmkansızı istiyorsun bence
Kesinlikle.sizin hazırlıklar bitti mi ? :)
Allah kolaylık versin.Hayırlısıyla biter onlar da inşallah :)bitmek mi o nasıl bişeyDaha evi bu pazar temizlicem ortada bi damatlık yok eşyalar desen hiç biri yok elektrk doğalgaz su açılmadı daha
bitmek mi o nasıl bişeyDaha evi bu pazar temizlicem ortada bi damatlık yok eşyalar desen hiç biri yok elektrk doğalgaz su açılmadı daha
Allah kolaylık versin.Hayırlısıyla biter onlar da inşallah :)
Damatlık Bi günlük olay tatlım. Elektrik, suya artık internetten basvuru yapılıyor. Temizlik desen de eğer cok pisse yardımcı al derim =) bak işler nasıl yoluna girdibitmek mi o nasıl bişeyDaha evi bu pazar temizlicem ortada bi damatlık yok eşyalar desen hiç biri yok elektrk doğalgaz su açılmadı daha