2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Evet kesin o yüzden demekki cok soran oluyo iyi fikirmis :)

Merhaba, Kızlar davetiye örneklerinizi paylasabilir misiniz yani kastım modeli, kartı vs nasıl, neler secebilirim bende.(tabi ismi, cismi karalarsınız ) Tamamen uzak oldugum bir konu aslında.

Benimde kaldı 41 gün bende tık yok onu napıcaz bilmem sakin kal sakin son zamanlarda daha çok heyecanlanrsn şimdiden böyleysen
Hiç sormayın,şimdiden ağlamalarım bile başladı Çok aceleci bir insanım ben,bişey istediysem o an olması gerek,nişanlım bana göre daha rahat.Hallederiz deyip ertelediği oluyor bazı şeyleri.Bu yüzden bu dönemde çok kavga edecez sanırım

Erkekler dünyası bu hepsi aynı :) bende tez canlıyımdır ama nişanlım olur bakalm hallederiz daha var diye gezinip duran rahat biri erkeklerin geneli böyle sanırım biz çok tartıştık kavga ettik dediğin gibi bu süreçte ama sonra orta yolu bulduk sizde bulursunuz bence :)

Genelde sonunda orta yolu buluyoruz da,ben hiç tartışmadan bulalım istiyorum.Pek öyle olmuyor.

Allah kolaylık versin.Hayırlısıyla biter onlar da inşallah :)
bitmek mi o nasıl bişey Daha evi bu pazar temizlicem ortada bi damatlık yok eşyalar desen hiç biri yok elektrk doğalgaz su açılmadı daha
Damatlık Bi günlük olay tatlım. Elektrik, suya artık internetten basvuru yapılıyor. Temizlik desen de eğer cok pisse yardımcı al derim =) bak işler nasıl yoluna girdi sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…