2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Elaleme sana ne demelisin. Demediğin sürece keyfini kacırırlar ve hiç susmazlar=(
Hic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigim😂😂

Hic sorma kiz kir dugunu yapiyorum hatunlar diyoki kapinin önunde biz daha cok seviyoruz icimden dedim manyakmisin abla sen. Kir dugunu yani herkes sever begenir kapi önü de tamam guzel de ne bilim yani kir dugunu guzel biseydir benim bildigim😂😂
Yani işte kır düğünü yapsan Bi dert yemek versen Bi dert. Ben daha mutlu olanı göremedim. Hiltonda olsa da kusur bulan cok olur 🙈

Kapının önünün nesi güzelmiş Bi sorsaydın Allah askına 😂😂😂

bizde kır düğünü yapıyoruz aynısını banada dediler kapının önünün süsleseydin aynı şey oda sokak oda sokak kültür çatışması yaşıyoruz :)

Yani işte kır düğünü yapsan Bi dert yemek versen Bi dert. Ben daha mutlu olanı göremedim. Hiltonda olsa da kusur bulan cok olur 🙈
Kesinlikle insanları memnun etmek ne mümkün kendileri dört dörtlük sanki

bizde kır düğünü yapıyoruz aynısını banada dediler kapının önünün süsleseydin aynı şey oda sokak oda sokak kültür çatışması yaşıyoruz :)

Kendi bildiğiniz gbi yapın en iyisi herseyi kimse mutlu olmuyor zaten =)

ay alıntı yapıp yazdıgımda saçma sapan yazıp karıştırmışım cevaplıyım tekrar dedim :KK48: bizde hiç davul zurna yok konvoy gelir gelin evdekilerle vedalaşır aşağı iner duası okunur giderler düğün salonuna bu kadar :)
Bende böyle olsun istiyorum ama anneme laf anlatamıyorum nasıl ikna edicem illa davul zurna istiyor :KK43:

Kapının önünün nesi güzelmiş Bi sorsaydın Allah askına 😂😂😂

Kafayi yemis millet :))) ya da cekemiyolar ikisinden biri😂

Bende böyle olsun istiyorum ama anneme laf anlatamıyorum nasıl ikna edicem illa davul zurna istiyor :KK43:

oturup sakince anlatmaya çalışsan anne ben hoş bulmuyorum kapı önünde balkondan sağdan soldan herkes baakrken oynamak sokak ortasında bana hoş gelmiyor davul zurna çağırmasak gibisinden güzelce bi düşünüp konuşsan olmazmı

oturup sakince anlatmaya çalışsan anne ben hoş bulmuyorum kapı önünde balkondan sağdan soldan herkes baakrken oynamak sokak ortasında bana hoş gelmiyor davul zurna çağırmasak gibisinden güzelce bi düşünüp konuşsan olmazmı
Söylüyorum davulsuz kız mı çıkarmış diyor

Söylüyorum davulsuz kız mı çıkarmış diyor
ahh ahh kaçıncı yüzyıldayız nelerle uğraşıyoruz demi :KK43:
Büyük sehirlerde cok göze batıyor ne gerek var falan deseniz. Baktınız ikna olmuyor istediğini yapıverin ne olcak =)zaten hep onların dediklerini yapıyoruz 🙈
o kdar haklısınki zaten hep onların dediklerini yapıyoruz düğün bizim düğünümüz değil gibi bazen öyle hissediyorum :)

Herkese merhaba benimde düğünüme 50 gün kaldı ve hicbisey yapmıyoruz herşey duruyor nereden geliyor acaba bu rahatlık 😂 bu arada size bir sorum olacak ben nikahim salonda olacak düğün içinde sizce hediyelik olarak ne dağıtmaliyim ya da nasıl yapmalıyım masalara mi koymaliyim yoksa sepette biri mi dagitmali offf bilemedim 🙄🙄

Herkese merhaba benimde düğünüme 50 gün kaldı ve hicbisey yapmıyoruz herşey duruyor nereden geliyor acaba bu rahatlık 😂 bu arada size bir sorum olacak ben nikahim salonda olacak düğün içinde sizce hediyelik olarak ne dağıtmaliyim ya da nasıl yapmalıyım masalara mi koymaliyim yoksa sepette biri mi dagitmali offf bilemedim 🙄🙄
Nikah sekeri olabilir, masalara koyarsan daha düzenli olacaktır. Hayırlı olsun =)

Artık bir sürü seçenek var nikahta dağıtmak için yeni moda sukulentler sanırım :) masalara koysan daha mı düzenli olur sanki :)

Ben düğün günü bile rahattim bikac gün kala alincaklarialmistim 😁 düğün ve kınada da o günün tadını çıkardım kimse yokmuş gibi🙈😎 masalara koymanız daha güzel olur tek tek dağıtmak zor olur bence

Kizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mi :KK43: benim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi :KK43:

X