-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.461
hayır kiracı çıkmadı davalık oldukKiracı çıktı o zaman, gözün aydın, eşyaları sipariş vermiş miydin?
Damatlık Bi günlük olay tatlım. Elektrik, suya artık internetten basvuru yapılıyor. Temizlik desen de eğer cok pisse yardımcı al derim =) bak işler nasıl yoluna girdisen içini ferah tut
Ohooo siparişler verildiyse tamam sizlik bisi kalmamış, biz daha oturma odasını almadık hali perde avize duruyo temizlik isi aynen duruyo, nikâh işlemleri var halledilcek, damatlık var, davetiye var, dugune de tam 2ay varhayır kiracı çıkmadı davalık olduksokakta kalmıştm yani baya baya sipariş vermiştik evet gelcekler inşallah onlarda da bi sorun çıkmazsa
Ohooo siparişler verildiyse tamam sizlik bisi kalmamış, biz daha oturma odasını almadık hali perde avize duruyo temizlik isi aynen duruyo, nikâh işlemleri var halledilcek, damatlık var, davetiye var, dugune de tam 2ay varumutluyum hersey olacak
Kızlar nikah işlemleri nasıl yapılıyor? Ne gerekiyor acaba ?
ohoo senin baya işin varmış bende kendime rahat diyordum :) perde bende daha geçen hafta hallettim hemen yapıyolar en azndan burda öyle teslim ettiler bile temizlikte toplanıp gidince bigün yeter biz öyle yapcaz nikah işlemleri birazck uğraştırıyor özel nikah günü istiyorsanz acele edin derim damatlık biraz önce bana bigünde hallediliyor dediler sende okumuşsundur :) davetiyede bigünde begenirsin 3 güne veriyolar genelde bak hallettik
Aslında beni kaygılandıran sadece oturma odası. salonun oturma grubu, yemek odası yatak odası temmuz sonunda gelicek, perdeci tanıdık dediler bigun içinde seçeriz, hali avize de kolay olur diye dusunuyorum. Oturma odasını halletmek lazim sipariş gecikmesi durumuna karşı falan ama kurban sonrasına kalcak gibi, bugun parkeler yapildi, haftaici temizligi yaptiririz umarim birini ayarlayabilirsek, bakalim herkes yapiyo biz de yaparız ins, oturma odasiz kalmaktan korkuyorum
Biz damatligi kına günü aldiydikbitmek mi o nasıl bişeyDaha evi bu pazar temizlicem ortada bi damatlık yok eşyalar desen hiç biri yok elektrk doğalgaz su açılmadı daha
Yaaaa valla teşekkür ederim sen böyle söyleyince baya kolaylaştı :) sizin bittimi hazırlıklar
Yok bizim daha 4 Ay var. Yavastan ev bakıyoruz bakalım. Ivır zıvır işleri halledeyim diyorum ben bu arada. Kına hediyelikleri tamam mesela, nikah sekerleri için de kutularını seceyim en azından diyorum alayım vakit varken. Annem sade olmasın zaten sadece Bi tane bişi veriyoruz dedi (kokteyli nikah istiyordu denk gelmedi tarihimiz) nikaha yakın da cikolata alayım iyi bir markada diyorum. Mobilya işi tamam sectim ödeniyor onlar Bi yandan. Yatak odasını da ödedik onu secmeye gidicem bayramdan sonra model değişikliğine gidilcel. Fark cıkıcak büyük ihtimalle o beni geriyor biraz.
Ayy ne güzel anlattin sen öyle :))Damatlık Bi günlük olay tatlım. Elektrik, suya artık internetten basvuru yapılıyor. Temizlik desen de eğer cok pisse yardımcı al derim =) bak işler nasıl yoluna girdisen içini ferah tut
Biz damatligi kına günü aldiydikerkekler rahat genelde elektrik doğal gaz falan e devletten başvurun 1 2 güne halloluyor merak etmeyin strese gerçekten gerek yok hergunun tadını çıkarın
Vivenseden memnun kaldın mi? Fiyatları biraz uygun sanırım, kalite olarak nasi, uygun bisi bakıcaz bizde 6-7 bin vermek istemiyoruz4 ay varmışş daha iyi baya da halletmiş gibisin çok fark çıkmaz heralde ya sanmıyoum ben sıkma hiç canını
Anlatırım ben sadece anlatırım zatenAyy ne güzel anlattin sen öyle :))
Siz konustukca bende heyecanlandim valla su islerin altindan bi kalksak hayirlisiyla bitmiyor bitmiyor resmen
Ya bin iki bin cıkabilir gecmişte annem ceyzin olsun Die aldırmıstı onu bana cünkü. Cıkarsa da ödicez taksite bölerler umarım.4 ay varmışş daha iyi baya da halletmiş gibisin çok fark çıkmaz heralde ya sanmıyoum ben sıkma hiç canını
E devlete gir ev kontrati kimin adına ise o basvuru yapio dogalgazda orda aramaya igdaş yazarsan yönlendirir zaten bende tesadüf eseri ogrendimYa bu e devlet işini bilmiyordum bunu öğrenmem baya iyi oldu nasıl oluyor o beni bi bilgilendirsen çok mutlu olurum :)
Vivenseden memnun kaldın mi? Fiyatları biraz uygun sanırım, kalite olarak nasi, uygun bisi bakıcaz bizde 6-7 bin vermek istemiyoruz
galiba boşa kasıyoruz haklısınAnlatırım ben sadece anlatırım zatenama cidden bosa kasıyoruz sanırım=(
E devlete gir ev kontrati kimin adına ise o basvuru yapio dogalgazda orda aramaya igdaş yazarsan yönlendirir zaten bende tesadüf eseri ogrendim