2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Gelin almada davullu zurnalı mı olacak ya ben böyle istemiyorum bana çok itici geliyor yine annem her zamanki gibi olacak diye başımın etini yiyor. İlla olmalı mı ya alternatifi yok mu bunun

Evet ben benlikten çıktım bile benim için çok geç sen kendini koru
Yaa nasıl gelemiyor hiç birimi gelemiyor olduğun yerde hiç arkadaşın yok mu yada sevdiğin kuzenin veya kız kardeşin vs
Malesef canim akrabalar uzakta ya. Ablam sahit olabilirmiki

Gelin almada davullu zurnalı mı olacak ya ben böyle istemiyorum bana çok itici geliyor yine annem her zamanki gibi olacak diye başımın etini yiyor. İlla olmalı mı ya alternatifi yok mu bunun
Bzi istemedk annem de istemedi ama elalem baski yapiyo su an öyle olmaz diye sinir krizi geliyo

Ben nişanda sukulent dağıtmıştım bana çok kalır diye heveslenmiştim bir tane bile kalmadı fazladan aldığım halde

Bizim 30 Ağustos'ta. Nikah da olacak ya hem kına hem nikah hediyeliği gibi vericem Allah'tan ayrı ayrı şeyler dağıtmak durumunda kalmıcam

Benimm davulsuz zurnasız olcak mesela zorunlu değil o bildiğim kadarıyla :)
Malesef canim akrabalar uzakta ya. Ablam sahit olabilirmiki

olabilir diye biliyorum sorun olmuyor

30 Ağustosmu benimde düğünüm nikahm 30 agustostaa :)

Tamam o zaman canim bulmaya calisayim.. valla sansima yani hepsi ya calisiyo ya uzakta

Bzi istemedk annem de istemedi ama elalem baski yapiyo su an öyle olmaz diye sinir krizi geliyo
Of aynen ya sanki yapmayınca sende eksik bir şey var da ondan yapmıyorsun gibi konuşup baskı yapıyorlar sinir oluyorum senin annen istemiyormuş nasıl ikna ettin ben daha annemi bile ikna edemiyorum kafayı yicem

Tam olarak nasıl olacak kapının önüne gelecekler alkışlar eşliğinde girip dua okunarak mı çıkılacak

Of aynen ya sanki yapmayınca sende eksik bir şey var da ondan yapmıyorsun gibi konuşup baskı yapıyorlar sinir oluyorum senin annen istemiyormuş nasıl ikna ettin ben daha annemi bile ikna edemiyorum kafayı yicem
Ben ikna etmedim canim kendi istemedi dan dan ne gerek var diye.. de iste susmuyoki elalem niye böyle insanlar bilmiyorum. Dugunun hevesini yasayamiyorumki

Benim memleketteki davullu köçekli olacak burdakini konuşmadık. Bir şey demedim ben o konuda ya olsa da olur olmasa da olur benim için
Ama burdaki için tulumcu getirmek istiyorum ben. Böyle horon oynasınlar istiyorum da oynayan çıkar mı diye düşünüyorum bu sefer de

30 Ağustos'ta nikah, kına olacak 8 Eylül'de de düğünn

Yaa ne güzell aynı anda mı evlenicez biz şimdiii

Nikah için resmi tatil diye bi olmaz demişlerdi sonra ayarladık biz

Az kaldı kızz birlikte gün sayarız artık

Ay özendim su an ayrı ayrı yapmamana. Ben seviyorum aslında ama işe yarar seyler olsun hep düşüncem o bu yüzden zorlanıyorum hem de bütce yapmak zorundayım maalesef.

Tam olarak nasıl olacak kapının önüne gelecekler alkışlar eşliğinde girip dua okunarak mı çıkılacak

Yaa düğün gününede az kalmış :) evet aynı anda evleniyoruz bakıyım 44 gün kalmış nikahımıza birlikte sayarız

ay alıntı yapıp yazdıgımda saçma sapan yazıp karıştırmışım cevaplıyım tekrar dedim bizde hiç davul zurna yok konvoy gelir gelin evdekilerle vedalaşır aşağı iner duası okunur giderler düğün salonuna bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…