- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.381
Malesef canim akrabalar uzakta ya. Ablam sahit olabilirmikiEvet ben benlikten çıktım bile benim için çok geç sen kendini koru
Yaa nasıl gelemiyor hiç birimi gelemiyor olduğun yerde hiç arkadaşın yok mu yada sevdiğin kuzenin veya kız kardeşin vs
Bzi istemedk annem de istemedi ama elalem baski yapiyo su an öyle olmaz diye sinir krizi geliyoGelin almada davullu zurnalı mı olacak ya ben böyle istemiyorum bana çok itici geliyor yine annem her zamanki gibi olacak diye başımın etini yiyor. İlla olmalı mı ya alternatifi yok mu bunun
Hediye vermeyince de soruluyor yoksa bende vermemnisanda cok güzel seyler hazırladın, simdi ne vercen Diyen oldu sizin sayınız cok imiş. Bende nikah sekerini 200 adet alıcam simdiden düşünüyorum, nasıl yapcam Die hakkımızda hayırlısı sizin ne zaman
Bide nikah sahidi bulamiyorum ya kafayi yicem arkadaslarim uzakta biri de isinden izin alamadi benim gbi olan varmi
Gelin almada davullu zurnalı mı olacak ya ben böyle istemiyorum bana çok itici geliyor yine annem her zamanki gibi olacak diye başımın etini yiyor. İlla olmalı mı ya alternatifi yok mu bunun
Malesef canim akrabalar uzakta ya. Ablam sahit olabilirmiki
30 Ağustosmu benimde düğünüm nikahm 30 agustostaa :)Ben nişanda sukulent dağıtmıştım bana çok kalır diye heveslenmiştim bir tane bile kalmadı fazladan aldığım halde
Bizim 30 Ağustos'ta. Nikah da olacak ya hem kına hem nikah hediyeliği gibi vericem Allah'tan ayrı ayrı şeyler dağıtmak durumunda kalmıcam
Tamam o zaman canim bulmaya calisayim.. valla sansima yani hepsi ya calisiyo ya uzaktaBenimm davulsuz zurnasız olcak mesela zorunlu değil o bildiğim kadarıyla :)
olabilir diye biliyorum sorun olmuyor
30 Ağustosmu benimde düğünüm nikahm 30 agustostaa :)
Of aynen ya sanki yapmayınca sende eksik bir şey var da ondan yapmıyorsun gibi konuşup baskı yapıyorlar sinir oluyorum senin annen istemiyormuş nasıl ikna ettin ben daha annemi bile ikna edemiyorum kafayı yicemBzi istemedk annem de istemedi ama elalem baski yapiyo su an öyle olmaz diye sinir krizi geliyo
Tam olarak nasıl olacak kapının önüne gelecekler alkışlar eşliğinde girip dua okunarak mı çıkılacakBenimm davulsuz zurnasız olcak mesela zorunlu değil o bildiğim kadarıyla :)
Ben ikna etmedim canim kendi istemedi dan dan ne gerek var diye.. de iste susmuyoki elalem niye böyle insanlar bilmiyorum. Dugunun hevesini yasayamiyorumkiOf aynen ya sanki yapmayınca sende eksik bir şey var da ondan yapmıyorsun gibi konuşup baskı yapıyorlar sinir oluyorum senin annen istemiyormuş nasıl ikna ettin ben daha annemi bile ikna edemiyorum kafayı yicem
Gelin almada davullu zurnalı mı olacak ya ben böyle istemiyorum bana çok itici geliyor yine annem her zamanki gibi olacak diye başımın etini yiyor. İlla olmalı mı ya alternatifi yok mu bunun
Benimm davulsuz zurnasız olcak mesela zorunlu değil o bildiğim kadarıyla :)
Ay özendim su an ayrı ayrı yapmamana. Ben seviyorum aslında ama işe yarar seyler olsun hep düşüncem o bu yüzden zorlanıyorum hem de bütce yapmak zorundayım maalesef.Ben nişanda sukulent dağıtmıştım bana çok kalır diye heveslenmiştim bir tane bile kalmadı fazladan aldığım halde
Bizim 30 Ağustos'ta. Nikah da olacak ya hem kına hem nikah hediyeliği gibi vericem Allah'tan ayrı ayrı şeyler dağıtmak durumunda kalmıcam
Ablan sahidin olabilir, kesin bilgi =)Malesef canim akrabalar uzakta ya. Ablam sahit olabilirmiki
Tamam canim sagolasinAblan sahidin olabilir, kesin bilgi =)
Yok tatlım nie tuhaf olsun ki. Kardesi sahit olan cok arkadasım var, hevesleri vardı oldular =)Tamam canim sagolasingerci o da tuhaf olur dimi.
Nisanlimin arkadaslarindan biri olsa daha iyi sanki
Tam olarak nasıl olacak kapının önüne gelecekler alkışlar eşliğinde girip dua okunarak mı çıkılacak
bizde hiç davul zurna yok konvoy gelir gelin evdekilerle vedalaşır aşağı iner duası okunur giderler düğün salonuna bu kadar :)
30 Ağustos'ta nikah, kına olacak 8 Eylül'de de düğünn
Yaa ne güzell aynı anda mı evlenicez biz şimdiii
Nikah için resmi tatil diye bi olmaz demişlerdi sonra ayarladık biz
Az kaldı kızz birlikte gün sayarız artık
Ayy öylemi diyosun o zaman yapabilirim onuYok tatlım nie tuhaf olsun ki. Kardesi sahit olan cok arkadasım var, hevesleri vardı oldular =)
Tam olarak nasıl olacak kapının önüne gelecekler alkışlar eşliğinde girip dua okunarak mı çıkılacak
Tabiki benim kız kardesim yok olsa olsun isterdim ne olucak =)Ayy öylemi diyosun o zaman yapabilirim onu