- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.361
O benim aklima geldi iste acima dedim icimden de yine kiyamayip kolye dedimBesi bir yerde demek istemiş sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim aklima geldi iste acima dedim icimden de yine kiyamayip kolye dedimBesi bir yerde demek istemiş sanırım
Yani o da olur, sen nasıl istersen. Böyle seyler de söylenmiyor kiO benim aklima geldi iste acima dedim icimden de yine kiyamayip kolye dedim
Bende de zaman gectikce stres artiyo herkes hevesleniyo ben tam tersine kacasim geliyoOff 14 gün kaldı nerdeyse ve ben bekleyemiyorum sanki günler geçmiyor gibii
Niye kaçmak istiyorsun ki? Ben bir an önce o güne ışınlanmak istiyorum gün saymaktan ciğerim soldu resmen geçmiyorBende de zaman gectikce stres artiyo herkes hevesleniyo ben tam tersine kacasim geliyo
Bilmiyorumki korkuyorum galiba evlilikten . Hzuurlu mutlu bi evliligim olmaz diye korkuyorumNiye kaçmak istiyorsun ki? Ben bir an önce o güne ışınlanmak istiyorum gün saymaktan ciğerim soldu resmen geçmiyor
Nişanlından her konuda eminsen en güzel günlerini bence mahvetme. Bir daha bu heyecanlı günlere dönmeyeceğiz. Biz 9 yıldır birlikteyiz ama nişandan önce ve nişandan 3 ay sonra aşırı düşündüm. Her konuda kendimden emin olmaya çalıştım aslında nişanlımdan yana soru işaretim yoktu ama yine de her şeyi kurcalayıp kendi içinde emin olmak istiyorsun. Ya da bende öyle olmuştur bilmiyorum. O dönem aşırı stresliydi ama geride bıraktım. Her şekilde emin olduktan sonra rahatlıyorsun içinde stres olmuyor. Ve şuanda acaba dediğim bir şey yok belki bundan dolayı stres yapmıyorum kaçmıyorum. Sana tavsiyem kendine karşı dürüst ol içinde her şeyi sorgula. Her şeyden eminsen ve böyle bir hayata varım diyebiliyorsan işte o zaman rahatlayacaksın. Şuan sabırsızlanmak yerine kaçma isteğinin olmasının sebebi iç sesinle ve mantığınla konuşmamış olman diye düşünüyorumBilmiyorumki korkuyorum galiba evlilikten . Hzuurlu mutlu bi evliligim olmaz diye korkuyorum
Kaç tane almayı düşünüyorsun
Hediye vermeyince de soruluyor yoksa bende vermem nisanda cok güzel seyler hazırladın, simdi ne vercen Diyen oldu sizin sayınız cok imiş. Bende nikah sekerini 200 adet alıcam simdiden düşünüyorum, nasıl yapcam Die hakkımızda hayırlısı sizin ne zamanOna karar veremedim ya salona 150 kişilik dedik 150 kişi olur muyuz fazla mı oluruz onu bilemedim en son 170 tane alırım diye düşündüm ama emin değilim zaman biraz daha yaklaşsın da bakarım
Off 14 gün kaldı nerdeyse ve ben bekleyemiyorum sanki günler geçmiyor gibii
Biz nişanlımla konuştuk.Ben nikah olsun düğün istemiyorum dedim o da anlayış gösterdi sonra ailelerimize söyledik.Bunun için özel bir buluşma görüşme gerçekleşmedi.Ama başka bir sebeple bize geldiklerinde çocuklar nikah istiyor fln dendiKızlar ailenizle erkek tarafı bu nikah kına işlerini oturup yüz yüze konuştu mu? Biz nişanlımla gün aldık ardından işler yavaş yavaş oluştu telefondan kv ile konuştuk bir kere kv annemle konuştu işler bu şekilde oldu. Ama annem böyle olmamalıydı yüz yüze konuşmak gerekirdi. Bizi saymadılar vs dedi. Gerçekten öyle mi sizde nası oldu
Az kaldıkça günler geçmek bilmiyor keşke gün saymazsam o zaman daha hızlı geçiyor gibi gelirdi. Her günü geride bırakınca heyecandan yerimde duramıyorum :)
Ayy ne güzel çok az kalmış
Benim daha 22 eylülde çok var
İnşallah sıkıntısız kolaylıkla geçer her şey.Az kaldıkça günler geçmek bilmiyor keşke gün saymazsam o zaman daha hızlı geçiyor gibi gelirdi. Her günü geride bırakınca heyecandan yerimde duramıyorum :)
Oturma plani yapmadim ben yapmamizmi gerekiyo gelen otrusun isteSon 30...
davetiye dağıtma, konuk listesini LCV’ ye bildirme, oturma planı yapma gibi şeyler kaldı. Tuhaf duygular içerisindeyim. Sabırsız, heyecanlı ve biraz kaygılı... ne büyütüyoruz aslında gözümüzde. Hepimiz için hayırlısı olsun
Oturma plani yapmadim ben yapmamizmi gerekiyo gelen otrusun iste
Yani biz kisi sayisini belirttik zaten kir dugunu masalri sandalyrlrri ona gore ayarlicaklar. Gelen otursun kardes onu da dusunursem ben benlikten cikcam bu gidisle. Zaten zaman azaldikca geliyolarAyy demi ksinlikle binbir türlü şey düşünüyorum zaten bide onların nereye oturucaklarını düşünemicem sıyırmama ramak kaldı zaten
Oturma plani yapmadim ben yapmamizmi gerekiyo gelen otrusun iste
Yani biz kisi sayisini belirttik zaten kir dugunu masalri sandalyrlrri ona gore ayarlicaklar. Gelen otursun kardes onu da dusunursem ben benlikten cikcam bu gidisle. Zaten zaman azaldikca geliyolar
Bide nikah sahidi bulamiyorum ya kafayi yicem arkadaslarim uzakta biri de isinden izin alamadi benim gbi olan varmi