2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Canim sadece nazik bi sekilde bi kere siz ne istiyosunuz istedginiz bisey varmi demeleri yeterli inanki zaten öyle baskin bi aile olsak bu kadar kirilmazlar aman zaten ben huzurum olsunda yuvam da ailem mutlu olur her turlu
Al benden de o kadar bazen incik cıncikla ugrasirken anneme diyorum anne gel yuzugu atalim.ben dönüyorum bunaldim bitmiyo al al diyorum hadi birak dön diyo o da gulusuyoruz

Artık sorulmuyor sanırım bize de sormadılar hiç hatta düğün istiyor musun kızım bile demediler ben bıraktım o yüzden ıncık cıncık cok iş var. Mesela dün kınada dagıtmak için 50 tane kase aldım, büyük marketlerden birinden kasada stokcu muamelesi gördüm. Dedim ya kırılırsa detayları tek tek düşünmek istemesen bile iş yükü.

Artık bir şeye sinirlenmemek elimde değil ister istemez patlama oluyor. Sanki ben şöyle böyle yapın diyorum erkek tarafına. Kv bana sormadan hiçbir şey yapmıyor küçük şeyde bile arayıp danışıyor ama ailemle oturup neyi nasıl yapalım demediler diye ailem sinir oldu. Elbette hak veriyorum ama benim elimde olan bir şey değil ki kimseyi zorla gelin konuşun yakın olun diyecek değilim. Ailelerin uzak soğuk olması çok mu kötü bir şey evliyken gelip gitmezler dünürler bayramdan bayrama konuşur.

Kinada ne dagitcaksin canim kasemi nasil bisey
Valla canim malum aileler de evleniyo diyolar ama görcez. Dedigin gibi olcak mecbur ya aileler ne kadar köstek dimi birakin da bi huzurla yuva kuralim

Sen mutlu ol da gerisi bos
Kinada ne dagitcaksin canim kasemi nasil bisey

Valla canim malum aileler de evleniyo diyolar ama görcez. Dedigin gibi olcak mecbur ya aileler ne kadar köstek dimi birakin da bi huzurla yuva kuralim
İnsallah mutlu olursunuz cok, ya aslında klasik cerez olur ya onu evde yesinler istemiyorum. Ev kirlenir Die temizlersiniz ne olcak demeyin. Evde kayınvalide ile annem olucak yani görev bana düşecek. O yüzden minik tatlı kaseler aldım renk renk dün. Sonra onları strecleyip, tül geciricem. Fiyonk atıcam, ellerinde götürsünler hediye olarak Die düşündüm. İsteyen recel kabı yapar kullanır isteyen dondurma. Kına hediyeliği işinden de kurtulmayı umut ediyorum böylelikle.

Ayy bence cok hos dusunmussun. Kiz hic dermiyim evet o yorgunlukla bide cerez kabugu mu toplucan bosver

Benim kayınvalidemler şehir dışında, benim aile tarafım yaşadığımız yerde. Biz nişanlımla yapıyoruz genelde ne yapılacaksa kendi aramızda konuşuyoruz şunu yapalım şöyle yapalım diye. Sonra yaptıktan sonra anlatıyoruz bunları bunları yaptık diye ya da en son gösteriyoruz bunu seçtik diye Daha annem trip atıyor beni de götürün, benim hiçbir şeyden haberim olmuyor diye yapacak bir şey yok diyorum çalışıyoruz fırsatımız yok seni al götür diyene kadar gün biter biz bi şey yapamayız diyorum o zaman bir şey demiyor

Ben planlarımıza bizim tarafta olsa erkek tarafı da olsa fazla kişiyi dahil etmeyi istemiyorum genelde. Çünkü hem oyalanıyoruz birileri gelince, hem de yaptığımız planın dışına çıkıyoruz. Kafamdaki plan değişince geliyorlar o zaman bana

Ben ilk yazdığını okuyunca size hiç sormadan kendilerince yapıyorlar zannettim. Ama sana sormadan hiçbir şey yapmıyorlarmış sonuçta. Saymasalar onu yapmazlar. Ama işte bazen benim annem de diyor beni aramadılar, şöyle yapmadılar böyle yapmadılar diye. Annemin kendi kendini doldurmasına izin vermiyorum. Huyuna gidiyorum güzel güzel anlatıyorum. Sıkıntı çıkmıyor. Bazen anne sen abartıyosun dediğimde oluyor. Allah'tan babam sıkıntı çıkarmıyor, genelde söylediklerime katılıyor, destekliyor, o da yumuşatıyor annemi

Ayy ben de kınamda öyle yapmayı düşünüyorum. İnternette gördüm renkli renkli çini kaseler. Dediğin gibi çerezleri içine koyup tülle sarıp kına ile birlikte dağıtmayı düşünüyorum.
Bizim salonda önce nikah kıyılacak sonra kınaya geçilecek. Olur mu bilmiyorum ama fazla da para vermek istemiyorum bu dağıtılacak şeylere . Bu şekilde bile çok para gibi geliyor bana

3 liradan aldım ben

Ayrıca olur neden olmasın ki sadece sayınız biraz fazla oldugu için masraflı olur haklısın.

Kızlar bişey soracağım. Bu saten gecelikler var ya takım olanlar.. Onlardan istiyorum ama fantazi tarzı değil tabi. Hangi markaya bakayım.. Siz naptınız..?

Kizlar bisey sorcam yüz gorumlugu ne zaman takilir? Kaynanam benimkine yuz gorumlugu al diye talimat vermis de. Burda galiba dugun girisinde takiliyomus.
Ama benim bildigim dugunden sonra takilmazmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…