- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.301
Bana da diyolar bakma sen millete amaan cok biliyo herkes. Bende bicok seyi isteden oldu zatenValla zaten nikah da cekicekler düğünde cekicekler. Ee düğün deniz kenarı Bi ilde olucak Bi iki de biz celeriz yetmez mi yaherkes bana cok hevessizsin diyor
Aynen benim de öleBana da diyolar bakma sen millete amaan cok biliyo herkes. Bende bicok seyi isteden oldu zaten
Kuaför ayarlayan var mı fiyatlar nasıl kızlar
Bana çok aşırı geliyor 700 1000 TL diyorlar. Sadece porselen makyaj 100 saç 50 ama gelin başı diyince neden 700 oluyor anlamıyorum. Gelin başı demeden yaptırasım var vallaBen ayarlamıştım Eskişehir için konuşuyorum sadece düğün günü saç makyaj işte manikür pedikür gelinle ilgili herşeyi 700 tl ye ayarladım fazlamı az mı bilmiyorum yıllardır gittiğim kuaför diye fiyat araştırmasına girmedim
evet gelin başı dediğinde öyle oluyor kesinlikle haklısın saç aksesuarı duvak falan olmasa bende yaptırıcaktım ama işte mecbur veriyoruzBana çok aşırı geliyor 700 1000 TL diyorlar. Sadece porselen makyaj 100 saç 50 ama gelin başı diyince neden 700 oluyor anlamıyorum. Gelin başı demeden yaptırasım var valla
Üstünüzden yük kalktı dmiYaaa kızlarr davetiyemizi de hallettik çoook mutluyum :)
Evet halledilmeyen herşey yük gibi geliyor :)Üstünüzden yük kalktı dmi
Aynen öle, katalogtan mı sectin. Nasıl oluyor bu işler bilmiyorum daEvet halledilmeyen herşey yük gibi geliyor :)
Ben 3 gün icin sac makyaj 1000 tlye konustum ama indirmeye caliscam dahaKuaför ayarlayan var mı fiyatlar nasıl kızlar
Gozunaydin bende sipars verdim.bakalimYaaa kızlarr davetiyemizi de hallettik çoook mutluyum :)
Canim istersen matbaada katalog oluyo ordan seciyosun istersen interentten yaptrrsin. Ben daha uygun geldigi icin netten yaptrdim bakalim haftaya elimde olcak 260 tuttu ucuzunu secemye calistim somucta cope atilcakAynen öle, katalogtan mı sectin. Nasıl oluyor bu işler bilmiyorum da
260 cok iyi bir rakam olmus cidden, sevindim =)Ben 3 gün icin sac makyaj 1000 tlye konustum ama indirmeye caliscam daha
Gozunaydin bende sipars verdim.bakalim
Canim istersen matbaada katalog oluyo ordan seciyosun istersen interentten yaptrrsin. Ben daha uygun geldigi icin netten yaptrdim bakalim haftaya elimde olcak 260 tuttu ucuzunu secemye calistim somucta cope atilcak
Aynen öle, katalogtan mı sectin. Nasıl oluyor bu işler bilmiyorum da
Gozunaydin bende sipars verdim.bakalim
Canim istersen matbaada katalog oluyo ordan seciyosun istersen interentten yaptrrsin. Ben daha uygun geldigi icin netten yaptrdim bakalim haftaya elimde olcak 260 tuttu ucuzunu secemye calistim somucta cope atilcak
260 cok iyi bir rakam olmus cidden, sevindim =)
Kizlar 600 tane yaptrdik biz 260 yanilmiyosam 1000 tanesi 300 liraydi. Renkli zarfi baglama ipi bide isimlik kart var ustundeTeşekkür ederim 260 mı tanesi kaça geldi onun baya baya uygunmuş kaç adet için bu fiyat :)
1200 tane 715 e yaptırdım ben canımKizlar 600 tane yaptrdik biz 260 yanilmiyosam 1000 tanesi 300 liraydi. Renkli zarfi baglama ipi bide isimlik kart var ustunde
Yani internet güzel ama güvenilirlik acisindan muamma bakalim haftaya gelsin de :) bende tek tek katalog dolasmak istemedim ya herkes farkli fiyat söyluyo falan daha kolayima geldi su hengamede.
@msh Sen kac tane ne kadara yaptrdin canim?
1200 tane akrabanız var mı cidden1200 tane 715 e yaptırdım ben canım
1200 tane akrabanız var mı cidden
Yani totalde 1000 kişi gelse bile güzel =) =)Kız tarafı olarak bizim hep şehir dışında çok kalabalk olamıcaz bize sanırım bi 500 tane yeter ama erkek tarafı çok kalabalık hatta bastırırken iki tarafında ailesi, şimdilik bunu bastıralım yetmezse daha bastırırız dedi bakalım biz dağıtıcaz da o kadar insan gelmez bence
O kesin gelir diyo nişanlım biz o kadarız zaten dedi baya kalabalık olcak gibi amaaan zaten ben düğün hiç istememiştim zorla yapıyolarYani totalde 1000 kişi gelse bile güzel =) =)