2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Nikah sekeri konusunda fikir verir misiniz 🙈Ne yaptınız, neler yapılabilir? Ne kadar para verdiniz. Simdi benim daha cok var ama en azından fikrim olsun istiyorum. Kına hediyeliği konusunda da fikirlere acıgım 😍

Kızlar benim düğüne 2 ay kaldı tamı tamına. Sizce dış çekim için acele etmeli miyim?

Ben olsam yazardım cünkü nikahı izlemek isteyenler de olur. Aaa tüh kacırmısız demesinler sonra.

Bende öyle düşündüm yazdım valla neden yazmadın haberimiz olsaydı gelirdik demesinler diye :)

Kızlar benim düğüne 2 ay kaldı tamı tamına. Sizce dış çekim için acele etmeli miyim?
Dış çekimi düğün öncesi yapıcaksan bi an önce yap bitsin bence. ben sonrasında yapıcam o yüzden azcık rahatım :)

Nikah sekeri konusunda fikir verir misiniz 🙈Ne yaptınız, neler yapılabilir? Ne kadar para verdiniz. Simdi benim daha cok var ama en azından fikrim olsun istiyorum. Kına hediyeliği konusunda da fikirlere acıgım 😍
kına hediyeliği kırmızı oje dağıtıklarını gördüm çok beğendim fikir olsun sana da kaftan hengi renkse öyle yapabilirsin bende 2020 geliniyim bu arada merhaba :halay:

kına hediyeliği kırmızı oje dağıtıklarını gördüm çok beğendim fikir olsun sana da kaftan hengi renkse öyle yapabilirsin bende 2020 geliniyim bu arada merhaba :halay:
Merhaba, tatlım oje 5 6 sene önce cok moda idi. Onu da düşündüm aslında. Az kişi katılıcak benim kınama güzel keci sütlü sabunlardan alabilirim onu düşündüm. Bi de cok tatlı renk renk kaseler var onlardan alıp içine bişiler koyabilirim =) hediyeler Bi işe yarasın istiyorum 🙈

X