2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

O kesin gelir diyo nişanlım biz o kadarız zaten dedi baya kalabalık olcak gibi amaaan zaten ben düğün hiç istememiştim zorla yapıyolar
Ya bu gelinlere zorla düğün yapılma adeti de yeni cıktı =) bende de durum aynı sekilde. Hadi onlar gelicek rakıya güveniyorlar. Benimkiler bosu bosuna iş cıkarıyorlar

Kızlar dış çekime karar verdiniz mi? Ben sabah kuaförden çıkınca direkt çekime gitmek istiyorum yani nikahtan önce ama gelinliğim aşırı kirlenir mi denize girmeyeceğim yürürken hep kaldırsak nasıl olur

Bende o kuaförle düğün arasına sıkıştırmak istememiştim. kaldırsanda gelinlik kirlenir zaten beyaz bişey herşeyden kirleniyor ben düğünden 1 hafta sonrasına ayarladım çekimi hem gelinlik kirlencek derdimde olmaz :)

Ben balayindan bigün sonrasina ayarladim canim cunku denizde nehirin ustunde salincakta falan da istedim gelinligin kirlenmemesi cok zor

Bende diyorum rakı neden bişide demek istemedim belki adettir dedim Ay bideşehir dışında mı senin o daha zor Allah zorla düğün yaptırılan gelinlere yardım etsin
Hahaha yok evet istanbulda nikah diğer, sehirde düğün, evde kına yani. Bana kalsa gelinlik bile giymem o kadar merakım yok

Hahaha yok evet istanbulda nikah diğer, sehirde düğün, evde kına yani. Bana kalsa gelinlik bile giymem o kadar merakım yok

Baya koşturucaksın bi hayırlısıyla atlatsan. sende ben gibisin valla bende kendimde sorun arıyordum bende giymezdim bi nikah bitti gitti dertsiz başım der otururdum ama ne mümkün :)

Baya koşturucaksın bi hayırlısıyla atlatsan. sende ben gibisin valla bende kendimde sorun arıyordum bende giymezdim bi nikah bitti gitti dertsiz başım der otururdum ama ne mümkün :)
Ya cok gereksiz geliyor aman ne biliyim. Kendi annem bişi istiyor onun annesi de bişi istiyor. Bi yerlerinde duramadılar benim daha var aslında son aylara bırakmıcam hediyelikleri falan sanırım cünkü kafam rahat etsin diyorum. Senin ne zaman, kac gün kaldı?

Benim annem yanından şükür hiç bi sıkıntım yok istemiyorsan yapma kızım senin gönlün nasıl isterse diyor amaa gel gelelim çok sevgili kayınvalidem asla susmuyorr aslaaaaHerkes bişey istiyor biride sen ne istiyorsun demiyor demi Benim 48 gün kaldı biraz çok biraz az :) senin ne zaman

Biz bilerek gec olsun istedik kasımda. Bende gün alıcam işte bu haftalarda nikah için. Benim annem yanımda değil bu konuda maalesef. Mesela kına benim için elzem değildi, evde yapmaya zor ikna ettim. Kayınvalidem de düğün Die tutturdu.Bende karısmıyorum ne yaparsanız yapın dedim tek erkek evladı mı acaba kayınvalidenin ondan mı meraklı.

kış düğünleride güzel oluyor ben seviyorum hayırlısı olsun :) kayınvalidemin tek oglu ama derdi oğlu değil malesef millet yaptı bende yapcam millet verdi bende vercem yapmazsam millet ne der milletin ağzınamı düşcem ben insanlara ne dicem dırdırı başka bişey dediği yok tek oglum ondan yapıyorum demedi bikere

Ee güzel bir yerde yapsın madem düğünü öle söyleseydin sende, madem istiyor

Kızlar ailenizle erkek tarafı bu nikah kına işlerini oturup yüz yüze konuştu mu? Biz nişanlımla gün aldık ardından işler yavaş yavaş oluştu telefondan kv ile konuştuk bir kere kv annemle konuştu işler bu şekilde oldu. Ama annem böyle olmamalıydı yüz yüze konuşmak gerekirdi. Bizi saymadılar vs dedi. Gerçekten öyle mi sizde nası oldu

Kaynana kafasina göre karar verdi annemle bize de aman ona gerek yok buna gerek yok dedi öyle oldu bizim kiz tarafi olarak deger bilenimiz yokki malesef. Millet kiz tarafinin karsisinda titriyo valla

Kaynana kafasina göre karar verdi annemle bize de aman ona gerek yok buna gerek yok dedi öyle oldu bizim kiz tarafi olarak deger bilenimiz yokki malesef. Millet kiz tarafinin karsisinda titriyo valla
Annemde böyle diyor bizi önemsemedi takmadı siz aranızda hallettiniz diyor. Bende arada kalıyorum

Annemde böyle diyor bizi önemsemedi takmadı siz aranızda hallettiniz diyor. Bende arada kalıyorum
Canim benim de babam beni bunaltiyo bende söyleseydiniz biz bunu ustiyoruz diye diyorum. Valla bunalimli dönem insan herkesin ortasini bulmaya calisirken yoruluyo. Ama hata erkek tarafinda kesinlikle. Annenin gonlunu kirmadan halletmeye cakis bende kendimi tutamiyorum gerci sinirleniyorum babama da.

Ne zor bir sürecmiş bu zaten. Bende bazen hissediyorum bitse de gitsek modundayım sürekli genel olarak Bi sorunumuz olmamasına ragmen ikinizde üzmeyin kendinizi, Bi de karsı tarafın yerine koyun. Cok karıssa Karısıyor olmayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…