- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.281
Hepsi bir olacaksa belirtme ben nikah salonunda yapılacak sandımKına olmayacak sadece düğün oda düğün salonunda olacak nikahmızda düğün salonunda kıyılacak davetiyede belirtmem gerekirmi emin olamadım
Ben olsam yazardım cünkü nikahı izlemek isteyenler de olur. Aaa tüh kacırmısız demesinler sonra.Kızlar yardıma ihtiyacım var bir fikir sorucam
Benim nikahım salonda olucak davetiyeye nikah saatini yazmama gerek varmı yoksa yazmasam mı sizce nasıl olmalı
Etmeli misin bilmiyorum ama bizim 3 hafta kaldı ben acele etmiyorum :)Kızlar benim düğüne 2 ay kaldı tamı tamına. Sizce dış çekim için acele etmeli miyim?
Ben olsam yazardım cünkü nikahı izlemek isteyenler de olur. Aaa tüh kacırmısız demesinler sonra.
Dış çekimi düğün öncesi yapıcaksan bi an önce yap bitsin bence. ben sonrasında yapıcam o yüzden azcık rahatım :)Kızlar benim düğüne 2 ay kaldı tamı tamına. Sizce dış çekim için acele etmeli miyim?
Ben düğünü yaptım hala çekim ayarlamadımEtmeli misin bilmiyorum ama bizim 3 hafta kaldı ben acele etmiyorum :)
Hahaha bende nikahtan sonra yaptırcam inşşşBen düğünü yaptım hala çekim ayarlamadım
Bence gelinlik tamamsa neden bekliceksinki yaptir o da ciksin aradan.Kızlar benim düğüne 2 ay kaldı tamı tamına. Sizce dış çekim için acele etmeli miyim?
İyi ve makul bir fotogracı bulma kısmı zorBence gelinlik tamamsa neden bekliceksinki yaptir o da ciksin aradan.
Ben dugunden sonra yapcagim icin o konuyu dusunmedim hic tabi :)
Hmm anladim canim aman cok ince eleyip sık dokuma öyle yapinca da isin icinden cikamiyosun icine sineni sec . Ne kadarki ucretleriİyi ve makul bir fotogracı bulma kısmı zor
Yok aslında ben değilim soran ama genel olarak söledimHmm anladim canim aman cok ince eleyip sık dokuma öyle yapinca da isin icinden cikamiyosun icine sineni sec . Ne kadarki ucretleri
O da bi secenek tabiYok aslında ben değilim soran ama genel olarak söledimben cekim falan yaptırmam yüksek ihtimalle cok gereksiz geliyor bana böle seyler
kına hediyeliği kırmızı oje dağıtıklarını gördüm çok beğendim fikir olsun sana da kaftan hengi renkse öyle yapabilirsin bende 2020 geliniyim bu arada merhabaNikah sekeri konusunda fikir verir misinizNe yaptınız, neler yapılabilir? Ne kadar para verdiniz. Simdi benim daha cok var ama en azından fikrim olsun istiyorum. Kına hediyeliği konusunda da fikirlere acıgım
Kina yapcak misin girisi falan nasil yapcaz ya. Simdi tahtlar nedimeler havada ucusuyo benim hic öyle degilkına hediyeliği kırmızı oje dağıtıklarını gördüm çok beğendim fikir olsun sana da kaftan hengi renkse öyle yapabilirsin bende 2020 geliniyim bu arada merhaba
Merhaba, tatlım oje 5 6 sene önce cok moda idi. Onu da düşündüm aslında. Az kişi katılıcak benim kınama güzel keci sütlü sabunlardan alabilirim onu düşündüm. Bi de cok tatlı renk renk kaseler var onlardan alıp içine bişiler koyabilirim =) hediyeler Bi işe yarasın istiyorumkına hediyeliği kırmızı oje dağıtıklarını gördüm çok beğendim fikir olsun sana da kaftan hengi renkse öyle yapabilirsin bende 2020 geliniyim bu arada merhaba
Ay cok tatlısın sen ya içine sindi mi? Hersey dahil mi mekanın içine.Şükür mekana karar verdik yeminle üstümden bir yük kalktı kızlarr
Benimki de sade olucak. Sadece bindallı ve taht (taht da paketin içindeydi yoksa almam) kafana takma yani arkadasların gelirse onlar nedime olur işte, takma kafana sade daha güzelKina yapcak misin girisi falan nasil yapcaz ya. Simdi tahtlar nedimeler havada ucusuyo benim hic öyle degil
Valla zaten nikah da cekicekler düğünde cekicekler. Ee düğün deniz kenarı Bi ilde olucak Bi iki de biz celeriz yetmez mi yaO da bi secenek tabi